Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Splošno

Dobrodošli v najpogostejših vprašanjih za Smarter Surfaces izdelke. Tu poiščite odgovor na svoja vprašanja.

Pri podjetju Smarter Surfaces ponujajo tri različne možnosti plačila, ki najbolje ustrezajo vašim potrebam. Pri oddaji naročila prek spleta se lahko odločite za plačilo s kreditno kartico, PayPal, bančnim nakazilom ali našo PayLater opcijo za naročila nad 1600 € (zahtevana odobritev).

Če se odločite za plačilo s kreditno kartico ali PayPal, bo vaše naročilo takoj obdelano.

Če izberete možnost bančnega nakazila, boste prejeli naše bančne podatke in vaše naročilo bo zadržano, dokler naša banka ne potrdi plačila. Ko prejmemo bančno potrdilo (kar lahko traja do 3 delovne dni, odvisno od vaše banke in od tega, kje imate sedež), bo vaše naročilo obdelano in prejeli boste račun.

Za naročila nad 1600€ ponujamo možnost plačila v 30 dneh. Če izberete to možnost, bomo vašo zahtevo pregledali in po odobritvi boste prejeli e-poštno sporočilo s potrditvijo naročila in računom, ki ga boste morali plačati v 30 dneh. V primeru, da potrebujemo dodatne informacije, bo naša podporna skupina stopila v stik z vami.

Za več informacij  kliknite tukaj.

Če želite odstraniti ali prebarvati eno od naših barv, preprosto obrusite površino, nanesite Smart belo temeljno barvo ali kvalitetno belo temeljno barvo na vodni osnovi in prebelite kot z navadno barvo.

Vsa naše tapete lahko odstranite kot katerekoli druge tapete.

Neuporabljene Smarter Surfaces izdelke lahko vrnete iz kakršnegakoli razloga – tudi če ste si preprosto premislili. Kliknite tukaj, da si preberete naše pogoje za reklamacije in vračila.

Varnostni listi (MSDS) so na voljo za vse naše izdelke. Če jih potrebujete, nam pošljite zahtevo na [email protected]  .

Vse naše barve je treba hraniti med 5 ° C in 25 ° C v hladnem, dobro prezračevanem prostoru, stran od virov toplote, vžiga in neposredne sončne svetlobe. Hranite v tesno zaprti embalaži.

Tapete je potrebno hraniti v suhem prostoru.

Samo za barve za steno projektor in barve za kredo: če jih odprete, jih pravilno zaprite in shranite pokončno, da preprečite razlitje.

Kako dolgo traja dostava?

Smarter Surfaces ponuja vsem strankam izbiro možnosti dostave, ki ustreza njihovim potrebam glede časa in stroškov. Če želite izvedeti več podrobnostih o dostavi, kliknite tukaj.

Davki in dajatve:

Uvozne davke krije Smarter Surfaces. Če kurir zahteva plačilo, nas kontaktirajte na [email protected] in vam bomo pomagali pri vračilu teh stroškov.

Prepričani smo, da so naši izdelki trajni in, da zagotavljajo optimalno delovanje. Da bi zagotovili tudi vaše zaupanje, so naši izdelki podprti z garancijami učinkovitosti.

Če želite izvedeti več o pogojih glede garancij za izdelke, kliknite tukaj.

Smarter Surfaces izvirajo iz okoljevarstva. Naš prvi izdelek – večkrat nagrajena piši briši barva, Smart piši briši barva – je bila izumljena z namenom odstranjevanja tabel in flip kart iz pisarn in učilnic po vsem svetu.

Od takrat se je naša paleta izdelkov razširila, tako da lahko naše stranke izbirajo med različnimi funkcionalnostmi, vključno z: magnetno, projekcijo, piši briši in izdelki, ki ponujajo več funkcij. Izdelujemo in prodajamo tudi vrsto funkcionalnih tapet, folij in ometov ter barv.

Še naprej vlagamo v raziskave in razvoj, da bi ohranili svoje vodilno mesto na področju tehnologij za funkcionalne površine. Poleg tega, da stene in prostore spreminjajo v prostore za sodelovanje, so naši izdelki tudi varni za uporabo in varni za delo. To mora biti dobro, kajne?

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO