Markerji za piši briši 4 kosi
Markerji za piši briši 4 kosi
10,00  (z DDV 12,20 ) Dodaj v košarico

Markerji za piši briši 4 kosi

10,00  (z DDV 12,20 )

Markerji za piši briši 4 kosi so kot nalašč za uporabo z vsemi našimi izdelki ali katero koli piši briši površino oziroma belo tablo. Uporabite na naši piši briši barvi, piši briši tapeti ali samolepilni piši briši foliji.

V tem paketu boste prejeli:

4 markerje (rdeča, zelena, črna, modra)

Opis

Zakaj kupiti naš Markerje za piši briši 4 kose?

Markerji za piši briši 4 kosi, je set 4 markerjev za piši briši površine. Ta premium set vsebuje markerji za piši briši 4 kosi z dvojno konico, ki so posebej zasnovani za delo na kateri koli površini za piši briši. Za najboljše izkoristke vaše table za piši briši potrebujete kakovostne markerje, ki bodo vaše ideje pripeljali v življenje. Ne glede na to, ali uporabljate barvo piši briši, tapeto piši briši, projekcijsko barvo za piši briši ali kateri koli drugi izdelek za piši briši iz našega nabora, ta set je za vas.

Ena od izstopajočih lastnosti markerjev za piši briši 4 kosi tega seta je dvojno konično oblikovanje flomastrov. Vsak flomaster ima 5mm širok čop na enem koncu in 2mm tanek čop na drugem koncu. Ta dvojno konična zasnova vam omogoča, da ustvarjate tako široke kot tudi tanke črte, kar je idealno za ustvarjanje podrobnih diagramov, miselnih vzorcev ali tokovnih diagramov. Široki čop lahko uporabite za pisanje krepkih in izstopajočih besedil, medtem ko je tanek čop idealen za podčrtavanje ključnih točk.

Še ena odlična lastnost markerjev za piši briši 4 kosi je paleta barv, ki jo nudi. Set vključuje štiri različne barve, vključno z črno, modro, rdečo in zeleno. Te barve so skrbno izbrane, da zagotovijo največji kontrast in vidnost, kar omogoča, da vaše ideje izstopajo.

Markerji za piši briši 4 kosi so tudi zasnovani tako, da je dolgotrajen in vzdržljiv. Črnilo je posebej formulirano, da se upira razmazovanju, bledenju in brisanju. S tem se zagotavlja, da bodo vaše ideje vidne in živahne tako dolgo, kot jih potrebujete. Flomastri sami so izdelani iz visokokakovostnih materialov, kar jih naredi tudi odporne.

Markerji za piši briši 4 kosi uporaba?

Da bi najbolje izkoristili ta set, upoštevajte nekaj nasvetov. Prvič, pred uporabo dobro pretresite flomaster, da zagotovite enakomerno porazdelitev črnila. Drugič, flomastre hranite vodoravno, ko jih ne uporabljate, da preprečite, da bi se črnilo naselilo na enem koncu. Nazadnje, po uporabi dobro zaprite pokrovčke flomastrov, da preprečite, da bi se črnilo izsušilo.

Set piši briši markerjev je nepogrešljivo orodje za vsakogar, ki redno uporablja tablo za piši briši. S svojo dvojno konično zasnovo, paleto barv in dolgotrajnim črnilom bo ta set zagotovo izboljšal vašo izkušnjo z uporabo table za piši briši ter naredil vaše predstavitve, predavanja ali sestanke bolj privlačne in učinkovite. Če iščete več dodatkov za piši briši table, si oglejte naš celoten razpon oskrbe za piši briši table.

Ta set markerjev za piši briši je nepogrešljiv za vsakogar, ki redno uporablja tablo za piši briši. Vsebuje vse bistvene predmete, ki vam omogočajo, da pišete na vaši tabli z lahkoto in zaupanjem. Če iščete več dodatkov, si oglejte naš celoten razpon oskrbe za piši briši table.

Poleg tega, da so odlično orodje za sestanke in predstavitve, so piši briši table tudi odlično orodje za poučevanje in učenje. Učiteljem omogočajo predstavitev informacij na vizualni in privlačen način, kar olajša razumevanje in ohranjanje informacij za študente. Podobno lahko študenti uporabljajo piši briši table za brainstorming, ustvarjanje miselnih vzorcev in reševanje problemov na sodelovalen in interaktiven način. Oglejte si naš celoten razpon izdelkov za piši briši tablo za katero koli površino, da pomagate spodbuditi svojo ustvarjalnost in sodelovanje.

Program za strokovnjake

Ste profesionalni pleskar ali arhitekt? Pridružite se našemu programu za strokovnjake in izkoristite ugodnosti, kot so trgovinski popusti, odprodaja zalog, brezplačna dostava in še več.