Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Barva za kredo

Dobrodošli v najpogostejših vprašanjih za Smarter Surfaces barvo za kredo. Spodaj smo pripravili odgovore na najpogostejša vprašanja

Kredno barvo lahko nanesete z valjčkom. Za najboljše rezultate priporočamo uporabo penastega valja. Nanesite barvo za kredo na površino prekrito s temeljno ali kakšno drugo barvo.

Ko je nameščena, pripravite površino tako, da po celotni površini podrgnete kos krede in obrišete s suho krpo ali čistilom za prah.

Kako se nanaša Smart barva za kredo?


Preberite ali si naložite podrobna navodila

Ali moram na površino nanesti temeljno barvo pred nanosom Smart barve za kredo?

Priporočamo, da kredno barvo nanesete na površino predhodno pripravljeno s temeljno barvo ali že prekrito z navadno barvo. Če nanašate na nepripravljeno površino, priporočamo nanos dveh slojev temeljne barve na vodni osnovi, kot je Smart bela temeljna barva za pripravo površine.

Na katere površine lahko nanesemo kredno barvo?

Barva za kredo je primerna za uporabo na ometu, stenskih ploščah, lesu, kovini, plastiki in betonu. Bistveno je, da pred uporabo površino pripravite s Smart belo temeljno barvo ali katerokoli kvalitetno belo temeljno barvo na vodni osnovi, za notranjo uporabo.

Ko je nameščena, pripravite površino tako, da po celotni površini podrgnete kos krede in obrišete s suho krpo ali čistilom za prah.

Ali je možno uporabiti kredne markerje na barvi za kredo?

Kredno površino lahko uporabljate kot običajno tablo. Na površini lahko uporabite običajno kredo in kredna pisala. Kredni markerji so predvideni za vlažno čiščenje in jih je možno očistiti z vlažno krpo.

Kako očistiti steno z barvo za kredo?

Za redno čiščenje površine lahko uporabite običajne pripomočke za čiščenje prahu na tabli. Kot pri vseh tablah se bo pri redni uporabi steni nabral kredni prah. Če želite odstraniti odvečni prah, lahko površino table očistite z vlažno krpo. Priporočamo, da počakate en teden po nanosu kredne barve, preden na površini uporabite vlažno krpo.

Koliko slojev barve za kredo je potrebno?

Pločevinka Smart barve za kredo vsebuje 750 ml barve, ki z dvema slojema pokriva 6 kvadratnih metrov.

Ali je barva za kredo na voljo v različnih barvah?

Barva za kredo je črna, vaša površina pa bo po nanosu mat črna.

Smart kredna barva je pripravljena za uporabo v 750 ml pločevinki. Vsaka pločevinka z dvema slojema pokriva površino 6m².

Katere varnostne dejavnike je treba upoštevati pri nanašanju Smart kredne barve?

  • V primeru stika s kožo umijte z milom in vodo
  • V primeru stika z očmi temeljito sperite s čisto vodo in poiščite zdravniško pomoč
  • Hranite izven dosega otrok
  • Poskrbite, da bo prostor med nanašanjem in sušenjem primerno prezračen

Kako narediti barvo za kredo magnetno?

Naše izdelke lahko nanesete v slojih in tako površini dodate več funkcionalnosti. Če želite raziskati vse izdelke, ki jih lahko kombinirate s kredno barvo, da površini dodate več funkcij, kliknite tukaj.

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO