Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Magnetna barva

Dobrodošli v najpogostejših vprašanjih za Smarter Surfaces magnetno barvo. Spodaj smo pripravili odgovore na najpogostejša vprašanja. Ne pozabite, da lahko našo magnetno barvo kombinirate z našo piši briši barvo, da dobite magnetno površino, na katero lahko pišete. Če želite izvedeti več, si oglejte spodnji del Kombiniraj z.

Smart magnetno barvo lahko nanesete z valjčkom na katerokoli gladko površino. Ko se površina posuši, jo lahko prebarvate, da prikrijete sivo barvo, ki je posledica magnetnih lastnosti barve.

Kako nanesti Smart magnetno barvo?


Preberite ali si naložite podrobna navodila


Oglejte si video posnetek z detajlnimi navodili

Naše izdelke lahko nanesete v slojih in tako površini dodate več funkcionalnosti. Če želite raziskati vse izdelke, ki jih lahko kombinirate z magnetno barvo, da površini dodate več funkcij, kliknite tukaj.

Kdaj je treba uporabiti osebno zaščitno opremo?

Pri nanašanju vseh Smarter Surfaces izdelkov je potrebno uporabiti rokavice. Poleg tega je treba nositi zaščitna očala. Kot pri vsakem postopku nanosa barve zagotovite, da je prostor prezračen.

Navodila glede zdravja in varnosti so natisnjena na nalepki vsakega Smarter Surfaces izdelka. Pred nanosom si navodila obvezno preberite.

Ali magnetna barva vpliva na WIFI signale?

Ne, WIFI deluje normalno v prostorih z magnetno barvo in ometom.

Ali magnetna barva vpliva na srčne spodbujevalnike?

Ne, srčni spodbujevalniki bodo delovali normalno, četudi so obkroženi z magnetno barvo in ometom.

Ali lahko nanesem magnetno barvo v bližini grelnikov?

Da, naša barva deluje normalno kadar je v bližini grelnikov.

Komplet Smart magnetne barve za 3 m² vsebuje: Smart magnetna barva (950 ml za pokrivanje 3 m² s 3 sloji), 2 Smart Neo magneta, navodila za uporabo.

Komplet Smart magnetne barve 10 m² vsebuje: Smart magnetna barva (2,5 l za pokrivanje 10 m² s 3 sloji), 2 Smart Neo magneta, navodila za uporabo.

Ali obstaja transparentna magnetna barva?

Naši magnetni izdelki vključujejo Smart magnetno barvo (55% magnetita) in super magnetno barvo (60% magnetita). Zaradi magnetnih delcev je magnetna barva srednje sive barve. Barvo po svoji izbiri pa lahko dosežete tako, da magnetno barvo prebarvate z navadno barvo. Priporočamo, da uporabite temeljno barvo na vodni osnovi (kot je Smart bela temeljna barva) preden nanesete zaključni sloj v izbrani barvi.

Na magnetno barvo lahko nanesete tapete ali digitalni tisk po želji. Priporočamo, da izberete tanek zaključni sloj, saj lahko debelejši/ globlji sloj vpliva na magnetne lastnosti.

Ali so na voljo različne velikosti?

Smart magnetna barva je na voljo v pločevinkah za 10 m² in 3 m².

Katera vrsta magnetov je primerna za Smart magnetno barvo?

Uporabiti je treba neodim ali redko zemeljske magnete. Oglejte si naše Smart Neo magnete tukaj.
Opomba: navadni gospodinjski magneti niso primerni.

Magnetne površine se običajno uporabljajo za načrtovanje, razporejanje, napotitve, brainstorming, magnetne oglasne deske, magnetne stene in še veliko več.
Za najboljše delovanje vaše Smart magnetne površine priporočamo uporabo neodim magnetov ali močnih redko zemeljskih magnetov.

Kliknite tukaj, da ugotovite kaj lahko pritrdite na magnetno barvo.

Vas zanima kombinirana površina z magnetno in piši briši funkcionalnostjo? Oglejte si naše izdelke z dvojno in trojno funkcionalnostjo tukaj.

Ali je možno nanesti Smart magnetno barvo na pohištvo?

Smart magnetno barvo lahko nanesete na skoraj vsako gladko površino. Za najboljše rezultate po potrebi kitajte in pobrusite površino.

Kako razredčiti gosto magnetno barvo?

V večini primerov magnetne barve ni treba redčiti. Magnetna barva se lahko usede med transportom. Če morate med nanašanjem barvo razredčiti, dodajte pločevinki 10% vode in dobro premešajte.

Ali je potrebno pripraviti steno s temeljno barvo pred nanosom Smart magnetne barve?

Edino zelo vpojne površine je potrebno pred nanosom pripraviti s temeljno barvo.

Zakaj bi morali po nanosu Smart magnetne barve uporabiti temeljno barvo?

Temeljna barva pomaga doseči gladko površino. Temeljne barve se tudi uporabljajo za prikrivanje sive magnetne barve, ki je takšna zaradi magnetnih delcev.

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO