Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Garancije za proizvode

ikona garancija

Podjetje Smarter Surfaces je vodilno v svetu pri zagotavljanju inovativnih rešitev za stenske obloge. Ponosni smo na to, da vsi naši izdelki ustrezajo najvišjim standardom.

Prepričani smo, da so izdelki, ki jih prodajamo trajni in, da zagotavljajo optimalno delovanje. Da bi zagotovili tudi vaše zaupanje v izdelke, z veseljem omenimo, da so vsi naši izdelki podprti z garancijami.

Garancija

Garancijski rok začne teči od dneva dobave izdelka končnemu uporabniku. Kupec garancijo uveljavlja skladno z garancijo, ki jo prejme ob prevzemu blaga. Garancija se uveljavlja neposredno pri ponudniku z računom in garancijskim listom.
V kolikor želi kupec uveljavljati zahtevek iz garancije, mora izdelek vrniti oziroma mora vrniti pokvarjeni del ponudniku. Za podrobnejše informacije o načinu uveljavitve zahtevka in v primeru uveljavitve zahtevka iz garancije naj se kupec obrne na ponudnika preko kontaktnega naslova [email protected] oziroma preko telefonske številke 041 720 953. Kupec mora opisati zakaj želi uveljavljati garancijo in napako podrobno opisati, v kolikor je možno, naj se priloži tudi fotografija poškodovanega dela.
Ob uveljavljanju garancije je potrebno priložiti:
– izdelek ali pokvarjeni del in
– originalni dokaz nakupa, iz katerega so jasno razvidni ime in naslov ponudnika, naziv ponudnika, datum in kraj nakupa ter tip izdelka.

Ob vračilu naj bodo izdelki oziroma deli izdelka, zoper katerega se uveljavlja garancija v originalni embalaži. Pri odpiranju embalaže naj kupec pazi, da embalaže ne poškoduje ter da embalažo, vključno z vso vsebino, ki je varovala izdelek in posamezne dodatke, skrbno shrani, tako da bodo posledično stroški morebitnega vračila čim manjši. Natančnejši način uveljavljanja garancij in pravic kupca, ki izvirajo iz tega naslova urejajo določbe ZVPot in OZ.
Garancija preneha veljati pri:
– okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, nepravilnega shranjevanja, mehanske poškodbe in okvar v primeru višje sile (poplava, potres,…),
– pri spremembah na izdelku,
– pri vgradnji neoriginalnih sestavnih delov,
– pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku,
– v drugih primerih, ki izhajajo iz garancijskega lista izdelka.

Garancija tudi ne krije:
– normalne obrabe izdelka,
– napak povzročenih z grobim ravnanjem (vključno, vendar ne izključno omejeno na poškodbe, povzročene z ostrimi predmeti, z zvijanjem, s stiskanjem, kot posledica padca,…),
– poškodb ali škode, povzročene z neprimerno uporabo izdelka (vključno z ravnanjem v nasprotju z navodili, npr. opisanimi v priročniku za uporabo izdelka),
– drugih dejanj, ki so izven razumnega nadzora ponudnika,
– okvar, če le-te kažejo znake, da je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez pisnega dovoljenja ponudnika,
– če je bil izdelek izpostavljen mokroti, vlagi, ekstremom toplotnim oziroma drugim pogojem okolja, hitrim spremembam teh pogojev, koroziji, oksidaciji, razlitju hrane ali pijače ali vplivom drugih kemičnih izdelkov.

Stvarne napake

V kolikor kupec meni, da izdelek ob prevzemu nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno uporabo ali promet, oziroma nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje in je bila ponudniku znana oziroma bi mu morala biti znana oziroma če izdelek nima lastnosti ali odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane oziroma če je ponudnik izročil artikel, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je vzorec ali model pokazal le zaradi obvestila, mora ponudnika o morebitni stvarni napaki, na lastne stroške, skupaj z natančnim opisom stvarne napake, v zakonsko predpisanem roku obvestiti ter dostaviti izdelek v pregled. Natančnejši način uveljavljanja stvarnih napak in pravic kupca, ki izvirajo iz tega naslova urejajo določbe ZVPot in OZ. V kolikor se bo ugotovilo, da izdelek nima stvarne napake, bo ponudnik po zaključku postopka slednjega vrnil v enakem stanju, kot ga je prejel v pregled.

