Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Video galerija

Ikona projekcija

Za navdih ali za prikaz, kako so drugi uporabljali naše izdelke, poglejte naše videoposnetke Kako uporabiti. Za podrobna navodila za uporabo izdelkov pa poglejte Kako nanesti.

Kako uporabiti

Iščete nasvete o tem, kako v svojem prostoru uporabiti zapisljive, magnetne ali projekcijske izdelke? Oglejte si spodnje videoposnetke, ki prikazujejo različne načine uporabe Smarter Surfaces izdelkov.

Magnetni omet kombinirano s piši briši tapeto

Magnetne in piši briši sejne sobe

Oglejte si, kako ta zadovoljen uporabnik uporablja svojo novo večnamensko steno. Njihova površina ni le piši briši, ampak je tudi magnetna! To je bilo doseženo s piši briši tapeto nameščeno čez magnetni omet. V tem videu si lahko ogledate, kako uporabljajo svojo novo prilagodljivo površino, in se naučite, kakšne koristi je prinesla njihovi pisarni.

Magnetna piši briši tapeta

Magnetna piši briši tapeta

Preverite, kako ta zadovoljen uporabnik uporablja magnetne in piši briši stene v celotnem hotelu. V svoji prodajni sobi so namestili Smart magnetno piši briši tapeto, v njihovi menzi pa prozorno piši briši barvo. Tukaj si lahko ogledate kako se uporabljata obe površini.

Magnetni omet kombinirano s piši briši barvo

Vodenje prodaje z magnetno piši briši steno

Vodite prodajni oddelek z magnetno piši briši steno in si olajšate delo. Tukaj preverite, kako je to storilo IT podjetje. Prej so uporabljali tri piši briši table, ki jih je bilo težko premikati po pisarni in so bile zelo omejene. Zagotovo obstaja boljši način dela! Namesto majhnih tabel si predstavljajte neomejene magnetne in zapisljive površine.

Magnetna barva kombinirano s piši briši barvo

Vodenje prodaje z magnetno piši briši steno

Oglejte si, kako lahko tehnološko podjetje s svojimi magnetnimi stenami spreminja način dela. Potrebovali so površino, ki jim bo pomagala pri raziskovanju idej, projektnem načrtovanju in skupinskem delu. Odgovor so bile magnetne piši briši stene! Za boljše sodelovanje, vsi v podjetju uporabljajo njihove magnetne piši briši stene.

Smart tapeta piši briši mat

Optimizirajte eno sejno sobo s piši briši steno, ki je hkrati zaslon za projiciranje

Z našo dvonamensko stensko oblogo, z enim nanosom dobite dve funkcionalnosti. Vse o tem izveste v tem videu.
To start-up podjetje je želelo uporabiti stene vseh svojih sejnih sob za pisanje in projiciranje. Želeli so tudi sodobno rešitev namesto tradicionalnih tabel in zastarelih flipchart-ov. S Smart tapeto piši briši mat imajo sedaj celotne stene, ki jih lahko popišejo in porišejo s svojimi idejami, skupaj z dodatnim bonusom, da na njih lahko projicirajo slike ali predstavitve.

Bela piši briši barva

Bodite kreativni s piši briši površinami

Iščete bolj kreativne načine dela? Ta medijska agencija iz Londona se je zaljubila v idejo piši briši sten. Z našo piši briši barvo so transformirali način dela z dodajanjem zapisljivih sten.
Oglejte si ta video in si oglejte, kako se je spremenil njihov način dela.

Bela piši briši barva

Vsaka sodobna pisarna potrebuje zapisljive stene | Piši briši barva

Obvezno si oglejte, kako podjetje za razvoj računalniških iger uporablja svoje funkcionalne pisarniške stene. V njihovi pisarni so nameščeni številni izdelki podjetja Smarter Surfaces. Sodobni delovni prostori jim pomagajo ustvariti fantastične vzorce likov in postavitve iger, ki jih izdelujejo, pa tudi ideje za prihodnje projekte.

Transparentna piši briši barva

Kako uporabiti transparentno piši briši barvo

Mislite, da je piši briši barva samo za stene? Premislite še enkrat. Oglejte si naš video in si oglejte, kako lahko katerokoli gladko površino uporabimo kot tablo, če jo prekrijemo s transparentno piši briši barvo. Preprosto nanesite en sloj transparentne piši briši barve na kateri koli (nevpojni) digitalni tisk, ozadje ali barvo.

Transparentna piši briši barva

Pridobite zapisljive stene različnih barv

Piši briši stene niso nujno bele. Oglejte si ta video o tem kako lahko v svoji pisarni uporabite piši briši stene v katerikoli barvi. To podjetje za razvoj glasbenih aplikacij potrjuje, da se pisarniške stene lahko spremenijo v velike piši briši površine – v modri barvi – za beleženje idej in komentarjev končnih uporabnikov.

Piši briši listi

Piši briši listi v roli

Iščete začasno alternativo piši briši tablam? Poskusite piši briši liste. Piši briši listi so večnamenski piši briši listi za enkratno uporabo v roli. S statiko se prilepijo na vsako gladko površino, zato ni potrebe po lepilu ali vijakih. Listi so lahki, praktični za delo na terenu in se lahko večkrat uporabijo.

Magnetna barva

Kako močna je naša magnetna barva?

Ste se kdaj vprašali, kaj je možno pritrditi na magnetno steno? Več slojev barve nanesete, večjo težo lahko pritrdite. V tem videu je razvidno prav to. Primerjali smo tako 3 plasti kot 6 plasti magnetne barve, da se prepričate, katera možnost najbolje ustreza potrebam vašega delovnega okolja.

Odstranjevalec trajnega črnila

Odstranite trajno črnilo s Smart profesionalnim čistilom

Odstranite trdovratne madeže ali trajne oznake iz površine s Smart profesionalnim čistilom v razpršilki. Smart profesionalno čistilo, naš trajni odstranjevalec črnila, pomaga ohranjati vaše piši briši stene. Uporabite ga lahko tudi za prenovo vaše stare piši briši table, da povrnete originalni izgled.

Kako nanesti

Oglejte si naše videoposnetke za podrobna navodila o tem, kako lahko vi ali vaš izvajalec, nanesete izdelke Smarter Surfaces.

Magnetne piši briši tapete

Samolepilna folija piši briši

Piši briši tapete

Bela piši briši barva

Transparentna piši briši barva

Magnetna piši briši barva

Magnetna barva

Super magnetna barva

Profesionalna barva za steno projektor

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO