Komplet zunanje barve za projektor
Zunanja projekcijska barva
Od: 209,00  Izberite možnosti

Zunanja projekcijska barva

Od: 209,00 

Zunanja projekcijska barva je visoko zmogljiva barva, ki vam omogoča ustvarjanje belega platna za projektorje na prostem. Zasnovana je tako, da poveča vaš zunanji prostor in zagotavlja jasno sliko, ne glede na to, ali imate dogodek zunaj, želite izboljšati funkcionalnost vaše zunanje površina ali pa jo preprosto namestite na svoj površino v vašem atriju.

Projicirajte nogometne tekme na zunanjo steno v vašem lokalu, glasbene videoposnetke neposredno na zunanjo steno ali projicirajte marketinške oglase na stavbo ali na tla. Zasnovana je tako, da maksimira svetlobo, ki se vrača gledalcu v okoljih z nizko in visoko svetlobo okolja.

Zunanja projekcijska barva je odporna na vremenske vplive, UV žarke in razpoke, razvita s posebno formulo za nanašanje plasti, tako da lahko projicirate ponoči in podnevi. Prihaja s certificirano vrednostjo ojačanja 1,0 pri 140 stopinjah, da zagotovi to visoko zmogljivost v nastavitvah na prostem.

Če imate kakršna koli vprašanja o tem, kateri izdelek bi bil najboljši za vas, ali če želite iti skozi postopek namestitve, prosimo, ne oklevajte in nas kontaktirajte.

 

Ključne funkcije

 • Visoko zmogljiva projekcijska površina, zasnovana za uporabo na prostem
 • Odporna na vremenske vplive, UV žarke in razpoke
 • Posebna formula za nanos plasti za delovanje ponoči in podnevi
 • 18 mesecev garancije na izdelek
 • Razvita, oblikovana in preizkušen s projektorji Epson, BenQ in Optoma
 • Odpravlja »hotspots«
 • Komplet vsebuje vse, kar potrebujete za nanos
 • Enostaven nanos 2 sloja s preprostimi koraki nanosa
 • Pripravljena za uporabo že po 24 urah
 • Možnost brisanja – vlažna krpa z vodo – brez detergenta

Opis

Tehnične specifikacije za Smart zunanja projekcijska barva

 • Barva: Bela
 • Zaključek: mat
 • Velikost zaslona: 120”/320 cm pri razmerju stranic 16:9 ali 220” pri razmerju stranic 16:9
 • Teža/prostornina: 965 ml, 32,63 fl oz / 1,27 kg, 2,81 lbs
 • Pokritost: 279 x 157 cm (48,4 ft2/4,5 m2) pri razmerju stranic 16:9 ali 487 x 274 cm (145,3 ft2 /13,5 m2) pri razmerju stranic 16:9
 • Okolje: presega vse standarde – brez HOS (VOC), brez topil, brez PFOA in PFOS ter brez izocianatov
  Certificiranje: Neodvisno poročilo o učinkovitosti projekcije – CREST, standard kakovosti površinske obdelave mavca ravni EU Q3/ravni ZDA 4

Za uporabo z

 • Tip projektorja: Kratkometni, Dolgometni
 • Najmanjša priporočena vrednost lumnov: 2500 lumnov
 • Zahteve: Interaktivni, HD, 4K, standardni projektorji
 • Osvetlitev: deluje v svetlih dnevnih in temnih nočnih okoljih

Izvedba

 • Barvna ločljivost: 80 %
 • Odbojnost svetlobe: 88%
 • Definicija slike: 90 %
 • Vrednost pridobitve: 1,0
 • Vidni kot: 140 stopinj
Ikona navodila
ikona kaj vse je v paketu.

Vsebina kompleta

 • za 4,5 m2

1 X Smart zunanja projekcijska barva – bela
1 X Smart bela temeljna barva
1 X ročaj za valj
2 X vložek za valj
1 X navodila za uporabo

 • Za 13,5 m2

3x Smart zunanja projekcijska barva – bela
3 x Smart bela temeljna barva
6x vložek za valj
2x ročaj za valj
1 x navodila za uporabo

Zakaj kupiti Smart zunanjo projekcijsko barvo?

