Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Super magnetna barva

Dobrodošli v najpogostejših vprašanjih za Smarter Surfaces super magnetno barvo. Spodaj smo pripravili odgovore na najpogostejša vprašanja. Ne pozabite, da lahko naše magnetne barve kombinirate z našo piši briši tapeto ali barvo, da dobite magnetno površino, na katero lahko pišete. Če želite izvedeti več, si oglejte spodnji del Kombiniraj z.

Super magnetno barvo lahko nanesete z valjčkom ali čopičem na katerokoli gladko površino. Če uporabljate čopič, uporabite valj s tankim profilom (peno), da zagotovite gladek videz.

Ko se površina posuši, jo lahko prebarvate, da prikrijete sivo barvo, ki je posledica magnetnih lastnosti barve.

Kako naj nanesem super magnetno barvo?


Preberite ali si naložite podrobna navodila


Oglejte si video posnetek z detajlnimi navodili

Kako lahko naredim magnetno piši briši steno?

Naše izdelke lahko nanesete v slojih in tako površini dodate več funkcionalnosti. Če želite raziskati vse izdelke, ki jih lahko kombinirate s super magnetno barvo, da površini dodate več funkcij, kliknite tukaj.

Kako in kdaj uporabljati osebno varovalno opremo?

Pri nanašanju vseh Smarter Surfaces izdelkov je potrebno uporabiti rokavice. Poleg tega je treba nositi zaščitna očala. Kot pri vsakem postopku nanosa barve zagotovite, da je prostor prezračen.
Navodila glede zdravja in varnosti so natisnjena na nalepki vsakega Smarter Surfaces izdelka. Pred nanosom jih preberite.

Ali super magnetna barva vpliva na WIFI signale?

Ne, WIFI deluje normalno v prostorih z magnetno barvo in ometom.

Ali magnetna barva vpliva na srčne spodbujevalnike?

Ne, srčni spodbujevalniki bodo delovali normalno, če so obkroženi z magnetno barvo in ometom.

Ali lahko nanesem magnetno barvo v bližini grelnikov?

Da, naša barva deluje normalno kadar je v bližini grelnikov.

Komplet super magnetne barve za 6m² vsebuje: Super magnetna barva, 2 Smart Neo magneta, navodila za uporabo.

Ali so na voljo različne barve?

Smart magnetni izdelki so na voljo v obliki Smart magnetne barve (55% magnetita) in Super magnetne barve (60% magnetita). Zaradi magnetnih delcev so magnetne barve srednje sive barve. Barvo po svoji izbiri lahko dosežete tako, da magnetno barvo prebarvate z običajno barvo. Priporočamo, da uporabite temeljno barvo na vodni osnovi (kot je Smart bela temeljna barva) preden nanesete zaključni sloj v izbrani barvi.

Na super magnetno barvo lahko nanesete tapete ali digitalni tisk po želji. Priporočamo, da izberete tanek zaključni sloj, saj lahko debelejši ali globlji sloj vpliva na magnetne lastnosti.

Ali so na voljo različne velikosti?

Super magnetna barva je na voljo v 2,5l pločevinki, ki tehta 6 kg. To bo pokrivalo površino 6 kvadratnih metrov s 4 sloji.

Katera vrsta magnetov je primerna za super magnetno barvo?

Uporabiti je treba neodim ali redko zemeljske magnete. Oglejte si naše Smart Neo magnete tukaj.
Opomba: navadni gospodinjski magneti niso primerni.

Magnetne površine se običajno uporabljajo za načrtovanje, razporejanje, napotitve, brainstorming, magnetne oglasne deske, magnetne stene in še veliko več.
Za najboljše delovanje vaše super magnetne površine priporočamo uporabo neodim magnetov ali močnih redko zemeljskih magnetov.

Vas zanima kombinirana površina z magnetno in piši briši funkcionalnostjo? Za več informacij si oglejte spodnji del Kombiniraj z.

Ali je možno nanesti super magnetno barvo na katerokoli površino?

Super magnetno barvo lahko nanesete na skoraj vsako gladko površino. Za najboljše rezultate po potrebi kitajte in pobrusite površino.

Kako razredčiti gosto magnetno barvo?

V večini primerov magnetne barve ni treba redčiti. Magnetna barva se lahko usede med transportom. Če morate med nanašanjem barvo razredčiti, dodajte pločevinki 5%-10% vode in dobro premešajte.

Ali potrebujem temeljno barvo preden nanesem super magnetno barvo?

Edino zelo vpojne površine, je pred nanosom potrebno pripraviti s temeljno barvo.

Zakaj moram po nanosu super magnetne barve uporabiti temeljno barvo?

Temeljna barva pomaga doseči gladko površino. Drugi razlog za uporabo temeljne barve je, da prikrijete sivo barvo naše magnetne barve, ki je takšna zaradi magnetnih delcev.

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO