Uporabniški komplet magnetni in piši briši
Uporabniški komplet Magnetni piši briši
37,00  (z DDV 45,14 ) Dodaj v košarico

Uporabniški komplet Magnetni piši briši

37,00  (z DDV 45,14 )

Uporabniški komplet Magnetni piši briši vsebuje vse naše najbolj priljubljene dodatke za piši briši magnetno površino, ki so združeni tako, da lahko svojo piši briši magnetno površino za suho brisanje začnete uporabljati čim prej.

Pri nakupu tega kompleta dobite vse, kar potrebujete, in prihranite denar.

 

Ta komplet vsebuje:

4 Markerje za piši briši površino (modri, rdeči, črni in zeleni)

1 krpa iz mikrovlaken

2 Piši briši čistilna razpršila,

Smart Neo-magneti

Če želite odstraniti trdovratne madeže in izkoristiti visokokakovostne markerje z dvojnimi konicami in dodatne magnete, si oglejte naš  uporabniški komplet Pro Magnetni piši briši.

Opis

Zakaj izbrati naš Uporabniški komplet Magnetni piši briši?

Uporabniški komplet Magnetni piši briši je popolna rešitev za vse, ki želijo svojo steno preoblikovati v funkcionalen in vsestranski prostor. Ta Uporabniški komplet Magnetni piši briši vključuje vse najbolj priljubljene dodatke za magnetno piši briši površino, združene skupaj. Imeli boste vse, kar potrebujete, da začnete uporabljati vašo magnetno piši briši površino, pobarvano z belo piši briši barvo, čim prej. Ali uporabljate magnetno in piši briši barvo, magnetno piši briši in projekcijsko tapeto ali kateri koli drugi magnetni piši briši izdelek iz našega nabora, ta komplet vas bo opremil.

Z našim uporabniški kompletom magnetni piši briši lahko uživate v udobju in prilagodljivosti magnetne piši briši table. Ta komplet vključuje štiri Artline Supreme flomastre za piši briši tablo v modri, rdeči, črni in zeleni barvi. Ti markerji so visokokakovostni in dvostranski, kar jih naredi popolne za široke in tanke črte. Barve so žive in jasne, zaradi česar so idealne za predstavitve, brainstorming seje ali celo za poučevanje.

Poleg flomastrov za piši briši tablo ta komplet vključuje tudi krpo iz mikrovlaken in dva razpršila za čiščenje piši briši površine. Mikrovlaknena krpa je odlična za brisanje table po vsaki uporabi, čistilna razpršila pa so bistvena za odstranjevanje trdovratnih madežev in oznak. Ti izdelki so nujni za ohranjanje vaše table čiste in pripravljene za uporabo ves čas.

Uporabniški komplet magnetni piši briši vključuje tudi paket 10 pametnih Neo Magnetov. Ti magneti so močni in vzdržljivi ter se lahko uporabljajo za držanje papirjev, fotografij ali katerega koli drugega predmeta, ki ga želite prikazati na tabli. Prav tako so odlični za organiziranje vaših idej in ohranjanje le-teh na enem mestu.

Kako uporabljati?

Uporaba seta je enostavna in preprosta. Preprosto pišite na steno ali katero koli drugo piši briši magnetno površino in nato uporabite priložene dodatke. Ta komplet je idealen za uporabo v domovih, pisarnah, učilnicah ali katerem koli drugem prostoru, kjer ustvarjate ideje in naloge.

Če iščete še obsežnejši komplet, razmislite o Uporabniški komplet Pro Magnetni piši briši. Ta komplet vključuje vse, kar potrebujete za piši briši in magnetno površino. S tem kompletom lahko svojo organizacijo in produktivnost dvignete na višjo raven.

Set Piši Briši Magnetni je vsestransko in bistveno orodje za vse, ki želijo ustvariti funkcionalen in organiziran prostor. Ta komplet vključuje vse najbolj priljubljene dodatke za magnetno piši briši površino, združene skupaj za praktičnost in vrednost. S tem kompletom lahko uživate v prilagodljivosti magnetne piši briši table, ne da bi morali vsak element kupiti posebej. Začnite uporabljati vašo magnetno piši briši površino danes in videli boste razliko v vaši produktivnosti in organiziranosti. Če iščete več dodatkov, preverite naš celoten razpon oskrbe za piši briši table.

Program za strokovnjake

Ste profesionalni pleskar ali arhitekt? Pridružite se našemu programu za strokovnjake in izkoristite ugodnosti, kot so trgovinski popusti, odprodaja zalog, brezplačna dostava in še več.