Vedro Smart lepila za vinilne tapete
Lepilo za vinilne tapete
Od: 43,00  Izberite možnosti

Lepilo za vinilne tapete

Od: 43,00 

Lepilo za vinilne tapete je lepilo pripravljeno za namestitev tapet, ki je namenjeno za uporabo z našimi tapetami za piši briši, projiciranje in magnet.

Primerno za vinile, prekrivanje in lepljenje sijajnih površin. Vinilno lepilo za tapete je mogoče uporabiti za katero koli tapeto, ki zahteva visoko trdnost lepila. Preprosto nanesite en sloj, preden nanesete tapeto na steno, in po potrebi dodajte dodatno lepilo. Vsaka kantica zadosti za pokritje površine 12m².

Upoštevajte, da je nujno uporabiti to vinilno lepilo, z vsemi našimi tapetami v naši ponudbi.

Tukaj preberite ali prenesite naša navodila po korakih.

Opis

Zakaj kupiti naše lepilo za vinilne tapete?

Lepilo za vinilne tapete s katerim lahko preoblikujte svoje stene z vinilno tapeto. Lepilo za vinilne tapete je zasnovano za zagotavljanje vrhunskega zaključka za vašo namestitev tapete. Če želite osvežiti svoj dom ali pisarniški prostor, je to visokozmogljivo lepilo nujno potrebno.

Lepilo za vinilne tapete je pripravljeno lepilo, ki ga lahko uporabite z vsemi funkcionalnimi tapetami Smarter Surfaces. Zasnovano je bilo za uporabo z našimi tapetami, kar ga naredi popolno izbiro za tiste, ki želijo posodobiti svoje stene z vzdržljivim in dolgotrajnim zaključkom.

To lepilo za vinilne tapete ni primerno le za vinile, temveč je idealno tudi za prekrivanje in lepljenje na sijoče površine. S svojo močno formulo zagotavlja odlično oprijemljivost za katero koli tapeto, ki zahteva močno lepilo. To pomeni, da lahko dosežete brezhiben zaključek, ki bo trajal leta.

Nanašanje je enostavno in brez težav z lepilom za vinilne tapete. Preprosto nanesite eno tanko plast na steno pred nanosom tapete in dodajte dodatno lepilo, kjer je potrebno. Vsak lonček pokrije območje 12 kvadratnih metrov.

Kje uporabiti naše vinillno lepilo?

Pomembno je omeniti, da je uporaba lepila za vinilne tapete nujno potrebna pri namestitvi naših magnetnih tapet. Ta zagotavlja, da se tapeta pravilno prilepi na steno in zagotavlja najboljši možen zaključek.

Naše lepilo je vsestranski izdelek, ki ga lahko uporabite v različnih okoljih. Ne glede na to, ali posodabljate svoj dom, pisarno ali prodajni prostor, bo to lepilo zagotovilo strokovni in dolgotrajni zaključek.

Poleg tega je to lepilo okolju prijazno in varno za uporabo. Ne vsebuje škodljivih kemikalij ali topil, kar ga naredi odlično izbiro za tiste, ki se zavedajo svojega vpliva na okolje.

Da bi zagotovili uspeh vašega projekta tapetiranja, je Smarter Surfaces pripravil vodnik po korakih za nanašanje, ki ga lahko prenesete s naše spletne strani. Ta vodnik vsebuje podrobna navodila o tem, kako uporabiti lepilo za vinilno tapeto, tako da lahko dosežete najboljše možne rezultate.

Lepilo za vinilno tapeto je lepilo vrhunske kakovosti, ki je popolno za vse vaše potrebe pri tapetiranju. S svojo močno formulo, enostavnostjo nanašanja in dolgotrajnim zaključkom je popolna izbira za tiste, ki želijo posodobiti svoje stene s strokovnim in trajnim zaključkom. Zakaj bi čakali? Preoblikujte svoje stene danes z lepilom za vinilno tapeto.

Program za strokovnjake

Ste profesionalni pleskar ali arhitekt? Pridružite se našemu programu za strokovnjake in izkoristite ugodnosti, kot so trgovinski popusti, odprodaja zalog, brezplačna dostava in še več.

Dodatne informacije

Površina

12 m2, 24 m2