Piši briši barva

Smarter Surfaces™ ponuja 10-letno garancijo učinkovitosti izdelka za naslednje piši briši barve:

 • Smart barva za stene – bela piši briši barva
 • Smart barva za stene – transparentna piši briši barva

V garancijskem roku se ti izdelki ne bodo razpokali ali se lupili, odporni bodo na madeže in ne bodo bistveno bledeli, če se uporabljajo z ustreznimi dodatki za piši briši in so pravilno očiščeni in vzdrževani v skladu z navodili za uporabo.

Izdelek je uporaben do datuma odtisnjenega na pločevinki, kateri ne sme biti krajši od 30 dni od datuma nakupa.

Magnetne barve in ometi

Smarter Surfaces™ ponuja 10-letno garancijo učinkovitosti izdelka za naslednje magnete izdelke:

 • Smart magnetna barva
 • Super magnetna barva
 • Smart magnetni omet (ni na voljo na vseh trgih)

Garancija jamči, da bodo ti izdelki še naprej magnetno učinkoviti 10 let, če se uporabljajo s standardnimi neo dimskimi magneti.

Izdelek je uporaben do datuma odtisnjenega na pločevinki, kateri ne sme biti krajši od 30 dni od datuma nakupa.

Vse podrobnosti o pogojih in določbah za funkcionalne barve in omete

Desetletna omenjena garancija velja med prvotnim kupcem in podjetjem Smarter Surfaces. Prvotni kupec jo lahko uveljavi le z dokazilom o nakupu (račun).

Naše piši briši izdelke je treba uporabiti v šestih mesecih po nakupu (ne velja za tapete).

Naše magnetne izdelke je treba uporabiti v šestih mesecih po nakupu (ne velja za tapete).

Garancija velja le, če je bil izdelek pravilno nameščen v skladu z našimi navodili za uporabo.

Garancija ne velja za noben izdelek, ki je bil izpostavljen zlorabi, poškodbam, zanemarjanju ali nesrečam, ki presegajo omejitve Smarter Surfaces (vključno z, vendar neomejeno na: okoljske pogoje in neposredni vplivi).

Ta garancija ne velja za kakršnekoli napake, ki jih povzročijo materiali v podlagi, na katero se nanašajo izdelki.

Garancija velja le za popolno ali delno zamenjavo izdelka in ne zajema namestitve, pošiljanja ali davkov ali kakršnihkoli drugih stroškov, ki bi lahko nastali.

Če želite stopiti v stik s podjetjem Smarter Surfaces,  nam pišite na [email protected].

Funkcionalne stenske obloge

Smarter Surfaces™ ponuja 10-letno garancijo učinkovitosti izdelka za naslednje stenske obloge:

 • Smart piši briši stenska obloga
 • Smart magnetna stenska obloga
 • Smart dva-v-enem stenska obloga: Projektor in piši briši
 • Smart dva-v-enem stenska obloga: Magnetna in piši briši
 • Smart tri-v-enem stenska obloga: Projektor, magnetna in piši briši

Garancija velja le, če je bil izdelek pravilno nameščen v skladu z našimi navodili za uporabo, ki so priložena stenskim oblogam in na voljo na naši spletni strani.

Vse podrobnosti o pogojih in določbah za funkcionalne stenske obloge

Garancija ne velja za noben izdelek, ki je bil izpostavljen zlorabi, poškodbam, zanemarjanju ali nesrečam, ki presegajo omejitve Smarter Surfaces™ (vključno z, vendar neomejeno na: okoljske pogoje in neposredni vplivi).

Ta garancija ne velja za kakršnekoli napake, ki jih povzročijo materiali v podlagi, na katero se nanašajo stenske obloge Smarter Surfaces™.

