Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Barve za steno projektor

Barve za steno projektor

Dobrodošli v pogostih vprašanjih o Smart barvah za steno projektor, vključno s Smart barvami za steno projektor pro, Smart barvami za steno projektor in Smart barvami za steno projektor kontrast. Spodaj smo pripravili odgovore na najpogostejša vprašanja za te izdelke.

Katerokoli od naših barv za steno projektor lahko nanesete s čopičem, valjčkom ali razpršilom. Barvo za steno projektor ali profesionalno barvo za steno projektor nanesite na površino prekrito s temeljno barvo ali belim zaključnim slojem. Priporočljivo je nanašanje z gladkim valjem kot je moher ali pena.

Kako prebarvati zaslon za projiciranje?

Preberite ali si naložite podrobna navodila

Oglejte si video posnetek z detajlnimi navodili

Katere varnostne točke je treba upoštevati?

  • V primeru stika s kožo umijte z milom in vodo
  • V primeru stika z očmi temeljito sperite s čisto vodo in poiščite zdravniško pomoč
  • Hranite izven dosega otrok
  • Poskrbite, da bo prostor med nanašanjem in sušenjem primerno prezračen
  • Vsebuje maksimalno 12 g/l HOS (VOC)

Smart barva za steno projektor je na voljo v 750 ml pločevinki in Smart profesionalna barva za steno projektor v 950 ml pločevinki. Obe sta pripravljeni za takojšno uporabo. Vsaka pločevinka z dvema slojema pokriva površino 6m².

Smart barva za steno projektor je zasnovana na sistemu dveh slojev, osnovnega in zaključnega. Vsak je pripravljen za uporabo v 750ml pločevinki, vsaka pločevinka pa z dvema slojema pokriva površino 6m². Za pravilno funkcionalnost vaše površine je potrebno nanesti vsebino obeh pločevink.

Ali so na voljo različne velikosti?

Smart barva za steno projektor je na voljo v pločevinkah 750 ml/950 ml (Pro) in z dvema slojema pokrije površino 6 kvadratnih metrov.
Smart barva za steno projektor je na voljo za namestitev v dveh slojih, osnovnem in zaključnem. Obe pločevinki sta po 750 ml in vsaka pokrije površino 6 kvadratnih metrov s 4 sloji (2 osnovna sloja in 2 zaključnega sloja).

Katera je najboljša barva za stene za projiciranje?

Profesionalna barva za steno projektor in barva za steno projektor sta na voljo v beli barvi (RAL 9003), po nanosu pa bo stena bela.
Smart barva za steno projektor kontrast je na voljo v temno sivi barvi (RAL 7046), po nanosu pa ima stena temno sivo barvo, zaradi česar je idealna za zaslone domačega kina ali za slabo osvetljene prostore.

Katere vrste projektorja so primerne za Smart barvo za steno projektor?

Smart barva za steno projektor je primerna za uporabo z večino projektorjev, vključno z interaktivnimi projektorji.

Kakšna je priporočena osvetlitev pri uporabi Smart barve za steno projektor?

Priporočeno osvetlitev za uporabo površine s Smart barvo za steno projektor najdete spodaj.
Pri projiciranju na Smart profesionalno barvo za steno projektor in Smart barvo za steno projektor priporočamo zmanjšano osvetlitev prostora.
Pri projiciranju na Smart barvo za steno projektor priporočamo šibko osvetlitev prostora.

Koliko svetlobe odsevajo barve za steno projektor pod kotom 90 stopinj?

Smart profesionalna barva za steno projektor odseva 7,8 mW.
Smart barva za steno projektor odseva 7,4 mW.
Smart barva za steno projektor kontrast odseva 1mW.

Ko jih nanesete na steno, so naše barve za steno projektor pripravljene za uporabo kot projekcijska površina. Preprosto nastavite projektor po potrebi in ga usmerite proti steni. Smart barva za steno projektor se lahko uporablja z večino projektorjev, vključno z interaktivnimi projektorji.

Smart barva za steno projektor je primerna za uporabo na ometu, stenskih ploščah, lesu, kovini in betonu, samo za notranjo uporabo.

Katera barva za steno projektor je najboljša v vašem primeru?

Izberete Smart profesionalno barvo za steno projektor za projiciranje visoke kakovosti v pisarni ali učilnici.
Izberite Smart barvo za steno projektor kontrast za računalniške igre, filme, projiciranje domačega kina ali projiciranje z visokim kontrastom.
Izberite Smart barvo za steno projektor za vsakodnevno projekcijo s standardno projekcijsko opremo.
Izberite Smart mat piši briši tapeto za dvojno funkcionalnost.
Izberite Smart piši briši magnetno mat tapeto za magnetno, piši briši in funkcionalnost projiciranja.

Ali se lahko z barvo za steno projektor ustvari piši briši površina?

Smart barva za steno projektor se ne more uporabljati kot piši briši površina. Če želite dobiti površino primerno za projiciranje in piši briši, si oglejte Smart mat piši briši tapeto.

Kakšna je vrednost odmika za Smarter Surfaces barvo za steno projektor?

Vrednost odmika za barvo za steno projektor je naslednja.
Smart profesionalna barva za steno projektor ima vrednost odmika 1,1 pri vidnem kotu 140 stopinj. To je naša najuspešnejša rešitev za projiciranje.
Smart barva za steno projektor ima vrednost odmika 1,0 pri vidnem kotu 140 stopinj.
Smart barva za steno projektor kontrast ima vrednost odmika 0,1 pri vidnem kotu 120 stopinj.

Kaj je vrednost odmika?

Vrednost odmika je merjenje odbojnosti kateregakoli zaslona ali površine za projiciranje. Vrednost odmika predstavlja razmerje svetlobe, ki se odbije od površine, v primerjavi s piši briši tablo – 1,0 predstavlja vrednost za običajno piši briši tablo.
Izberite projekcijsko površino z višjo vrednostjo ojačanja za svetlejše prostore z ozkim kotom gledanja – na primer konferenčne sobe in učilnice. Izogibajte se težavam s hotspotting in colour shift, tako da ne presežete vrednosti ojačanja 1,3.
Izberite projekcijsko površino z nižjo vrednostjo ojačanja, da ustvarite efekt domačega kina v zatemnjeni sobi. Sive projekcijske površine imajo praviloma nižje vrednosti odmika in višjo stopnjo kontrasta svetlobe.

Na katere površine lahko nanesemo Smart barvo za steno projektor?

Smart barva za steno projektor je primerna za uporabo na ometu, stenskih ploščah, lesu, kovini, betonu, steklu in plastiki. Pri uporabi Smart barve za steno projektor ali profesionalne barve za steno projektor, je bistveno, da na površino najprej nanesete Smart belo temeljno barvo ali katerokoli kvalitetno belo temeljno barvo na vodni osnovi. Samo za notranjo uporabo.

Ali moram na površino nanesti temeljno barvo pred nanosom Smart barv za steno projektor?

Priporočamo, da barvo za steno projektor nanesete na površino predhodno pripravljeno s temeljno barvo ali že prekrito z navadno barvo. Če nanašate na nepripravljeno površino, uporabite temeljno barvo na vodni osnovi kot je Smart bela temeljna barva, za pripravo površine z dvema slojema.

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO