Uporabniški komplet pro piši briši
Uporabniški komplet Pro piši briši
57,00  (z DDV 69,54 ) Dodaj v košarico

Uporabniški komplet Pro piši briši

57,00  (z DDV 69,54 )

Uporabniški komplet Pro piši briši vsebuje vse izdelke, ki jih potrebujete za dolgotrajno vzdrževanje in uporabo piši briši površine.

Pri nakupu tega kompleta dobite vse, kar potrebujete, in prihranite denar.

 

Ta komplet vsebuje:

1 Odstranjevalec permanentnega črnila

2 Piši briši čistilna razpršila

3 krpe iz mikrovlaken

8 Profesionalnih piši briši markerjev z dvojnimi konicami v različnih barvah

S tem kompletom dobite dvakrat več izdelkov, kot jih dobite z osnovnim uporabniškim kompletom, ter najmočnejše čistilo za trdovratne madeže (Odstranjevalec permanentnega črnila).

Opis

Uporabniški komplet Pro piši briši zakaj ga izbrati?

Če ste oseba, ki pogosto uporablja piši briši table ali površine, potem razumete pomen zanesljivega uporabniškega kompleta Pro piši briši za čiščenje piši briši tabele, da jih ohranite v dobrem stanju. Piši briši tabla je dragoceno orodje v številnih okoljih, kot so šole, pisarne in domovi. Pogosto se uporabljajo za predstavitve, sestanke, ter celo kot pripomoček za otroke pri učenju. Zato je ključno imeti komplet za čiščenje piši briši table, ki vsebuje vse potrebne predmete, da tabla ostane čista. Ne glede na to, ali uporabljate bela barva piši briši, samolepilno folijo piši briši in projiciranje, mat piši briši in projekcijsko barvo ali kateri koli drug izdelek za piši briši iz naše ponudbe, ta uporabniški komplet pro piši briši vam bo nudil vso potrebno podporo.

Naš uporabniški komplet Pro piši briši je celovit paket, ki vključuje vse, kar potrebujete za dolgoročno uporabo in vzdrževanje površine. Ne boste se več morali skrbeti za nakup dodatnih predmetov ali nakup posameznih izdelkov, saj ta komplet vsebuje vse, kar potrebujete, da ohranite površino za suho brisanje čisto in pripravljeno za uporabo.

Kaj vključuje uporabniški komplet Pro piši briši?

Ta komplet za čiščenje piši briši tabele vključuje sredstvo za odstranjevanje trajnih flomastrov, dva čistilna spreja za vsakodnevno čiščenje, tri mikrofiber krpe in osem markerjev za piši briši tabele z dvojno konico v različnih barvah. S tem kompletom dobite dvojno količino izdelkov in še naš najmočnejši čistilec za trdovratne madeže.

Sredstvo za odstranjevanje trajnih flomastrov, ki je del kompleta, je zasnovano za odstranjevanje trdovratnih madežev. To ga naredi dragocenega pri ohranjanju površine table, kar zagotavlja, da bo ta ostala v dobrem stanju še dolgo časa. Vsakodnevni čistilni spreji so prav tako ključni, saj so zasnovani za redno čiščenje površine table. Mikrofiber krpe so mehke in nežne, kar zagotavlja, da površina table med čiščenjem ni opraskana.

Flomastri za piši briši tabele z dvojno konico v različnih barvah so še ena dragocena dodatka k temu kompletu. S tremi flomastri imate na voljo široko paleto barv, kar bo naredilo vaše predstavitve in pisanje na tabli bolj zanimivo in privlačno. Ti flomastri so prav tako zasnovani za dolgo življenjsko dobo, kar zagotavlja, da boste dobili največ iz svoje naložbe.

Je to rešitev za vas?

Ta komplet za čiščenje piši briši tabele je stroškovno učinkovita rešitev za tiste, ki redno uporabljajo table za suho brisanje. Gre za priročen način, da dobite vse, kar potrebujete, v enem paketu, kar vam prihrani čas in trud.

Naš pro komplet za uporabnike piši briši je bistvenega pomena za vse, ki pogosto uporabljajo table za suho brisanje. Vsebuje vse potrebne predmete za vzdrževanje površine table in ohranjanje le-te v dobrem stanju dolgo časa. Vključitev sredstva za odstranjevanje trajnih madežev in močnejših čistilnih sprejev zagotavlja, da bodo odstranjeni celo najtrdovratnejši madeži, medtem ko mikrofiber krpe in flomastri za piši briši tabele z dvojno konico olajšajo čiščenje in pisanje na tabli. Ta komplet je stroškovno učinkovita in priročna rešitev za vse, ki cenijo svoje table za suho brisanje in želijo, da ostanejo v vrhunskem stanju.

Naslednjič, ko boste iskali dodatke, preverite našo celotno ponudbo izdelkov za table za suho brisanje.

Program za strokovnjake

Ste profesionalni pleskar ali arhitekt? Pridružite se našemu programu za strokovnjake in izkoristite ugodnosti, kot so trgovinski popusti, odprodaja zalog, brezplačna dostava in še več.