Slika kompleta naše piši briši in projekcijske barve
Mat piši briši in projekcijska barva
Od: 230,00  Izberite možnosti

Mat piši briši in projekcijska barva

Od: 230,00 

Mat piši briši in projekcijska barva vam pomaga da si ustvarite dinamičen delovni prostor ali učno okolje. Projicirajte predstavitve, slike ali videoposnetke tudi med pisanjem na pol mat piši briši površino.
Ta inovativna piši briši in projekcijska barva vam bo pomagala spodbuditi sodelovanje, produktivnost in osredotočenost. Naše stranke so preoblikovale celotne sejne sobe, učilnice in druge delovne prostore. Ta pol mat barva za projektor in piši briši bo delovala s standardnimi, interaktivnimi, 3D in 4K projektorji.
Če imate kakršna koli vprašanja o tem, kateri izdelek bi bil najboljši za vas, ali če želite iti skozi postopek namestitve, prosimo, ne oklevajte in nas kontaktirajte.

Ključne funkcije

 • Zasnovana za sejne sobe, učilnice in delovne prostore
 • Visoko zmogljiva piši briši in projekcijska površina s tehnologijo plastenja Smarter Surface
 • Uporabite jo lahko z vsemi piši briši markerji
 • 5 let garancije na izdelek
 • Razvita, zasnovana in testirana za uporabo pri vodilnih proizvajalcih projektorjev, kot so projektorji Epson, BenQ, Sony, Panasonic, LG in Optoma
 • Odpravlja »hotspots«
 • Komplet vsebuje vse, kar potrebujete za nanos
 • Enostaven 3 slojni nanos (2 sloja temeljne barve + 1 zaključni sloj) s preprostimi koraki nanosa
 • Pripravljena za uporabo za projiciranje po samo 24 urah in uporabo piši briši funkcije v 4 dneh

Opis

Mat piši briši in projekcijska barva vam pomaga da si ustvarite dinamičen delovni prostor ali učno okolje. Projicirajte predstavitve, slike ali videoposnetke tudi med pisanjem na pol mat piši briši površino.

Tehnične specifikacije za Mat piši briši in projekcijsko barvo

 • Barva: Bela
 • Zaključek: pol mat
 • Stopnja sijaja:
  Sijaj pri 20° = 13,6
  Sijaj pri 60° = 50,8
 • Pokritost: 6 m2 
 • Okolje: presega vse standarde – HOS (VOC), brez topil, brez PFOA in PFOS ter brez izocianatov
  Certificiranje: Neodvisno poročilo o učinkovitosti projekcije – CREST, standard kakovosti površinske obdelave mavca EU ravni Q 4/ ZDA ravni 5

Za uporabo z

 • Tip projektorja: Kratkometni, Dolgometni
 • Zahteve za projektorje: interaktivni, HD, 4K, standardni projektorji
 • Najmanjša priporočena vrednost lumnov: 1.000 lumnov.
 • Osvetlitev: deluje v večini prostorov z nizko do visoko stopnjo ambientalne svetlobe

Izvedba mat piši briši in projekcijske barve

 • Barvna ločljivost: 90 % (Glejte zmogljivost projektorja)
 • Odbojnost svetlobe: 89%
 • Definicija slike: 90 %
 • Vrednost pridobitve: 1,3
 • Vidni kot: 140 stopinj
Ikona navodila
ikona kaj vse je v paketu.

Vsebina kompleta mat piši briši in projekcijske barve

5 x Del A piši briši
1 x projekcijska piši briši barva del B
1 x Smart temeljna barva
1 x sprej za čiščenje piši briši površine
2 x vložek za valj
1 x ročaj za valj
1 x krpa iz mikrovlaken
1 x par rokavic
1 x brusna gobica
1 x mešalna palica
1 x navodila za uporabo

Zakaj kupiti Smart Mat piši briši in projekcijsko barvo?

Naša mat piši briši in projekcijska barva je popolna izbira za učitelje, strokovnjake in zaposlene, ki želijo delati v prilagodljivem in privlačnem okolju. Zasnovana je za projiciranje svetlih, ostrih slik v visoki ločljivosti v sejnih sobah, učilnicah in delovnih prostorih med predstavitvijo, brainstorming-om ali poučevanjem.
Tehnologija nanosa plasti, ki smo jo razvili skupaj s pol mat površino, pomaga zmanjšati bleščanje v svetlih prostorih. To poveča vidljivost tega, kar pišete ali projicirate na površino. V nasprotju s površinami iz običajnih materialov vam ne bo treba skrbeti za »hotspots« ali površinsko spremembo strukture in izgubo zmogljivosti.
Ta barva za zaslon projektorja je bila zasnovana in preizkušena za zagotavljanje največje zmogljivosti projekcije s številnimi industrijskimi standardnimi projektorji. Z vrednostjo ojačanja 1,3 pod kotom 140 stopinj se lahko Smart interaktivna piši briši in projekcijska barva uporablja za prikazovanje visokokakovostnih predstavitev pri nizkih do močnih nastavitvah ambientalne svetlobe.

Nanos Mat piši briši in projekcijske barve

Našo pametno mat piši briši in projekcijsko barvo je enostavno in hitro nanesti, saj vam nudi subtilno projekcijsko funkcionalnost v primerjavi z zajetnimi projektorskimi zasloni. Vaša pisarna, delovni prostor ali učno okolje bo ohranilo minimalen in eleganten videz.
Nanos je zelo preprost. Nanesite dva sloja temeljne barve, nato še zgornji sloj naše barve za projiciranje in piši briši. Velikost vaše površine za projekcijo ni omejena, prostor za projekcijo lahko povečate z dodajanjem večje količine barve. Vedno je pripravljena za uporabo, a nikoli na poti, ko jo ne potrebujete.
Lahko se nanaša na katero koli gladko površino. Bolj gladka površina bo povzročila višjo kakovost slike. Če barvate na steno, ki je že bila pobarvana, najprej pripravite površino za barvanje tako, da jo rahlo zbrusite.
Zasnovan je za delo s projektorjem, ki ima najmanj 1000 lumnov. Ta minimalna zahteva zagotavlja, da bo zaslon vašega projektorja odseval slike, ki so jasne, ostre in dovolj svetle za ogled.
Smart Interaktivna piši briši in projekcijska barva dosega veliko večjo učinkovitost v primerjavi s projiciranjem na standardno pobarvano steno:

Barvna ločljivost: 90 %
Odbojnost svetlobe: 89%
Definicija slike: 90 %
Barvna ločljivost označuje, kako dobro so predstavljene posamezne barve. Odbojnost svetlobe je skupna količina svetlobe, ki pade na zaslon in se odbije (tj. stena je ne absorbira ali razprši). Definicija slike je jasnost slike, ki se odraža.

Količinski popusti, strokovnjaki, trgovina in izobraževanje
Ne samo, da prekašamo svoje tekmece, ko gre za kakovost in učinkovitost naših izdelkov s 5-letno garancijo na učinkovitost, ampak nudimo tudi količinske popuste.

Večjo kot površino želite preoblikovati, več lahko prihranite. Nudimo popuste pri nakupu v velikem obsegu, stopite v stik za več informacij.

Imate kakšno vprašanje ali potrebujete nasvet? Ponosni smo na našo odlično podporo strankam. Preprosto stopite v stik  z nami tukaj.

Ikona navodila.
Ikona kaj je v paketu.

Količinski popusti, izvajalci, prodaja in izobraževanje

Poleg tega, da prekašamo konkurenco s kakovostjo in odličnim delovanjem naših izdelkov, na katere priznavamo 10-letno garancijo, za nakup večje količine izdelkov ponujamo tudi količinski popust.

Večjo površino, kot bi radi preoblikovali, več lahko prihranite, saj ponujamo popuste pri nakupih v velikem obsegu. Če želite izvedeti več, se obrnite na nas.

Če iščete prodajne popuste kot naročnik, izvajalec ali pedagog, se pridružite našim profesionalnim programom, da izkoristite popuste, brezplačno dostavo, ekskluzivne ponudbe in še veliko več.

Kliknite tukaj za registracijo v naš profesionalni in prodajni program.

Kliknite tukaj za registracijo v naš program za izobraževalne ustanove.