Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Magnetna piši briši barva

Dobrodošli v najpogostejših vprašanjih za Smarter Surfaces magnetno piši briši barvo. Spodaj smo pripravili odgovore na najpogostejša vprašanja.

Za doseganje popolne magnetne piši briši površine potrebujete:

  • Pred nanosom prekrijte površino s temeljno barvo, če je površina vpojna, da se izdelek ne vpije v površino.
  • Nanesite magnetno barvo na površino. Nanesite 3 sloje in pustite, da se med posameznimi sloji površina suši 2 uri. Med sloji rahlo obrusite.
  • Če uporabljate našo Smart magnetno belo barvo piši briši, na magnetno steno nanesite dva sloja bele temeljne barve, da zakrijete vse pomanjkljivosti in sivo barvo magnetne barve. Če uporabljate našo Smart transparentno magnetno piši briši barvo, nanesite dva sloja prozorne temeljne barve na barvo po vaši izbiri, ki je bila predhodno nanešena na našo magnetno barvo. Dovolite, da se temeljna barva posuši med sloji in počakajte 24 ur, preden nanesete zaključni sloj.
  • Za nanos temeljne barve in piši briši barve za steno ni priporočljivo uporabiti isti valj. Če se odločite za uporabo istega valja bo voda, ki jo uporabljate pri pranju valja, škodljivo vplivala na piši briši barvo.
  • Ko je temeljni premaz popolnoma suh, na površino nanesite en sloj Smart piši briši barve
  • Barvajte samo predvideno površino, kot je jasno označeno na pločevinki. Nanašanje barve čez površino večjo od predvidene bo vplivalo na piši briši učinkovitost.
  • Upoštevajte, da gre za specialni enoslojni premaz. Za zagotovitev optimalnih rezultatov priporočamo, da greste med nanašanjem sloja z valjem desetkrat po površini.

Po pravilnem nanosu ime naša magnetna piši briši barva desetletno garancijo učinkovitosti.

Kako se nanaša Smart magnetna piši briši barva?

Preberite ali si naložite podrobna navodila

Oglejte si video posnetek z detajlnimi navodili

Kako in kdaj uporabljati osebno varovalno opremo?

Med nanašanjem Smart magnetne piši briši barve uporabite rokavice, ki so priložene kompletu. Poleg tega je treba nositi zaščitna očala. Kot pri vsakem postopku nanosa barve zagotovite, da je prostor prezračen.

Ali je Smart magnetna piši briši barva vnetljiva?

Smart magnetna piši briši barva ni vnetljiva. Ima plamenišče nad 70 stopinj Celzija.

Kako lahko odstranim barvo s kože?

Piši briši barvo lahko odstranite s kože na dva načina. Prva možnost je, da sol raztopite v topli vodi in si z raztopino sperite roke. Druga možnost je uporaba mila s peskom, ki ga lahko kupite v kateremkoli servisu za avtomobile.

Vsak komplet (bele) Smart magnetne piši briši barve za 6 kvadratnih metrov vsebuje: Smart magnetna barva, Smart bela temeljna barva, Smart bela barva piši briši, Smart Neo magneti, nalepka za površino, krpa iz mikrovlaken, vložek za valj in ročaj, rokavice, palica za mešanje, blok za brušenje in navodila za uporabo.

 

Vsak komplet (transparentne) Smart magnetne piši briši barve za 6 kvadratnih metrov vsebuje: Smart magnetna barva, Smart transparentna piši briši barva, Smart Neo magneti, nalepka za površino, krpa iz mikrovlaken, vložek za valj in ročaj, rokavice, palica za mešanje, blok za brušenje in navodila za uporabo.

Ali so na voljo različne barve?

Smart magnetna piši briši barva je razpoložljiva v beli ali transparentni izvedbi. Prozorna izvedba vam omogoča, da na steni ohranite obstoječo barvo ali grafiko in hkrati pridobite magnetno in piši briši funkcionalnost.

Ali so na voljo različne velikosti?

Smart magnetna piši briši barva je razpoložljiva v dveh kompletih: 2 kvadratna metra in 6 kvadratnih metrov. Te komplete lahko kombinirate za ustvarjanje večjih površin.

S katerim valjčkom je primerno nanesti Smart magnetno piši briši barvo?

Vsakemu kompletu je priložen valj primeren za uporabo s Smart piši briši barvo.

Smart magnetno piši briši površino lahko obrišete z običajno suho ali rahlo vlažno krpo. Za lažje čiščenje lahko uporabite tudi katerikoli standardni Čistilni sprej za piši briši table. Za trdovratne madeže strankam priporočamo uporabo naših Trajnih odstranjevalcev črnila.

V prvih 30 dneh po nanosu priporočamo, da površino čistite vsak dan s priloženo krpo iz mikrovlaken. Po 30 dneh je priporočljivo površino tedensko temeljito očistiti s standardnim čistilom za piši briši tablo.

Na moji površini so “sence” ali veliko sledi markerjev, kaj lahko to povzroči?

To je verjetno posledica nepravilnega nanašanja ali pa je bila barva “raztegnjena” na površino, večjo od priporočene. Pri nanosu Smart magnetne piši briši barve je nujno upoštevati navodila za uporabo. Barva v določenem kompletu je predvidena za prekrivanje določene površine in ni predvideno, da prekrije površino večjo od priporočene.

Kako očistiti madeže na magnetni piši briši steni?

Priporočamo, da preizkusite naš Odstranjevalec trajnega črnila na problematičnih delih površine. To je izredno zmogljiv izdelek, ki ni primeren za vsakodnevno čiščenje. Če želite nasvet, pošljite sliko površine glede katere potrebujete pomoč, skupaj s številko naročila in skupno površino (v kvadratnih metrih) na [email protected].

Ali lahko uporabim alkohol za čiščenje površine s Smart magnetno piši briši barvo?

Pogosta uporaba alkohola na piši briši barvi lahko poslabša lastnosti površine in zmanjša učinkovitost. Naš izbor čistilnih tekočin smo zasnovali tako, da zagotavljajo najboljše rezultate čiščenja, hkrati pa ohranjajo kakovost, ki jo pričakujete od Smart površin. Našo celotno ponudbo čistilnih izdelkov si lahko ogledate tukaj.

Katera vrsta magnetov je primerna za Smart magnetno piši briši barvo?

Uporabiti je treba neodim ali redko zemeljske magnete. Oglejte si naše Smart Neo magnete tukaj.
Opomba: navadni gospodinjski magneti niso primerni.

Smart magnetna piši briši barva je primerna za vse kakovostne piši briši markerje. Za najboljše rezultate priporočamo nakup markerjev tukaj, saj so bili preizkušeni za optimalno delovanje s Smart magnetno piši briši barvo.

Ali lahko uporabim trajne markerje?

Ne, kot katerakoli običajna piši briši tabla, Smart magnetna piši briši barva ni primerna za trajne markerje. Če na Smart magnetni piši briši barvi uporabljate trajne markerje, svetujemo uporabo našega Trajnega odstranjevalca črnila za odstranjevanje.

Kako odstranim trajni marker s piši briši stene?

Sledi trajnega markerja lahko odstranite tako, da jih prekrijete s piši briši markerjem. S tem boste črnilo spet ‘navlažili’ in ga tako lažje odstranili. Počakajte dve minuti in nato obrišite. Če to ne deluje, uporabite trajni odstranjevalec črnila, ki je na voljo v naši spletni trgovini. To je specializirano čistilo namenjeno odstranjevanju trajnih markerjev in trdovratnih madežev s piši briši tabel in površin pobarvanih s piši briši barvo.

Enostavno je! Uporabite magnetno piši briši površino popolnoma enako, kot bi uporabljali piši briši tablo ali magnetno površino. Piši briši – ponovi!

Vsi visokokakovostni pripomočki za piši briši table in magneti iz redke zemlje bodo delovali s Smart magnetno piši briši barvo. Oglejte si naše pripomočke tukaj.

Obiščite “Kako uporabiti” stran našega spletnega mesta, da vam spodbudi domišljijo o vseh načinih kako lahko bolje delate z našimi izdelki.

Ali lahko katerokoli površino spremenim v piši briši magnetno?

Smart magnetno piši briši barvo lahko nanesete na skoraj vsako gladko površino, vključno z ometom, stensko ploščo, betonom, lesom in plastiko, če je površina pred nanosom zatesnjena. Če barvo nanašate na omet, suh les ali zelo porozno površino, je treba površino najprej pripraviti s Smart belo temeljno barvo ali s kakovostno temeljno barvo na vodni osnovi.

Zakaj moram po nanosu magnetne barve uporabiti temeljno barvo?

Temeljna barva pomaga doseči gladko površino. Temeljne barve se tudi uporabljajo za prikrivanje sive magnetne barve, ki je takšna zaradi visoke vsebnosti železa.

Ali lahko nanesem magnetno piši briši barvo na les?

Da, pred nanosom zagotovite, da je površina gladka, luknje zapolnite s polnilom in nato nanesite Smart magnetno barvo, ki ji sledita temeljna barva in piši briši barva. Po vsakem nanosu magnetne barve in temeljne barve rahlo obrusite.

Ali lahko prebarvam tapeto z magnetno piši briši barvo?

Da, Smart magnetno piši briši barvo lahko nanesete samo na gladko tapeto. Ne nanašajte na teksturirane tapete. Če je ozadje porozno, nanesite Smart temeljno barvo v transparentni ali beli izvedbi.

Ali je možno uporabiti Smart magnetno piši briši barvo zunaj?

Da. Naš izdelek je bil preizkušen, da vzdrži temperature do minus 16 stopinj Celzija in je odporen na UV svetlobo (ultravijolično). Vendar pa mora biti površina zaščitena in suha, da zagotovite najboljše delovanje. Upoštevajte, da Smart magnetno piši briši barvo ne smete hraniti dlje časa pod ničlo.

Ali bodo stene rumenele na soncu?

Smart magnetna piši briši barva se uporablja v zelo vročih krajih po vsem svetu, vključno z Bližnjim vzhodom in Avstralijo. Odpornost proti UV žarkom pomeni, da notranje površine s Smart magnetno piši briši barvo ne bodo postale rumene, tudi v najbolj vročih pogojih.

Ali lahko projiciram na magnetno piši briši barvo?

Smart magnetno piši briši barvo lahko uporabite kot površino za projiciranje, čeprav ni temu namenjena. Naše številne izobraževalne in poslovne stranke uporabljajo Smart piši briši barvo kot piši briši in projekcijsko površino. Za bolj kakovostno projekcijsko površino uporabite eno od naših rešitev za projekcijske zaslone posebej namenjenih projiciranju.

Zakaj moram pred nanosom Smart magnetne piši briši barve uporabiti temeljno barvo?

Temeljna barva pomaga doseči gladko površino. Poleg tega zatesni površino. To pomeni, da ko nanesete Smart magnetno piši briši barvo na površino, ki je bila predhodno pripravljena s temeljno barvo, lastnosti piši briši barve ostanejo na steni, namesto da bi se vpile v steno. Če povzamemo, uporaba temeljne barve ali tesnilne mase pomeni, da boste dobili bolj gladko površino z optimalno piši briši funkcionalnostjo.

Katera vrsta grelnika je primerna za pospešitev sušenja temeljne barve? Ali je mogoče uporabiti infrardečo svetilko?

Za pospešitev postopka sušenja lahko uporabite običajni ventilator za ogrevanje. Lahko uporabite tudi infrardečo svetilko, vendar je ni priporočljivo postaviti preblizu površine.

Ali je možno nanesti magnetno piši briši barvo na katerokoli površino?

Smart magnetno piši briši barvo lahko nanesete na skoraj vsako gladko površino (steklo, kovino, beton, les itd.). Za barvno magnetno in piši briši površino, izberite našo magnetno piši briši barvo v transparentni izvedbi, za sijajno belo površino pa uporabite našo belo magnetno piši briši barvo.

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO