Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Možnosti plačila

Podjetje Smarter Surfaces je skladno z PCI DSS in SSL. Kaj to pomeni?

PCI-1-2

To pomeni, da je naš spletni sistem šifriran in zato ne hranimo ali posredujemo nobenih podatkov o imetniku kartice ter smo skladni s standardi.

Naše podjetje je skladno z vsemi varnostnimi ukrepi.
Vsa podjetja, ki želijo prejemati plačila s kreditno ali debetno kartico, morajo opraviti preizkuse z določenimi elementi, da lahko postanejo skladna s PCI DSS.
Sem spada zaščita pred virusi, tako da se četrtletno pregledajo vsi IP naslovi, da se odkrijejo morebitne slabosti in šifrirajo vse transakcije s kreditnimi karticami, ki gredo skozi njihovo omrežje.

Trenutno ponujamo nekaj različnih načinov plačila, ki najbolje ustrezajo vašim potrebam. To so kreditna kartica, PayPal, kreditni račun ali bančno nakazilo.

Način plačila

Ponudnik omogoča kupcu plačilo naročenih izdelkov na naslednje načine:
– Kreditna kartica,
– PayPal,
– Kreditni račun
– Bančno nakazilo,
– Plačilo po povzetju (le izobraževalne ustanove in vladne organizacije)

Plačilo s kreditno kartico in PayPal

V kolikor se kupec odloči za plačilo s kreditno kartico ali preko Paypala in je plačilo uspešno, bo naročilo obdelano takoj. Ponudnik v svojih sistemih ne shranjuje nobenih podatkov o kreditni kartici. V primeru neuspelega plačila naro-čilo ne bo obdelano.

Bančno nakazilo

Pri tem načinu plačila kupec izvrši bančno nakazilo, upoštevaje bančne podatke, ki mu jih pošlje ponudnik. Podano naročilo bo rezervirano, dokler transakcija ne bo izvedena. To lahko traja tudi do 3 delovne dni, odvisno od lokacije kupca. Ponudnik bo kupcu poslal račun in naročilo obdelal po prejemu plačila.

Kreditni račun

Podjetje kupca lahko pri ponudniku odpre tudi ti. kreditni račun, ki kupcu omogoča 30-dnevno dobroimetje. V prime-ru, da se kupec odloči za ta način plačila, bo ponudnik najprej opravil kreditno preverjanje. V primeru odobrenega kredita ponudnik kupcu pošlje naročene izdelke, katerih plačilo mora kupec izvesti v 30 dneh.

Plačilo po povzetju

Tak način plačila je možen le, v kolikor je kupec izobraževalna ustanova ali vladna organizacija. V primeru plačila po povzetju se naročilo obdela takoj, plačilo pa kupec izvede ob prevzemu izdelka.

Zakaj izbrati Smarter Surfaces

✔ Brezplačna dostava
✔ 5 in 10 letna garancija za izdelke
✔Možnost vračila v 14 dneh
✔ Certificirani in okolju prijazni izdelki

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO