Pro čistilni sprej
Odstranjevalec permanentnega črnila 125 ml
16,00  (z DDV 19,52 ) Dodaj v košarico

Odstranjevalec permanentnega črnila 125 ml

16,00  (z DDV 19,52 )

Ta sprej za čiščenje piši briši table je namenjen odstranjevanju trdovratnih madežev ter trajnih markerjev na piši briši površinah, kot je naša Smart piši briši barva v beli in transparentni različici. S tem čistilom za piši briši površine odstranite trdovratno umazanijo, maščobo in sledi od prstov ter si s tem zagotovite brezhibno delovno piši briši površino.

Če imate staro piši briši tablo, ki jo želite prenoviti, je odstranjevalec permanentnega črnila Smarter Surfaces odlična rešitev za njeno obnovo v prvotno stanje.

Preprosto razpršite neposredno na želeno območje table in obrišite. Za najboljše rezultate priporočamo, da ta izdelek uporabljate z našo krpo iz mikrovlaken.

Priporočljivo je, da tega izdelka ne uporabljate vsak dan, saj lahko poškodujete površino. Za vsakodnevno čiščenje uporabite Piši briši čistilni sprej.

 

Prejel boš:

1 Odstranjevalec permanentnega črnila v razpršilu

Podrobnosti produkta:

125 ml steklenička z razpršilom

Varna uporaba na vseh piši briši površinah, vendar ne za vsakodnevno čiščenje

Odstrani odseve, trdovratne madeže in trajne oznake na piši briši površinah.

Zdravju prijazno in nevnetljivo

Prostornina: 125 ml

Potrebujete pomoč pri svoji površinski raztopini? Naša strokovna skupina je tu, da vam pomaga. Preprosto nam pišite na [email protected] ali pa si rezervirajte klic še danes . Eden od naših strokovnjakov se bo z veseljem pogovoril z vami in vam dal navodila ali pomoč pri morebitnih vprašanjih.