Slika kompleta Smart barva za projektor za projektorje za kratke razdalje
Barva za projektorje za kratke razdalje
159,00  (z DDV 193,98 ) Dodaj v košarico

Barva za projektorje za kratke razdalje

159,00  (z DDV 193,98 )

Barva za projektor za projektorje za kratke razdalje je bila zasnovana posebej za uporabo s projektorji za kratke razdalje v pogojih normalne do visoke svetlobe okolja. Jasno lahko predstavlja ločljivost slikovnih pik standardnih projektorjev do 4K Ultra HD.
Kot nalašč za sejne sobe, učilnice in delovne prostore, lahko odstranite nered projektorskih zaslonov z našo barvo za projektorje za kratke razdalje in zmanjšate zahteve glede namestitve, tako da se lahko osredotočite na sodelovanje in ohranjanje produktivnosti.
Če želite prejeti nasvet glede vašega prostora, nam preprosto pošljite fotografijo območja, ki ga želite preoblikovati, in pomagali vam bomo pri odločitvi, kateri izdelki so najbolj primerni za vaš projekt. Vas prosimo, da stopite v stik z nami ali nam pošljete sporočilo v klepetu.

Ključne funkcije

 • Zasnovana za sejne sobe, učilnice in delovne prostore
 • Visoko zmogljiva projekcijska površina za projektorje s kratkimi razdaljami
 • 5 let garancije na izdelek
 • Razvita, zasnovana in testirana za uporabo pri vodilnih proizvajalcih, kot so projektorji Epson, BeneQ, Sony, Panasonic, LG in Optoma
 • Odpravlja »hotspots«
 • Komplet vsebuje vse, kar potrebujete za nanos
 • Enostaven nanos 2 sloja s preprostimi koraki nanosa
 • Pripravljena za uporabo že po 24 urah
 • Možnost brisanja – vlažna krpa z vodo – brez detergenta

Opis

Barva za projektorje za kratke razdalje je bila zasnovana posebej za uporabo s projektorji za kratke razdalje v pogojih normalne do visoke svetlobe okolja. Jasno lahko predstavlja ločljivost slikovnih pik standardnih projektorjev do 4K Ultra HD.

Tehnične specifikacije za barvo za projektorje za kratke razdalje

 • Barva: Bela
 • Zaključek: mat
 • Velikost zaslona: 120”/320 cm pri razmerju stranic 16:9
 • Teža/prostornina: 965 ml, 32,63 fl oz / 1,32 kg, 2,90 lbs
 • Pokritost: 279 x 157 cm (48,4 ft2/4,50 m2) pri razmerju stranic 16:9
 • Okolje: presega vse standarde – brez HOS (VOC), brez topil, brez PFOA in PFOS ter brez izocianatov
 • Certificiranje: Neodvisno poročilo o učinkovitosti projekcije – CREST, standard kakovosti površinske obdelave mavca ravni EU Q4/ ravni ZDA 5
Ikona navodila
ikona kaj vse je v paketu.

Vsebina kompleta barve za projektor za kratke razdalje

 • 1 X barva za projektorje za kratke razdalje
 • 1 X ročaj za valj
 • 1 X vložek za valj
 • 1 X navodila za uporabo

Če želite dodati temeljno barvo, kliknite tukaj

Ikona kaj je v paketu.

Zakaj kupiti barvo za projektor?

Ta barva za zaslone projektorjev s kratkim dometom je odlična izbira za profesionalce, zasnovana za uporabo v sejnih sobah, učilnicah in delovnih prostorih. Optimizirana za odsev svetlih, ostrih slik v visoki ločljivosti pri predstavitvi, sodelovanju ali poučevanju, pri uporabi projektorja za kratke razdalje.
Ta barva za zaslon projektorja je bila zasnovana in preizkušena za zagotavljanje največje zmogljivosti projekcije s številnimi industrijskimi standardnimi projektorji. V nasprotju s površinami iz običajnih materialov vam ne bo treba skrbeti za »hotspots« ali površinsko spremembo strukture in izgubo zmogljivosti. Zaradi vrednosti povečanja 1,0 pod kotom 140 stopinj se lahko Smart barvo za projektor za projektorje za kratke razdalje uporablja za prikazovanje visokokakovostnih predstavitev pri nizkih do močnih nastavitvah ambientalne svetlobe.

Kako nanesti barvo za projektorje za kratke razdalje?

Našo barvo za projekcijsko platno za projektorje s kratkim dometom je enostavno in hitro nanesti ter vam nudi subtilno projekcijsko funkcionalnost v primerjavi z zajetnimi projektorskimi platni. Vaša pisarna, delovni prostor ali učno okolje bo ohranilo minimalen in eleganten videz.
Nanos je zelo enostaven, preprosto nanesite dva nanosa naše smart barve za projektorje s kratkimi razdaljami. Velikost vaše površine za projekcijo ni omejena, prostor za projekcijo lahko povečate z dodajanjem več pločevink barve. Vedno je pripravljena za uporabo, a nikoli na poti, ko ga ne potrebujete.
Lahko se nanaša na katero koli gladko površino. Bolj gladka površina bo povzročila višjo kakovost slike. Če barvate na steno, ki je že bila pobarvana, najprej pripravite površino za barvanje tako da jo rahlo zbrusite.
Zasnovana je za delo s projektorjem, ki ima najmanj 1000 lumnov. Ta minimalna zahteva zagotavlja, da bo zaslon vašega projektorja odseval slike, ki so jasne, ostre in dovolj svetle za ogled.
Smart barva za projektor za projektorje za kratke razdalje dosega veliko večjo učinkovitost v primerjavi s projiciranjem na standardno pobarvano steno:

Barvna ločljivost: 90 %
Odbojnost svetlobe: 87%
Definicija slike: 90 %
Barvna ločljivost označuje, kako dobro so predstavljene posamezne barve. Odbojnost svetlobe je skupna količina svetlobe, ki pade na zaslon in se odbije (tj. stena je ne absorbira ali razprši). Definicija slike je jasnost slike, ki se odraža.

 

Količinski popusti, izvajalci, prodaja in izobraževanje

Poleg tega, da prekašamo konkurenco s kakovostjo in odličnim delovanjem naših izdelkov, na katere priznavamo 5-letno garancijo, za nakup večje količine izdelkov ponujamo tudi količinski popust.

Večjo površino, kot bi radi preoblikovali, več lahko prihranite, saj ponujamo popuste pri nakupih v velikem obsegu. Če želite izvedeti več, se obrnite na nas.

Če iščete prodajne popuste kot naročnik, izvajalec ali pedagog, se pridružite našim profesionalnim programom, da izkoristite popuste, brezplačno dostavo, ekskluzivne ponudbe in še veliko več.

Kliknite tukaj za registracijo v naš profesionalni in prodajni program.

Kliknite tukaj za registracijo v naš program za izobraževalne ustano

Dodatne informacije

Površina

2 m2, 6 m2