Slika kompleta visoko projekcijske barve
Visoko kontrastna barva za projektor
209,00  (z DDV 254,98 ) Dodaj v košarico

Visoko kontrastna barva za projektor

209,00  (z DDV 254,98 )

Visoko kontrastna barva za projektor je visoko zmogljiva svetlo siva barva za projektorska platna. Zasnovan je za ustvarjanje popolnega kontrasta za igranje iger ali domači kino v prostorih, ki imajo slabo ambientalno svetlobo, vendar niso popolnoma temni.
Posebej razvite, zasnovane in preizkušene z profesionalnimi in standardnimi projektorji so naše barve za zaslone projektorjev ki optimizirajo projiciranje ter s tem omogočijo oziroma izboljšajo gledanje. Ta svetlo siva barva za zaslon projektorja bo zagotovila jasnost slikovnih pik, ostrino in enakomerno svetlost zahvaljujoč naši tehnologiji nanosa plasti. Ohranite vaš prostor s kakovostno funkcionalnostjo.
Svetlo siva barva zaslona projektorja ustvarja optimalen kontrast, absorbira svetlobo okolice in odbija samo projicirano sliko. Uporablja se lahko z vsemi običajnimi HD in 4K projektorji. Ustvarite velikost zaslona do 120″ ali 320 cm diagonale.
Če imate kakršna koli vprašanja o tem, kateri izdelek bi bil najboljši za vas, ali če želite iti skozi postopek namestitve, prosimo, ne oklevajte in nas kontaktirajte.

Ključne funkcije

 • Zasnovana za igranje iger in domači kino
 • Izboljša ločljivost slike
 • Izboljšane ravni kontrasta, izboljšanje barv in povečane ravni črne barve
 • 5 let garancije na izdelek
 • Razvita, zasnovana in testirana za uporabo pri vodilnih proizvajalcih projektorjev, kot so projektorji Epson, BenQ, Sony, Panasonic, LG in Optoma
 • Odpravlja »hotspots«
 • Komplet vsebuje vse, kar potrebujete za nanos
 • Enostavna uporaba – nanos v dveh slojih s preprostimi navodili za uporabo
 • Pripravljen za uporabo že po 24 urah
 • Možnost brisanja – vlažna krpa z vodo – brez detergenta

 

Opis

Visoko kontrastna barva za projektor je visoko zmogljiva svetlo siva barva za projektorska platna. Zasnovan je za ustvarjanje popolnega kontrasta za igranje iger ali domači kino v prostorih, ki imajo slabo ambientalno svetlobo, vendar niso popolnoma temni.

Tehnične specifikacije za visoko kontrastno barvo za projektor

 • Barva: svetlo siva
 • Zaključek: mat
 • Velikost zaslona: 120”/320 cm pri razmerju stranic 16:9
 • Teža/prostornina: 880 ml, 29,76 fl oz / 1,29 kg, 2,85 lbs
 • Pokritost: 279 x 157 cm (48,4 ft2/4,50 m2) pri razmerju stranic 16:9
 • Okolje: presega vse standarde – brez HOS (VOC), brez topil, brez PFOA in PFOS ter brez izocianatov
  Certificiranje: Neodvisno poročilo o učinkovitosti projekcije – CREST, standard kakovosti površinske obdelave mavca ravni EU Q4/ ravni ZDA 5

Za uporabo z

 • Tip projektorja: Kratkometni, Dolgometni
 • Zahteve za projektorje: HD in 4K projektorji
 • Najmanjša priporočena vrednost lumnov: 1500 lumnov
 • Osvetlitev: deluje v prostorih z nizko ambientalno svetlobo, vendar prostor ni popolnoma v temni

Izvedba

 • Barvna ločljivost: 90 %
 • Odbojnost svetlobe: 57%
 • Definicija slike: 95 %
 • Vrednost pridobitve: 0,6
 • Vidni kot: 140 stopinj
Ikona navodila
ikona kaj vse je v paketu.

Vsebina kompleta

1 x Visoko kontrastna barva za projektor
1 X navodila za uporabo
1 X ročaj za valj
1 X vložek za valj

Zakaj kupiti visoko kontrastno barvo za projektor?

Naša siva visoko kontrastna barva za projektor bo povečala kontrastne ravni odbite slike, tako da bo v primerjavi z belim zaslonom absorbirala več ambientalne svetlobe, ki pade nanjo. To bo pomagalo povečati ravni kontrasta vašega projektorja, vendar pa to zahteva projektor z večjim številom lumnom, da barve ne bodo zamegljene.

Naša svetlo siva barva za projekcijsko platno je bila posebej zasnovana za boljše ravnanje s temnejšimi toni, da ohrani nivoje črne na zaslonu. Smart visoko kontrastna barva za projektor je popolna izbira za vaš domači kino ali igralno konzolo, zasnovana je za povečanje ravni kontrasta za projektorje z višjo stopnjo lumnov od 1.500. Ta minimalna zahteva zagotavlja, da bo zaslon vašega projektorja odseval slike, ki so jasne, ostre in dovolj svetle za ogled.
Ta barva za zaslon projektorja je bila zasnovana in preizkušena za zagotavljanje največje zmogljivosti projekcije s projektorji HD in 4K. V nasprotju s površinami iz običajnih materialov vam ne bo treba skrbeti za ”hot spot” ali površinsko spremembo strukture in izgubo zmogljivosti.

Kako nanesti visoko kontrastno barvo za projektor?

Visoko kontrastna barva za projektor je enostavna za nanos in vam daje subtilno projekcijsko funkcionalnost v primerjavi z zajetnimi projektorskimi platni. Vaš dom bo ohranil minimalen in eleganten videz; nanesite dva sloja naše sive barve zaslon projektorja. Velikost vaše površine za projekcijo ni omejena, prostor za projekcijo lahko povečate z dodajanjem večje količine barve. Vaše projekcijsko platno bo vedno pripravljeno za uporabo, a nikoli na poti, ko ga ne boste potrebovali.

Lahko se nanaša na katero koli gladko površino. Bolj gladka površina bo povzročila višjo kakovost slike. Če barvate na steno, ki je že bila pobarvana, najprej površino za barvanje rahlo zbrusite.
Smart visoko kontrastna barva za projektor dosega veliko večjo učinkovitost v primerjavi s projiciranjem na standardno pobarvano steno:

Barvna ločljivost: 90 %
Odbojnost svetlobe: 57%
Definicija slike: 95 %
Barvna ločljivost označuje, kako dobro so predstavljene posamezne barve. Odbojnost svetlobe je skupna količina svetlobe, ki pade na zaslon in se odbije (tj. stena je ne absorbira ali razprši). Definicija slike je jasnost slike, ki se odraža.
Količinski popusti, strokovnjaki, trgovina in izobraževanje
Ne samo, da prekašamo svoje tekmece, ko gre za kakovost in učinkovitost naših izdelkov s 5-letno garancijo na učinkovitost, ampak nudimo tudi količinske popuste.

Večjo kot površino želite preoblikovati, več lahko prihranite. Nudimo popuste pri nakupu v velikem obsegu, stopite v stik za več informacij.

Imate kakšno vprašanje ali potrebujete nasvet? Ponosni smo na našo odlično podporo strankam. Preprosto stopite v stik  z nami tukaj.

Ikona navodila.
Ikona kaj je v paketu.

Količinski popusti, izvajalci, prodaja in izobraževanje

Poleg tega, da prekašamo konkurenco s kakovostjo in odličnim delovanjem naših izdelkov, na katere priznavamo 10-letno garancijo, za nakup večje količine izdelkov ponujamo tudi količinski popust.

Večjo površino, kot bi radi preoblikovali, več lahko prihranite, saj ponujamo popuste pri nakupih v velikem obsegu. Če želite izvedeti več, se obrnite na nas.

Če iščete prodajne popuste kot naročnik, izvajalec ali pedagog, se pridružite našim profesionalnim programom, da izkoristite popuste, brezplačno dostavo, ekskluzivne ponudbe in še veliko več.

Kliknite tukaj za registracijo v naš profesionalni in prodajni program.

Kliknite tukaj za registracijo v naš program za izobraževalne ustanove.