Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Domača pisarna in organizacija

V podjetju Smarter Surfaces imamo za vas vrsto rešitev, ki vam lahko pomagajo organizirati življenje v vašem domu. Naredite si lažje in bolj produktivno delo od doma, otroško šolanje na domu pa bolj zabavno.

Naši inovativni izdelki za površine v vašem domu so idealni za organiziranje in načrtovanje družinskih zapiskov, spremljanje vsakodnevnih delovnih dogodkov in celo za pomoč pri ustvarjanju vašega sanjskega domačega kina. Hrbtna stran kuhinjskih vrat lahko postane piši briši oglasna deska, delovna stena postane magnetna in zapisljiva stena za učenje, organiziranje in igro, stena dnevne sobe pa postane visoko zmogljiv zaslon za domači kino.

Spodaj si oglejte naš program za dom:

working-from-home-300x200

Domača pisarna in organizacija

Za domačo pisarno je naša ponudba namenjena produktivnosti, organizaciji in optimizaciji vašega prostora. Za večjo produktivnost in ustvarjalnost uporabite naše rešitve za domačo pisarno, vključno z magnetno barvo piši briši za stene ali samolepilno piši briši folijo za mize ali vrata. Spremenite vaš pisarniški prostor v bolj kreativnega, da ga lahko uporabite za ideje, zapiske in še veliko več. Razbremenite vaše prostore, da ne boste več potrebovali flipchart-ov, tabel ali kupov papirja. 

Slika barve za steno projektor partnerja v Avstraliji.

Domači kino in video igre

Za video igre in kino uporabite naše barve za steno projektor, da ustvarite domači kino za vso družino, ali uporabite naše barve za projiciranje ob zmanjšani osvetljenosti prostora za profesionalno predstavljanje vsebin.

Šolanje od doma, slika deklice ki dela na prenosniku.

Učenje in aktivnosti od doma

Za skupne družinske prostore in aktivnosti šolanja na domu lahko ustvarite zabaven prostor za organizacijo družinskih dejavnosti in izražanje vaše ustvarjalnosti doma. Na stenah, vratih ali kuhinjskih omarah ustvarite prostor za risanje in beleženje idej. Ko se spomnite novih idej, jih zapišite na steno in se nato vrnite na to, kar delate. Uporabite naše piši briši izdelke tudi zato, da otroci lahko rišejo in pišejo na kateri koli površini

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO