Odstranjevalec permanentnega črnila
Piši briši čistilo
8,00  (z DDV 9,76 ) Dodaj v košarico

Piši briši čistilo

8,00  (z DDV 9,76 )

Piši briši čistilo v razpršilu, 125 ml

Čistilna tekočina za čiščenje piši briši površine je kot nalašč za vsakodnevno vzdrževanje piši briši površin, vključno s piši briši barvo, piši briši tapeto in tradicionalno piši briši tablo.

To je pršilo za piši briši tablo z nizkim vonjem, ki je na voljo v 125 ml steklenički.

Za trdovratne madeže in nenamerno uporabo trajnih markerjev priporočamo  odstranjevalec permanentnega črnila.

 

Prejel boš:

1 Piši briši čistilo v razpršilu, 125 ml

Opis

Zakaj izbrati našo piši briši čistilo?

Piši briši čistilo je primerno za vzdrževanje piši briši tabel in drugih površin ter je ključnega pomena za zagotavljanje njihove dolgotrajnosti. Uporaba visokokakovostnega čistila je bistvena za ohranjanje jasnosti in celovitosti površine.

Piši briši čistilo je posebej formuliran izdelek, zasnovan za čiščenje in vzdrževanje piši briši površin. Ta izdelek je popoln za vsakodnevno uporabo in ga lahko uporabimo na različnih površinah. Ali uporabljate barvo piši briši, samolepilno piši briši folijo, piši briši tapeto ali kateri koli drugi izdelek iz našega nabora, ta čistilo vam zagotavlja učinkovitost.

Eden glavnih prednosti uporabe piši briši čistila je njegova nizka vsebnost vonja. Za razliko od mnogih drugih čistilnih izdelkov, ta čistilec ne pušča za seboj močnega vonja, ki lahko povzroči glavobol ali alergijske reakcije. Namesto tega ima svež, subtilen vonj, ki je prijeten in nevsiljiv.

125 ml steklenička piši briši čistila je idealne velikosti za vsakodnevno uporabo. Dovolj je majhna, da se prilega predalniku ali torbi, kar omogoča priročno uporabo kadarkoli jo potrebujete. Poleg tega je izjemno cenovno ugodna, kar ga naredi za odlično vrednost za vsakogar, ki redno vzdržuje piši briši površine.

Če slučajno uporabite trajni flomaster na vaši piši briši površini ali imate trdovratne madeže, ki se ne odstranijo s običajnim čiščenjem, priporočamo naš odstranjevalec permanentnega črnila. Ta izdelek je posebej formuliran za odstranjevanje trajnih barv iz piši briši površin, ne da bi poškodoval površino. Preprosto nanesite odstranjevalec permanentnega črnila na prizadeto območje, pustite ga nekaj sekund, nato pa obrišite z mikrofiber krpo.

Za koga je primeren?

Skupno gledano je piši briši čistilo bistven izdelek za vsakogar, ki redno uporablja piši briši površine. Ali ste učitelj, študent, poslovni strokovnjak ali preprosto nekdo, ki uživa v uporabi piši briši tabel, ta izdelek vam bo pomagal ohraniti površine čiste in jasne vse leto.

Ne zadovoljite se z običajnim čistilnim izdelkom, ki bi lahko potencialno poškodoval vašo piši briši površino. Investirajte v Čistilec za Piši Briši Table danes in izkusite razliko v kakovosti in učinkovitosti. S svojo nizko vsebnostjo vonja, priročno velikostjo in dostopno ceno ne boste obžalovali preklopa.

Če iščete še več funkcij in prednosti, vam ponujamo tudi Set za Uporabniški komplet piši briši, ki vključuje markerje z dvojno konico, dodatna čistilna razpršila in še več. Ta komplet je idealen za intenzivne uporabnike ali tiste, ki od svojih dodatkov zahtevajo najvišjo kakovost in učinkovitost. Set za Uporabnike Pro Piši Briši Table je popolna rešitev za vse, ki želijo ustvariti dolgotrajen funkcionalen in organiziran prostor. Ta komplet vključuje vse, kar potrebujete za vzdrževanje stanja vaše površine piši briši v podaljšanem obdobju, združeno za praktičnost in vrednost. S tem kompletom lahko uživate v prilagodljivosti piši briši table, ne da bi morali vsak element kupiti posebej. Začnite uporabljati vašo piši briši površino danes in videli boste razliko v vaši produktivnosti in organiziranosti. Če iščete več dodatkov, preverite naš celoten razpon oskrbe za piši briši table.

Program za strokovnjake

Ste profesionalni pleskar ali arhitekt? Pridružite se našemu programu za strokovnjake in izkoristite ugodnosti, kot so trgovinski popusti, odprodaja zalog, brezplačna dostava in še več.