Ta barvana zunanja bela projekcijska površina za projektorje je odlična za velika srečanja na prostem, saj vam omogoča projiciranje svetlih in ostrih slik v visoki ločljivosti. Njena posebna formula za nanos plasti vam bo omogočila projiciranje ponoči in podnevi. To je najboljša možnost barvanega platna za projektor na prostem za dogodke na prostem, poroke ali prostore z večjo množico ljudi.
Ta barva za zaslon projektorja je bila zasnovana in preizkušena za zagotavljanje največje zmogljivosti projekcije s številnimi industrijskimi standardnimi projektorji. Ta zunanja barva je bila razvita s formulo, odporno na vremenske vplive, UV žarke in razpoke.
Najbolje bo deloval s projektorjem, ki ima najmanj 2500 lumnov. Ta minimalna zahteva zagotavlja, da bo zaslon vašega projektorja odseval slike, ki so jasne, ostre in dovolj svetle za ogled.
Uporabite z vsemi interaktivnimi, HD, 4K, standardnimi projektorji, projektorji kratkega in ultra kratkega dosega. Za projekcijo na prostem je mogoče uporabiti katero koli razmeroma gladko zunanjo površino, kot so stene, les, steklo, zid, plastika ali celo blago.
Našo Smart zunanjo projekcijsko barvo je enostavno in hitro nanesti ter izboljšati vaš zunanji prostor, brez potrebe po obsežnih projektorskih platnih. Nanesite temeljni premaz, nato dva nanosa naše Smart zunanje projekcijske barve. Velikost vaše projicirane površine ni omejena, ne glede na to, ali prikazujete film ali projicirate druge vrste videa.
Lahko se nanaša na katero koli gladko površino. Bolj gladka površina bo povzročila višjo kakovost slike. Če barvate na steno, ki je že bila pobarvana, najprej pripravite površino tako, da jo raklo zbrusite.
Smart zunanja projekcijska barva dosega veliko večjo učinkovitost v primerjavi s projiciranjem na standardno pobarvano steno:

Barvna ločljivost: 80 %
Odbojnost svetlobe: 88%
Definicija slike: 90 %
Barvna ločljivost označuje, kako dobro so predstavljene posamezne barve. Odbojnost svetlobe je skupna količina svetlobe, ki pade na zaslon in se odbije (tj. stena je ne absorbira ali razprši). Definicija slike je jasnost slike, ki se odraža.
Količinski popusti, strokovnjaki, trgovina in izobraževanje
Ne samo, da prekašamo svoje tekmece, ko gre za kakovost in učinkovitost naših izdelkov s 5-letno garancijo na učinkovitost, ampak nudimo tudi količinske popuste.

Večjo kot površino želite preoblikovati, več lahko prihranite. Nudimo popuste pri nakupu v velikem obsegu, stopite v stik za več informacij.

Če iščete trgovinske popuste kot specifikator, izvajalec ali izobraževalec, se pridružite našim profesionalnim programom in izkoristite popuste, brezplačno pošiljanje, ekskluzivne ponudbe in še veliko več.

Imate kakšno vprašanje? Ponosni smo na našo odlično podporo strankam. Preprosto stopite v stik z nami tukaj.

Ikona navodila.
Ikona kaj je v paketu.

Količinski popusti, izvajalci, prodaja in izobraževanje

Poleg tega, da prekašamo konkurenco s kakovostjo in odličnim delovanjem naših izdelkov, na katere priznavamo 5-letno garancijo, za nakup večje količine izdelkov ponujamo tudi količinski popust.

Večjo površino, kot bi radi preoblikovali, več lahko prihranite, saj ponujamo popuste pri nakupih v velikem obsegu. Če želite izvedeti več, se obrnite na nas.

Če iščete prodajne popuste kot naročnik, izvajalec ali pedagog, se pridružite našim profesionalnim programom, da izkoristite popuste, brezplačno dostavo, ekskluzivne ponudbe in še veliko več.

Kliknite tukaj za registracijo v naš profesionalni in prodajni program.

Kliknite tukaj za registracijo v naš program za izobraževalne ustanove.

Dodatne informacije

Površina

4,5m², 13,5m²