Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Magnetni omet

Vprašanja in ključni nasveti glede Smart magnetnega ometa

Dobrodošli v najpogostejših vprašanjih za Smarter Surfaces magnetni omet. Spodaj smo pripravili odgovore na najpogostejša vprašanja. Ne pozabite, da lahko naš magnetni omet kombinirate z našimi piši briši izdelki, da dobite magnetno površino, na katero lahko pišete. Če želite izvedeti več, si oglejte spodnji del Kombiniraj z.

Kaj je magnetni omet?

Smart magnetni omet je vnaprej zmešan in pripravljen za nanos v dveh slojih, ki ga lahko nanesejo uporabniki ali izvajalci.

Ali lahko z grelnikom pospešimo postopek sušenja?

Po potrebi lahko za nanos prvega sloja uporabite ventilator za ogrevanje, za drugi sloj pa je najbolje, da se naravno posuši, da ne bo počil.

Kako zaščititi dom/pisarno pred mavčnim prahom.

V idealnem primeru bi morali pokriti pohištvo v celotnem prostoru, saj lahko prah prekrije vaše pohištvo med brušenjem stene. Pohištvo lahko tudi očistite po nanosu.

Kako se nanaša Smart magnetni omet?


Preberite ali si naložite podrobna navodila


Oglejte si video posnetek z detajlnimi navodili

Ali moram na površino nanesti temeljno barvo pred nanosom Smart magnetnega ometa?

Edino zelo vpojne površine, je pred nanosom potrebno pripraviti s temeljno barvo.

Ali je možno nanesti Smart magnetni omet na katerokoli površino?

Smart magnetni omet je predviden za nanašanje na katerokoli površino.

Kako debel naj bo magnetni omet?

Smart magnetni omet je predviden za nanašanje direktno iz embalaže. Po odpiranju ga je potrebno temeljito premešati. Tekočine nikoli ne smete dodajati Smart magnetnemu ometu.

Ali je možno nanesti barvo ali tapeto na magnetni omet?

Na magnetni omet kot podlago lahko nanesite katerokoli barvo, tapeto ali digitalni tisk. Če nanašate tapeto ali digitalni tisk čez površino, izberite tanjšo tapeto.
Lahko kombinirate tudi z našo Piši briši barvo ali Piši briši tapeto, da ustvarite piši briši magnetno površino.
Za največjo funkcionalnost lahko kombiniramo tudi z našo Smart mat piši briši tapeto za ustvarjanje magnetne piši briši površine za projiciranje.

Magnetne površine se običajno uporabljajo za načrtovanje, razporejanje, napotitve, brainstorming in še veliko več.

Za težke predmete na Smart magnetni površini priporočamo uporabo neodim magnetov ali močnih magnetov iz redke zemlje. Oglejte si naše Smart Neo magnete tukaj.

Obiščite “Kako uporabiti” stran našega spletnega mesta, da vam spodbudi domišljijo o vseh načinih kako lahko bolje delate z našimi izdelki.

Katera vrsta magnetov je primerna za Smart magnetni omet?

S Smart magnetnim ometom lahko uporabite katerikoli magnet. Za težke predmete priporočamo uporabo močnejših magnetov, kot so neodim ali redko zemeljski magneti. Oglejte si naše Smart Neo magnete tukaj.

Kakšne barve je magnetni omet?

Naši magnetni izdelki vključujejo magnetne barve in magnetni omet. Zaradi magnetnih delcev v Smart magnetnem ometu, super magnetni barvi in Smart magnetni barvi so ti izdelki temne barve. Barvo po svoji izbiri pa lahko dosežete tako, da prebarvate s temeljno barvo na vodni osnovi kot je Smart bela temeljna barva in zaključite z barvo po vaši izbiri. Na mavec lahko nanesete tapete ali digitalni tisk, da dobite zaključno površino, ki si jo želite.

Ali so na voljo različne velikosti?

Smart magnetni omet je razpoložljiv le v izvedbi za 6 m².

Smart magnetni omet je vnaprej zmešan in pripravljen za uporabo v 10-kilogramski embalaži. Vsaka posoda pokriva površino 6m².

Kdaj uporabljati različne vrste osebne zaščitne opreme?

Pri nanašanju vseh Smarter Surfaces izdelkov je potrebno uporabiti rokavice. Poleg tega je treba nositi zaščitna očala. Kot pri vsakem postopku nanosa barve ali ometa zagotovite, da je prostor prezračen.
Navodila glede zdravja in varnosti so natisnjena na nalepki vsakega Smarter Surfaces izdelka. Pred nanosom preberite.

Ali Smart magnetni omet vpliva na WIFI signale?

Ne, WIFI deluje normalno. Smart magnetni omet ne moti električnih signalov.

Ali Smart magnetni omet vpliva na srčne spodbujevalnike?

Ne, srčni spodbujevalniki bodo delovali normalno, saj delci v ometu privlačijo magnete in sami nimajo magnetnih lastnosti.

Ali lahko nanesem magnetni omet v bližini grelnikov?

Po potrebi lahko za nanos prvega sloja uporabite ventilator za ogrevanje, za drugi sloj pa je najbolje, da se naravno posuši, da ne bo počil.

Kako lahko naredim magnetno piši briši steno?

Naše izdelke lahko nanesete v slojih in tako površini dodate več funkcionalnosti? Če želite raziskati vse izdelke, ki jih lahko kombinirate z magnetnim ometom, da površini dodate več funkcij, kliknite tukaj.

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO