Uporabniški komplet magnetne piši briši barve
Uporabniški komplet Pro Magnetni piši briši
89,00  (z DDV 108,58 ) Dodaj v košarico

Uporabniški komplet Pro Magnetni piši briši

89,00  (z DDV 108,58 )

Uporabniški komplet Pro Magnetni piši briši vsebuje vse izdelke, ki jih potrebujete za dolgotrajno uporabo in vzdrževanje na piši briši in magnetnih površinah.

Pri nakupu tega kompleta dobite vse, kar potrebujete, in prihranite denar.

 

Ta komplet vsebuje:

1 Odstranjevalec permanentnega črnila

2 Piši briši čistilna razpršila

3 krpe iz mikrovlaken

8 Profesionalnih piši briši markerjev

30 Smart Neo-magnetov

S tem kompletom dobite dvojno količino izdelkov, ki so na voljo v uporabniškem kompletu za magnetno piši briši površino, in prejmete še odstranjevalec permanentnega črnila.

Opis

Zakaj izbrati naš uporabniški komplet Pro Magnetni piši briši?

Uporabniški komplet Pro Magnetni piši briši predstavlja ultimativno rešitev za tiste, ki potrebujejo visokokakovostno magnetno površino za dolgoročno uporabo in vzdrževanje. Ta komplet vključuje vse potrebne izdelke, ki jih potrebujete za ohranjanje vaše magnetne površine v daljšem obdobju. Z nakupom tega kompleta lahko prihranite denar in pridobite vse, kar potrebujete. Ne glede na to, ali uporabljate Piši briši magnetna tapeta, Magnetna piši briši in projekcijska tapeta, ali kateri koli drugi magnetni piši briši izdelek iz našega nabora, ta komplet vam zagotavlja popolno pokritost.

Uporabniški komplet Pro Magnetni piši briši vsebuje izjemen nabor izdelkov, ki vam nudijo celovito rešitev za čiščenje. Komplet  vključuje odstranjevalec trajnih flomastrov, ki je popoln za odstranjevanje trajnih madežev črnila z vaše magnetne piši briši površine. Ta izdelek je bistven za vse, ki redno uporabljate magnetno površino in želite, da ostane v odličnem stanju.

Kaj vključuje uporabniški komplet pro magnetni piši briši?

Komplet vključuje tudi dva čistilna spreja za vsakodnevno čiščenje vaše magnetne piši briši površine. Ti spreji učinkovito odstranjujejo ostanke flomastrov za piši briši in ohranjajo površino čisto in pripravljeno za uporabo. So varni za uporabo in nežni do površine, kar zagotavlja, da ostane v vrhunskem stanju dolgo časa.

Naš komplet za magnetno piši briši tablo vključuje tudi tri čistilne krpe iz mikovlaken, ki so idealne za brisanje magnetne piši briši površine po vsaki uporabi. Te krpe so zelo vpojne in odlično odstranijo morebitne ostanke čistilne raztopine ali ostankov s površine. So trpežne in ponovno uporabne, kar zagotavlja odlično vrednost za vaš denar.

Poleg čistilnih izdelkov vključuje uporabniški komplet tudi osem dvostranskih flomastrov za piši briši v različnih barvah. Ti flomastri visoke kakovosti so primerni za vse vaše potrebe po pisanju. Dvostranska konica omogoča pisanje tako širokih kot tudi tankih črt, kar jih naredi vsestranske in popolne za predstavitve, brainstorming seje ali celo poučevanje.

Uporabniški komplet vključuje tudi 30 Neo-Magnetov, ki so močni in trpežni. Idealeni so za pritrjevanje listov papirja, fotografij ali katerega koli drugega predmeta, ki ga želite prikazati na vaši magnetni piši briši površini. S toliko magneti vključenimi v kompletu, lahko organizirate svoje ideje in jih hranite na enem mestu.

Kje in kako uporabiti?

Uporaba uporabniškega kompleta pro magnetni piši briši je enostavna in preprosta. Preprosto pišite na piši briši steno ali tablčo in nato uporabite priložene dodatke, da začnete pisati in organizirati svoje ideje. Komplet je popoln za uporabo v domovih, pisarnah, učilnicah ali katerem koli drugem prostoru, kjer potrebujete sledenje idejam.

Uporabniški komplet pro magnetni piši briši je ultimativna rešitev za vse, ki želijo ustvariti dolgoročen, funkcionalen in organiziran prostor. Ta komplet vsebuje vse izdelke, ki jih potrebujete, da ohranite stanje vaše magnetne piši briši površine za daljše obdobje, združene za priročnost in vrednost. S tem kompletom lahko uživate v prilagodljivosti magnetne piši briši table, ne da bi morali kupiti vsak izdelek posebej. Začnite uporabljati svojo magnetno piši briši površino danes in opazili boste razliko, ki jo lahko naredi za vašo produktivnost in organizacijo. Če iščete več dodatkov, preverite naš celoten razpon oskrbe za piši briši table.

Program za strokovnjake

Ste profesionalni pleskar ali arhitekt? Pridružite se našemu programu za strokovnjake in izkoristite ugodnosti, kot so trgovinski popusti, odprodaja zalog, brezplačna dostava in še več.