Odstranjevalec permanentnega črnila
Odstranjevalec permanentnega črnila
16,00  (z DDV 19,52 ) Dodaj v košarico

Odstranjevalec permanentnega črnila

16,00  (z DDV 19,52 )

Odstranjevalec permanentnega črnila za čiščenje piši briši table je namenjen odstranjevanju trdovratnih madežev ter trajnih markerjev na piši briši površinah, kot je naša piši briši barva v beli in transparentni različici. S tem čistilom za piši briši površine odstranite trdovratno umazanijo, maščobo in sledi od prstov ter si s tem zagotovite brezhibno delovno piši briši površino.

Če imate staro piši briši tablo, ki jo želite prenoviti, je odstranjevalec permanentnega črnila Smarter Surfaces odlična rešitev za njeno obnovo v prvotno stanje.

Preprosto razpršite neposredno na želeno območje table in obrišite. Za najboljše rezultate priporočamo, da ta izdelek uporabljate z našo krpo iz mikrovlaken.

Priporočljivo je, da tega izdelka ne uporabljate vsak dan, saj lahko poškodujete površino. Za vsakodnevno čiščenje uporabite Piši briši čistilni sprej.

 

Prejel boš:

1 Odstranjevalec permanentnega črnila v razpršilu

Podrobnosti produkta:

125 ml steklenička z razpršilom

Varna uporaba na vseh piši briši površinah, vendar ne za vsakodnevno čiščenje

Odstrani odseve, trdovratne madeže in trajne oznake na piši briši površinah.

Zdravju prijazno in nevnetljivo

Prostornina: 125 ml

Potrebujete pomoč pri svoji površinski raztopini? Naša strokovna skupina je tu, da vam pomaga. Preprosto nam pišite na [email protected] ali pa si rezervirajte klic še danes . Eden od naših strokovnjakov se bo z veseljem pogovoril z vami in vam dal navodila ali pomoč pri morebitnih vprašanjih.

 

Opis

Zakaj izbrati naš odstranjevalec permanentnega črnila?

Odstranjevalec permanentnega črnila je odlično čistilo za čiščenje trdovratnih madežev iz piši briši površin. Piši briši table so nepogrešljiv del mnogih sodobnih delovnih mest in učilnic, saj služijo kot vsestransko orodje za  deljenje informacij in brainstorming. Vendar se lahko piši briši table sčasoma umažejo in postanejo težavne za čiščenje, še posebej kadar so izpostavljene trdovratnim madežem. Zato je Smarter Surfaces razvil močan odstranjevalec trajnih flomastrov, zasnovan za odstranjevanje tudi najtrdovratnejših madežev s piši briši tabel. Ne glede nato ali uporabljate izdelek kot je piši briši barva bela ali prozorna vam bo ta izdelek pomagal ohraniti površino čisto.

Odstranjevalec permanentnega črnila  je  formulirana za odstranjevanje trdovratne umazanije, maščobe, odtisov prstov in trajnega flomastra z vaših piši briši tabel. Uporaba je enostavna, rezultati so brez madežev, povrnite svojo tablo v stanje kot nova. Ta čistilni sprej je posebej zasnovan za uporabo na izdelkih Smarter Surfaces za piši briši in se ne sme uporabljati za vsakodnevno čiščenje.

Za najboljše rezultate priporočamo uporabo tega izdelka skupaj s čistilno krpo iz mikrovlaken Smarter Surfaces, ki je posebej zasnovana za odstranjevanje umazanije in madežev brez puščanja prask ali ostankov na tabli. Preprosto razpršite čistilni sprej neposredno na želeno območje piši briši table in obrišite s krpo.

Pomembno je poudariti, da čeprav je ta izdelek varen za uporabo na vseh vrstah piši briši tabel, ni namenjen vsakodnevnemu čiščenju. Za redno čiščenje priporočamo uporabo Smarter Surfaces čistilnega spreja za piši briši, ki je posebej zasnovan za dnevno uporabo.

Kje in kako uporabiti odstranjevalec permanentnega črnila

Naš odstranjevalec permanentnega črnila je na voljo v 125 ml steklenički. Ta razpršilna steklenička ni nevarna in ni vnetljiva, zato je varna za uporabo v katerem koli okolju. Njegova formula je posebej razvita za odstranjevanje senc, trdovratnih madežev in trajnega flomastra s piši briši tabel.

Ali želite osvežiti staro piši briši tablo? Odstranjevalec permanentnega črnila Smarter Surfaces je popolna rešitev. S samo nekaj pršil tega čistilnega spreja lahko povrnete vašo tablo v stanje kot nova, odstranite leta madežev in oznak.

To je močna in učinkovita čistilna rešitev za vaše izdelke Smarter Surfaces za piši briši. Odstranjevalec permanentnega črnila Smarter Surfaces je idealna izbira z njegovo specializirano formulo in enostavno uporabo, ki vam bo pomagala odstraniti tudi najtrdovratnejše madeže in oznake s piši briši table ter jo ohranjati kot novo še leta.

Če iščete še več funkcij in prednosti, vam ponujamo tudi uporabniški komplet pro piši briši, ki vključuje flomastre z dvojno konico, dodatne čistilne spreje in več. Ta set je idealen za intenzivne uporabnike ali tiste, ki od svojih dodatkov zahtevajo najvišjo kakovost in učinkovitost. Če iščete še več dodatkov, preverite naš celoten razpon oskrbe za piši briši table.

Program za strokovnjake

Ste profesionalni pleskar ali arhitekt? Pridružite se našemu programu za strokovnjake in izkoristite ugodnosti, kot so trgovinski popusti, odprodaja zalog, brezplačna dostava in še več.