Smart bela temeljna barva slika kantice sprednja stran.
Bela temeljna barva
Od: 28,00  Izberite možnosti

Bela temeljna barva

Od: 28,00 

Bela temeljna barva je visoko zmogljiv hitro-sušilni temeljni premaz, posebej razvit za delo kot osnova za namestitev vseh izdelkov Smarter Surfaces. Ima visoko vsebnost pigmenta in zelo kakovostno smolo, ki je bistvenega pomena za prekrivanje neenakomernih in močno obarvanih osnov.

Bistveno je, da površino tudi tesni pred nanosom kateregakoli od naših funkcionalnih izdelkov. Ta zagotavlja, da se barva ne vpije v površino in da se doseže maksimalna učinkovitost zaključnega sloja.

Bela temeljna barva je pomemben korak pred nanosom naše piši briši barve ali profesionalne barve za projekcijske površine.

Izmerite predvideno površino. Izberite skupno količino izdelka, ki bo pokrivala predvideno površino.

 • 10-letna garancija za izdelek
 • Primerno za komercialno rabo
 • Hitro se suši
 • Okolju prijazna: nizka vsebnost HOC (VOC), brez topil in brez izocianatov
 • Pokritost / prostornina / teža:
 • 6m² / 750ml / 1,07kg
 • Barva izdelka: bela (Ral 9003)
 • Tip površine izdelka: mat
 • Intenzivnost vonja: zelo nizka
 • Vsebnost HOS (VOC):  manj kot 12g/l
 • Primerne površine: omet, les, kovinsko steklo, plastika, kompoziti, ploščice in keramika.

Navodila – pred nanosom pametne piši briši barve na površino, poskrbite, da je podlaga čista in brez madežev. Nanesite prvi sloj in obrusite, nanesite drugi sloj in obrusite ter po potrebi ponovite (na primer les potrebuje več slojev in brušenja preden je površina dovolj gladka za piši briši barvo).

Če imate dvome glede postopka nam pošljite fotografijo predvidene površine ali nas kontaktirajte in vam bomo pomagali z nasveti in priporočili. Za vas smo tukaj kot pomoč in svetovanje po korakih.

Opis

Zakaj kupiti našo belo temeljno barvo?

Bela temeljna barva je odlična izbira v kolikor načrtujete posodobitev svojih sten s produkti Smarter Surfaces. Ta visokozmogljiva hitro sušeča bela temeljna barva je bila posebej formulirana kot podlaga za vse produkte Smarter Surfaces. Z visoko vsebnostjo pigmentov in visokokakovostno smolo je popolna rešitev za odpravo neenakomernih podlag.

Ena od ključnih prednosti uporabe bele temeljne barve je, da zapre površino pred nanosom kateregakoli naše funkcionalne barve. To je ključni korak v postopku, saj zagotavlja, da se barva ne vpije v površino, kar lahko ogrozi njegovo delovanje. S temeljno barvo lahko zagotovite, da boste dosegli najboljše možne rezultate s produkti Smarter Surfaces.

Pomembno je omeniti, da je bela temeljna barva nujen korak pred nanosom barve za piši briši ali projekcijske barve. To zagotavlja, da je površina pravilno pripravljena za nanos teh funkcionalnih barv in da se bodo pravilno oprijele ter zagotovile najboljše možne rezultate.

Poleg tega, da je bela temeljna barva visokozmogljiv izdelek, je tudi okolju prijazna. Presega vse standarde in je brez VOC, brez topil, brez PFOA in PFOS ter izocianatov. To pomeni, da jo lahko uporabljate brez skrbi, saj veste, da je varna za vas in okolje.

Kje jo uporabiti?

Ta temeljna barva je primerna za širok spekter površin, vključno s sadro, mavčnimi ploščami, lesom, kovino, steklo, plastiko, ploščicami in keramiko. To jo naredi za vsestranski izdelek, ki ga lahko uporabljate v različnih okoljih, od učilnic in pisarn do prodajnih in gostinskih prostorov.

Glede zaključka ima bela temeljna barva mat zaključek in zelo nizek vonj, kar jo naredi za odlično izbiro za tiste, ki so občutljivi na močne vonjave. S svojo komercialno zmogljivostjo in hitro sušečo formulo lahko svoj projekt hitro in enostavno dokončate, z odličnimi rezultati vsakič.

Temeljna barva je nujna, če načrtujete posodobitev svojih sten s produkti Smarter Surfaces, kjer je površina neenakomerna ali drugače obarvana. S svojo visokozmogljivo formulo, enostavnostjo uporabe in okoljskimi lastnostmi je popolna izbira za tiste, ki želijo doseči strokoven in dolgotrajen zaključek. Zakaj bi čakali? Začnite svoj projekt preoblikovanja sten danes s temeljno barvo.

Program za strokovnjake

Ste profesionalni pleskar ali arhitekt? Pridružite se našemu programu za strokovnjake in izkoristite ugodnosti, kot so trgovinski popusti, odprodaja zalog, brezplačna dostava in še več.

Dodatne informacije

Površina

6m², 24m²