Slika Profesionalni piši briši markerji 8 kosov
Profesionalni piši briši markerji 8 kosov
33,00  (z DDV 40,26 ) Dodaj v košarico

Profesionalni piši briši markerji 8 kosov

33,00  (z DDV 40,26 )

Profesionalni piši briši markerji 8 kosov so kot nalašč za uporabo s katero koli piši briši površino, ki jo uporabljate. Ti markerji so še posebej odlični za naše izdelke, in sicer piši briši barvo, piši briši tapeto in piši briši folijo, ali pa tudi za katero koli drugo piši briši površino.

 

V tem paketu boste prejeli:

8 markerjev z dvojno konico (5 mm konica dleta in 2 mm natančnost konice)

Paleta barv, vključno z rdečo, zeleno, črno, modro, rjavo, vijolično, oranžno in roza

Izberite te dvojne markerje z izbiro barv pred običajnimi markerji, da izboljšate izkušnjo pisanja na piši briši površini.

Opis

Zakaj izbrati naš set Profesionalni piši briši markerji 8 kosov?

Ko gre za vizualizacijo idej, konceptov in načrtov, so piši briši table odlično orodje za delo. Omogočajo nam brainstorming ali načrtovanje, zaradi česar so bistven dodatek k vsakemu delovnemu prostoru. Vendar pa za najboljšo izkušnjo s piši briši tablo potrebujete niz kakovostnih flomastrov, ki bodo vaše ideje oživili. Tu nastopi naš set profesionalnih piši briši markerjev 8 kosov.

Komplet profesionalni piši briši markerji 8 kosov je vrhunski niz 8 dvostranskih flomastrov, zasnovanih za delo s katero koli piši briši površino. To vključuje belo barvo piši briši, samolepilna bela piši briši folijo, tapeta piši briši, pa tudi katero koli drugo piši briši površino iz našega nabora. S tem setom lahko ustvarite žive, in dolgo obstojne oznake, ki bodo izboljšale vaše predstavitve, predavanja ali sestanke, a jih je enostavno odstraniti.

Ena od izstopajočih značilnosti tega seta je dvostranska zasnova flomastrov. Vsak flomaster ima 5 mm konico na enem koncu in 2 mm precizno konico na drugem. Ta dvojna konica vam omogoča ustvarjanje širokih in tankih potez, kar je popolno za ustvarjanje podrobnih diagramov, miselnih vzorcev. Rezalno konico lahko uporabite tudi za pisanje, privlačnega besedila ali naslovov, medtem ko je precizna konica idealna za podčrtavanje ali poudarjanje ključnih točk.

Še ena prednost tega seta je raznolikost barv. Set vključuje osem različnih barv, vključno z rdečo, zeleno, črno, modro, rjavo, vijolično, oranžno in roza. Te barve so skrbno izbrane, da zagotavljajo največji kontrast in vidnost, kar omogoča, da vaše ideje izstopajo in so enostavno razumljive vašemu občinstvu.

Set profesionalni piši briši markerjev 8 kosov je prav tako zasnovan za dolgotrajno obstojnost in vzdržljivost. Črnilo je posebej formulirano, da se upira razmazovanju, kar zagotavlja, da bodo vaše ideje vidne in žive. Sami flomastri so izdelani iz visokokakovostnih materialov, kar jih ščiti pred lomljenjem in poškodbami.

Nasvet pri uporabi

Pri uporabi Seta Piši Briši markerjev je nekaj nasvetov, ki jih morate upoštevati. Vedno dobro pretresite marker pred uporabo, da zagotovite enakomerno porazdelitev črnila. Vse markerje shranjujte vodoravno, ko jih ne uporabljate, da preprečite, da bi se črnilo naselilo na enem koncu. Po uporabi dobro zaprite pokrovčke flomastrov, da preprečite izsušitev črnila.

Če iščete vrhunski set piši briši flomastrov, ki vam bo pomagal oživiti vaše ideje, je set piši briši markerjevodlična izbira. S svojo dvostransko zasnovo, razponom barv in dolgo obstojnim črnilom bo ta set zagotovo izboljšal vašo izkušnjo s piši briši tablo in vaše predstavitve, predavanja ali sestanke naredil bolj privlačne in učinkovite.

Ta set piši briši markerjev je nepogrešljiv za vse, ki redno uporabljajo piši briši tablo. Vsebuje vse bistvene elemente, ki omogočajo pisanje, brisanje in čiščenje table z lahkoto in zaupanjem. Če iščete več dodatkov, preverite naš celoten razpon oskrbe za piši briši table.

Program za strokovnjake

Ste profesionalni pleskar ali arhitekt? Pridružite se našemu programu za strokovnjake in izkoristite ugodnosti, kot so trgovinski popusti, odprodaja zalog, brezplačna dostava in še več.