Krpa iz mikrovlaken
Čistilna krpa iz mikrovlaken
4,40  (z DDV 5,37 ) Dodaj v košarico

Čistilna krpa iz mikrovlaken

4,40  (z DDV 5,37 )

Čistilna krpa iz mikrovlaken je kot nalašč za čiščenje izdelkov za piši briši površine. S krpo bo vaša piši briši površina popolno čista.

Prejeli boste:

  • 1 čistilna krpa iz mikrovlaken

Opis

Zakaj kupiti našo čistilno krpo iz mikrovlaken?

Čistilna krpa iz mikrovlaken  je vsestransko čistilno orodje za vsako pisarno, učilnico ali dom, ki ima tablo za piši briši. Lastnosti mikrovlaken jo naredijo idealno izbiro za čiščenje in vzdrževanje tabel za piši briši. Krpa lahko enostavno odstrani trdovratne madeže in madeže, ne da bi za seboj pustila kakršen koli ostank ali praske.

Naša čistilna krpa iz mikrovlaken je posebej zasnovana za uporabo z izdelki za piši briši Smarter Surfaces. Lahko pa jo uporabljate tudi za tradicionalne table piši briši. Izdelana iz visokokakovostnih mikrovlaken, ta krpa je nežna do površin, hkrati pa trda do madežev. Ne glede na to, ali uporabljate barvo piši briši, tapeto piši briši, barvo za projeciranje in piši briši ali kateri koli drugi izdelek za piši briši iz našega nabora, bo ta krpa za piši briši iz mikrovlaken poskrbela za vaše potrebe.

Ena od ključnih prednosti naše čistilne krpe iz mikrovlaken je njena sposobnost odstranjevanja umazanije, kar omogočajo majhna vlakna, ki tvorijo njeno površino. Ko se uporablja v kombinaciji z našimi izdelki za piši briši in čistilnim pršilom, ta krpa lahko enostavno odstrani tudi najtrdovratnejše madeže.

Poleg čistilnih sposobnosti je naša čistilna krpa iz mikrovlaken zasnovana za trajnost. Izdelana iz vzdržljivih materialov, mogoče uporabljati znova in znova, kar jo naredi stroškovno učinkovito. Preprosto sperite krpo s toplo vodo in jo pustite, da se posuši na zraku po vsaki uporabi, in pripravljena bo za premagovanje vsakega čiščenja.

Še ena prednost naše čistilne krpe iz mikrovlaken je, da je enostavna za uporabo. Preprosto obrišite krpo čez površino, ki jo želite očistiti, in opazujte, kako brez napora odstrani umazanijo in madeže. Za razliko od tradicionalnih gob ali čistilnih raztopin, naša Krpa za čiščenje iz mikrovlaken ne zahteva nobenih posebnih tehnik ali spretnosti.

Za koga je primerna?

Ali ste učitelj, ki želi ohraniti tablo za piši briši čisto in urejeno ali strokovnjak, ki želi ohraniti svoj delovni prostor urejen? Naša Krpa za čiščenje iz mikrovlaken je popolna izbira. S svojimi visokimi zmogljivostnimi lastnostmi, trajnostjo in enostavnostjo uporabe bo zagotovo postala vaše ključno čistilno orodje.

Če iščete kakovostno in učinkovito čistilno orodje za tablo za piši briši , ne iščite dlje kot naša Krpa za čiščenje iz mikrovlaken. S svojo sposobnostjo odstranjevanja trdovratnih madežev je popolna izbira za vsakogar, ki želi vzdrževati čisto in organizirano okolje.

Če iščete še več funkcij in koristi, ponujamo tudi uporabniški komplet za piši briši, ki vključuje dvojno konične flomastre, dodatna čistilna pršila in več. Ta komplet je idealen za intenzivne uporabnike ali tiste, ki zahtevajo najvišjo kakovost. Komplet za uporabnike piši briši je končna rešitev za vsakogar, ki želi ustvariti dolgoročno funkcionalen in organiziran prostor. Ta komplet vključuje vse izdelke, ki jih boste potrebovali za vzdrževanje stanja površine piši briši. S tem kompletom lahko uživate v prilagodljivosti table za piši briši, ne da bi morali vsak element kupiti posebej. Začnite uporabljati svojo magnetno površino danes in opazili boste razliko v svoji produktivnosti. Za vse naše dodatke preverite naš celoten razpon oskrbe za piši briši.

Program za strokovnjake

Ste profesionalni pleskar ali arhitekt? Pridružite se našemu programu za strokovnjake in izkoristite ugodnosti, kot so trgovinski popusti, odprodaja zalog, brezplačna dostava in še več.