Smart temeljna barva transparentna slika kantice od spredaj.
Prozorna temeljna barva
32,00  (z DDV 39,04 ) Dodaj v košarico

Prozorna temeljna barva

32,00  (z DDV 39,04 )

Prozorna temeljna barva je posebej oblikovana, se hitro suši in je idealna za tesnjenje poroznih in novih površin za nadaljnji nanos za našo piši briši barvo. Smart temeljna barva pred nanosom tesni površino.

Je brez vonja in primerna za omet, suhomontažne plošče, les, tapete in druge suhe ali vpojne površine.

Izmerite predvideno površino. Izberite skupno količino izdelka, ki bo pokrivala predvideno površino.

 • 10-letna garancija za izdelek
 • Primerno za komercialno rabo
 • Hitro se suši
 • Okolju prijazno: nizka vsebnost HOS (VOC), brez topil in brez izocianatov
 • Pokritost / prostornina / teža:
 • 6m² / 750ml / 1,07kg
 • Barva izdelka: transparentna
 • Tip površine izdelka: nizek sijaj
 • Intenzivnost vonja: zelo nizka
 • Vsebnost HOS (VOC): manj kot 28g/l
 • Primerne površine: omet, les, kovinsko steklo, plastika, kompoziti, ploščice in keramika.

Navodila – pred nanosom prozorne temeljne barve na površino, zagotovite, da je površina čista in brez madežev ali umazanije. Nanesite prvi sloj in obrusite, nanesite drugi sloj in obrusite ter po potrebi ponovite (na primer les potrebuje več slojev in brušenja preden je površina dovolj gladka za piši briši barvo).

V kolikor ste v dvomih glede postopka, nam pošljite fotografijo predvidene površine ali nas kontaktirajte in vam bomo pomagali z nasveti in priporočili. Za vas smo tukaj kot pomoč in svetovanje po korakih.

Opis

Zakaj kupiti našo prozorno temeljno barvo?

Če načrtujete uporabo prozorne temeljne barve za našo piši briši barvo, je prozorna temeljna barva nepogrešljiv korak v procesu. Ta posebej formulirana, hitro sušeča se prozorna temeljna barva je idealna za zatesnitev poroznih in novih površin v pripravi na našo prozorno temeljno barvo za piši briši barvo. S svojim prozornim nanosom zatesni površino pred nanosom, zagotovlja pravilno oprijemanje prozorne temeljne barve in zagotavlja najboljšo možno učinkovitost.

Prozorna temeljna barva je premaz z nizkim vonjem, ki je primeren za širok spekter površin, vključno s štukaturami, mavčnimi ploščami, lesom, tapetami in drugimi suhimi ali vpojnimi površinami. To ga naredi za vsestranski izdelek, ki ga lahko uporabljate v različnih okoljih, od učilnic in pisarn do prodajnih in gostinskih prostorov.

Poleg tega, da je prozorna temeljna barva visokozmogljiv izdelek, je tudi okolju prijazna. Presega vse standarde v ZDA in ne vsebuje hlapnih organskih spojin (VOC), topil, PFOA, PFOS in izocijanatov. To pomeni, da jo lahko uporabljate brez skrbi, saj je varna za vas in okolje.

Pri uporabi prozorne temeljne barve je pomembno izmeriti površino in izbrati ustrezno količino izdelka, da pokrije to površino. S pokrivnostjo 6 m2, lahko zaupate, da bo premaza dovolj za prekritje vaših sten.

Končni izgled in zaključek temeljne barve

Kar se tiče končne obdelave, ima prozorna temeljna barva nizek sijaj, kar zagotavlja subtilen, nevsiljiv videz, ki ne bo odvračal pozornosti od vaše prozorne temeljne barve za piši briši površino. S svojo komercialno zmogljivostjo in hitrosušečo formulo lahko svoj projekt hitro in enostavno zaključite, s odličnimi rezultati vsakič.

Prozorna temeljna barva je nujen izdelek, če načrtujete uporabo prozorne temeljne barve za piši briši barvo  Smarter Surfaces. S svojo visokozmogljivo formulo, enostavnostjo uporabe in okoljskimi certifikati je popolna izbira za tiste, ki želijo doseči profesionalen in trajen zaključek. Če načrtujete posodobitev svojih sten z funkcijo piši briši za pisanje in brisanje Smarter Surfaces, je bela teeljna barva nujna. Ta hitro sušeča se visokozmogljiva bela temeljna barva je posebej formulirana kot osnova za vse Smarter Surfaces piši briši barvo. Z visoko vsebnostjo pigmenta in zelo visokokakovostno smolo je popolna rešitev za odpravo neenakomernih in močno obarvanih podlag.