Uporabniški komplet piši briši.
Uporabniški komplet Piši briši
25,00  (z DDV 30,50 ) Dodaj v košarico

Uporabniški komplet Piši briši

25,00  (z DDV 30,50 )

Uporabniški komplet Piši briši vsebuje vse naše najbolj priljubljene dodatke za vaše udobje. Lahko boste napisali, obrisali in očistili piši briši površino.

Pri nakupu tega kompleta dobite vse, kar potrebujete, in prihranite denar.

 

Uporabniški komplet piši briši vsebuje:

4 markerji za piši briši površino (modri, rdeči, črni in zeleni)

1 krpa iz mikrovlaken

2 Piši briši čistilna razpršila

Če želite odstraniti trdovratne madeže in izkoristiti visokokakovostne markerje z dvojnimi konicami in si priskrbeti še več, si oglejte naš  komplet uporabniški Pro piši briši.

Opis

Zakaj kupiti naš uporabniški komplet piši briši?

Piši briši table oziroma površine so postale nepogrešljivo orodje. Orodje ki ga uporabljamo za komunikacijo, sodelovanje in učenje v številnih okoljih, od učilnic in pisarn do domačih pisarn in virtualnih sestankov. Da bi kar najbolje izkoristili svojo izkušnjo, je pomembno, da imate prave dodatke, ki vam omogočajo pisanje, brisanje ter čiščenje table učinkovito. Zato smo ustvarili celovit uporabniški komplet za piši briši, ki vključuje vse bistvene predmete, ki jih potrebujete za začetek. Ne glede na to, ali uporabljate našo barvo za piši briši, piši briši projekcijsko barvo, projekcijsko tapeto piši briši ali kateri koli drug izdelek za piši briši iz našega nabora, vas bo ta komplet za piši briši popolnoma opremil.

Ta uporabniški komplet piši briši je zasnovan tako, da vam zagotavlja največjo udobje in vrednost. Vsebuje naše najbolj priljubljene dodatke, ki vam zagotavljajo optimalne rezultate pri uporabi vaše piši briši površine. Ne glede na to, ali ste učitelj, študent, strokovnjak ali domači uporabnik, bo ta komplet ustrezal vašim potrebam in presegel vaša pričakovanja.

Kaj vključuje uporabniški komplet piši briši?

Uporabniški komplet piši briši vključuje štiri visokokakovostne markerje za piši briši Artline Supreme v modri, rdeči, črni in zeleni barvi. Ti markerji so posebej zasnovani, da pišejo gladko in čisto na kateri koli piši briši površini , brez pack ali madežev. Imajo fine konice, ki omogočajo ustvarjanje natančnih črt in živahnih barv, zaradi česar vaša sporočila in ideje izstopajo. Markerji so tudi enostavni za brisanje, kar vam omogoča, da na hitro naredite spremembe in popravke.

Da bi vam pomagali ohraniti svojo piši briši površino, komplet vključuje čistilno krpo iz mikrovlaken, ki je nežna in učinkovita. Ta krpa je idealna za čiščenje piši briši pisanja,  kar pusti vašo piši briši površino brezhibno in sijočo. Je večkrat uporabna in pralna, kar jo naredi okolju prijazno in cenovno ugodno izbiro.

Poleg markerjev in krpe komplet vključuje tudi dva razpršila za čiščenje piši briši za odstranjevanje trdovratnih madežev. Ta razpršila sta enostavna za uporabo in se hitro posušita in tako površino očistite v nekaj sekundah. Sta varna in netoksična, kar ju naredi primerna za vse uporabnike, vključno z otroki in ljudmi s alergijami ali občutljivostmi.

Z nakupom tega kompleta boste prihranili denar v primerjavi z nakupom teh predmetov posamično. Prav tako boste imeli mirno vest, da imate vse, kar potrebujete na dosegu roke, da bodo vaše seje uporabe table produktivne in zabavne. Ne glede na to, ali razmišljate, poučujete, predstavljate ali sodelujete, bo ta komplet pomagal izraziti vaše ideje in učinkovito vključiti občinstvo.

Ste intenzivni uporabnik na svoji piši briši površini?

Če iščete še več funkcij in prednosti, ponujamo tudi uporabniški komplet Pro piši briši, ki vključuje označevalce z dvojnimi konicami, dodatna razpršila za čiščenje in še več. Ta komplet je idealen za intenzivne uporabnike ali tiste, ki zahtevajo najvišjo kakovost in učinkovitost od svojih dodatkov.

Ta komplet za uporabo piši briši je nepogrešljiv za vse, ki redno uporabljajo tablo. Vsebuje vse bistvene predmete, ki omogočajo pisanje, brisanje in čiščenje table z lahkoto in zaupanjem. Naš komplet je zasnovan tako, da vam zagotavlja najboljšo kakovost, in prepričani smo, da vam bo všeč. Če iščete več dodatkov, si oglejte naš celoten nabor pripomočkov za piši briši tablo.

Program za strokovnjake

Ste profesionalni pleskar ali arhitekt? Pridružite se našemu programu za strokovnjake in izkoristite ugodnosti, kot so trgovinski popusti, odprodaja zalog, brezplačna dostava in še več.