Slika Neo magneti
Neo magneti
15,00  (z DDV 18,30 ) Dodaj v košarico

Neo magneti

15,00  (z DDV 18,30 )

Smart Neo-magneti so neodimski ali redko zemeljski magneti, zasnovani za uporabo z našim magnetnimi izdelki.

Neodimski magneti lahko dvignejo do 1000-krat večjo lastno težo in so kot nalašč za načrtovanje, razporejanje in obešanje predmetov na vaši magnetni površini. Neodim magneti so najmočnejši komercialni magneti na voljo.

 

V tem paketu boste prejeli:

10 Smart Neo magnetov

Opis

Zakaj kupiti naše neo magnete?

Magnetne površine postajajo vse bolj priljubljene v modernih domovih, delovnih prostorih in učilnicah, saj ponujajo priročen in vsestranski način za organiziranje predmetov. Vendar pa niso vsi magneti enaki, in da bi resnično izkoristili svojo magnetno površino, potrebujete magnet, ki lahko zadrži znatno težo, ne da bi izgubil oprijem ali poškodoval površine.

Tu nastopijo naši neo magneti. Izdelani iz redkih zemeljskih magnetov, ti magneti so zasnovani tako, da zagotavljajo izjemen nivo moči in vzdržljivosti, kar jih naredi idealno izbiro za različne uporabe. S sposobnostjo dviga do 1.000-krat svoje lastne teže lahko ti magneti zlahka zadržijo težke predmete. Vaša magnetna površina ostala organizirana in brez nereda. Ali uporabljate magnetno in piši briši tablo, magnetno in projekcijsko in piši briši površino ali kateri koli drug magnetni izdelek iz našega nabora, ti magneti iz neodima so za vas.

Ena ključnih prednosti neodimskih magnetov je njihova magnetna ocena, ki je ocenjena z oznako N26. To pomeni, da ponujajo visok nivo magnetne moči, kar jih naredi idealne za površine, kjer drugi magneti morda ne uspejo. Ne glede na to, ali želite obešati obvestila na steno učilnice, organizirati dokumente na steni pisarne, so ti neo magneti kos nalogi.

Kje uporabiti neo magnete?

Da vam pomagamo začeti, vsak paket neo magnetov vključuje deset neodimskih magnetov, vsak premera 10 mm. To vam zagotavlja dovolj magnetov za delo, kar vam omogoča, da ustvarite svoj lasten sistem , ki ustreza vašim potrebam in željam. Ne glede na to, ali morate obesiti nekaj listov papirja, pritrditi debel kos papirja ali organizirati opombe, ti magneti so več kot kos izzivu.

Če iščete način, kako dvigniti svojo organizacije na višji nivo, so naši neo magneti prava izbira. Z njihovo visoko močjo in vzdržljivostjo vam lahko ti magneti hitro pomagajo ustvariti urejen in organiziran prostor. In z desetimi magneti v vsakem paketu imate dovolj možnosti za ustvarjanje. Zakaj bi čakali? Naročite svoj paket neo magnetov še danes in sami opazite razliko.

Če iščete še več funkcij in prednosti, ponujamo tudi Profesionalni magnetni in piši briši komplet, ki vključuje pisala, dodatna razpršila za čiščenje, magnetne in piši briši površine in še več. Ta komplet je idealen za tiste, ki zahtevajo najvišjo kakovost in zmogljivost od svojih dodatkov. Uporabniški komplet Pro Magnetni piši briši je ultimativna rešitev za vsakogar, ki želi ustvariti dolgoročen funkcionalen in urejen prostor.

Ta komplet vključuje vse izdelke, ki jih boste potrebovali za vzdrževanje stanja vaše magnetne površine v daljšem časovnem obdobju. S tem kompletom lahko uživate v prilagodljivosti magnetne in piši briši površine, ne da bi morali vsak izdelek kupiti posebej. Začnite uporabljati svojo magnetno površino danes in opazili boste razliko v vaši produktivnosti v organizaciji. Za vse naše dodatke preverite naš celoten nabor pripomočkov za piši briši.