Vsako pomanjkljivost na izdelku je treba prijaviti pred namestitvijo. Vsaka pomanjkljivost, prijavljena po namestitvi, ne bo zajeta v garanciji.

Garancija velja le za popolno ali delno zamenjavo izdelka in ne zajema namestitve, pošiljanja ali davkov ali kakršnih koli drugih stroškov, ki bi lahko nastali.

Če želite stopiti v stik s podjetjem Smarter Surfaces™, nam pišite na [email protected]

Smart samolepilne folije

Smarter Surfaces™ ponuja 5-letno garancijo učinkovitosti izdelka za naslednje folije:

 • Smart folije za pisarne: Piši briši – Bela
 • Smart folije za pisarne: Piši briši – transparentna
 • Smart folije za pisarne: Projektor in piši briši

Garancija velja le, če je bil izdelek pravilno nameščen v skladu z našimi navodili za uporabo, ki so priložena folijam in na voljo na naši spletni strani.

Vse podrobnosti o pogojih in določbah za Smart folije za pisarne

Garancija ne velja za noben izdelek, ki je bil izpostavljen zlorabi, poškodbam, zanemarjanju ali nesrečam, ki presegajo omejitve Smarter Surfaces™ (vključno z, vendar neomejeno na: okoljske pogoje in neposredni vplivi).

Ta garancija ne velja za kakršnekoli napake, ki jih povzročijo materiali v podlagi, na katero se nanašajo folije Smarter Surfaces™. Ta garancija ne velja za robove, kjer se film odmika od površine ali se lepilo ločuje od podlage. Da bi se temu izognili, je treba vse izpostavljene robove ustrezno prekriti.

Vsako pomanjkljivost na izdelku je treba prijaviti pred namestitvijo. Vsaka pomanjkljivost, prijavljena po namestitvi, ne bo zajeta v garanciji.

Garancija velja le za popolno ali delno zamenjavo izdelka in ne zajema namestitve, pošiljanja ali davkov ali kakršnihkoli drugih stroškov, ki bi lahko nastali.

Če želite stopiti v stik s podjetjem Smarter Surfaces™, nam pišite na [email protected].

Barva za kredo

Smarter Surfaces™ ponuja 5-letno garancijo učinkovitosti izdelka za barvo za krede:

V garancijskem roku se ti izdelki ne bodo razpokali ali se lupili in ne bodo bistveno bledeli, če so uporabljeni z ustreznimi dodatki, pravilno očiščeni in vzdrževani v skladu z navodili za uporabo.

Garancija velja le, če je bil izdelek pravilno nameščen v skladu z našimi navodili za uporabo, ki so priložena barvam in na voljo na naši spletni strani.

Izdelek je uporaben do datuma odtisnjenega na pločevinki, kateri ne sme biti krajši od 30 dni od datuma nakupa.

Vse podrobnosti o pogojih in določbah za barve za kredo

Petletna omejena garancija velja med prvotnim kupcem in podjetjem Smarter Surfaces™. Prvotni kupec jo lahko uveljavi le z dokazilom o nakupu.

Garancija velja le, če je bil izdelek pravilno nameščen v skladu z našimi navodili za uporabo.

Našo barvo za kredo je treba uporabiti v šestih mesecih po nakupu.

Garancija ne velja za noben izdelek, ki je bil izpostavljen zlorabi, poškodbam, zanemarjanju ali nesrečam, ki presegajo omejitve Smarter Surfaces™ (vključno z, vendar neomejeno na: okoljske pogoje in neposredni vplivi).

Ta garancija ne velja za kakršnekoli napake, ki jih povzročijo materiali v podlagi, na katero se nanašajo izdelki.

Garancija velja le za popolno ali delno zamenjavo izdelka in ne zajema namestitve, pošiljanja ali davkov ali kakršnih koli drugih stroškov, ki bi lahko nastali.

Če želite stopiti v stik s podjetjem Smarter Surfaces™, nam pišite na [email protected].

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO