Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Domači kino in video igre

Z našo paleto barv za projekcijske zaslone lahko naredite projekcijsko površino katerekoli velikosti. Optimizirajte prostor okoli sebe, da boste vedno pripravljeni na projiciranje, medtem ko bodo stene ohranjale normalen izgled. Vse naše projekcijske barve so zasnovane za posebne namene, da lahko poiščete najboljšo alternativo za vaš prostor. Uporabite jih za predstavitve, domači kino, igre in sestanke. 

Našo ponudbo izdelkov za normalno razsvetljavo sestavljajo Smart barva za steno projektor in Smart profesionalna barva za steno projektor. Ti izdelki so namenjeni uporabi v običajno osvetljenih prostorih, na primer za predstavitve v pisarnah. Za temnejše prostore si oglejte našo Smart barvo za stene projektor kontrast, ki jo lahko uporabite za ustvarjanje zaslona za domači kino ali steno za igranje doma.

Običajna osvetlitev prostora 

Smart barva za steno projektor in Smart profesionalna barva za steno projektor vam omogočajo, da ustvarite površino za projiciranje brez omejitev glede velikosti, ki je boljša od običajnih zaslonov. Ena izmed mnogih prednosti projekcijskih barv je, da odpravijo potrebo po nepraktičnih projekcijskih zaslonih. Lahko ustvarite svoj projekcijski zaslon, ki je hkrati estetsko prijeten, saj se zlije v stene in je pripravljen za uporabo ves čas. Pretvorite in posodobite svoje stene z enim samim hitrim in enostavnim nanosom. Projekcijska barva je visokokakovostna alternativa tradicionalnim projekcijskim zaslonom. Ta profesionalni projekcijski izdelek odseva veliko svetlobe, 7,8 mW, in najbolje deluje pri običajni osvetlitvi prostora.

smarter surfaces pločevinka Smart barva za steno projektor

Smart barva za steno projektor

6m²
750ml
Vrednost odmika 1,0 pri vidnem kotu 140 stopinj
€89

Smart profesionalna barva za projektor, slika pločevinke

Smart profesionalna barva za projekcijske površine

6m²
750ml
Vrednost odmika 1,1 pri vidnem kotu 140 stopinj
€139

Domači kino in video igre

Ustvarite projekcijsko površino, ki ima optimalno kontrastno zmogljivost s Smart barvo za steno projektor kontrast. Ta izdelek je bil zasnovan posebej za optimizacijo video iger in izkušnjo projiciranega domačega kina. Absorbira določeno svetlobo, kar uporabniku omogoča, da doseže večjo ločljivost pri temnejših slikah. Smart barva za steno projektor kontrast je v temno sivi barvi in je sestavljena iz sistema iz dveh slojev, osnovnega in zaključnega premaza. Oba dela sta bistvenega pomena za ustvarjanje kontrastne končne projekcijske površine. Naša barva za projekcijo domačega kina ima vrednost odmika 0,1 in vidnim kotom 120 stopinj. Ta izdelek za projiciranje absorbira svetlobo in odbije le 1mW. Zaradi barve izdelka bi bilo priporočljivo izbrati temne prostore, kot so domača kina ali igralnice.

Smart projekcijska barva in smart projekcijska barva kontrastna slika dveh pločevink

Smart barva za projektor – kontrast

6m²
750ml
Vrednost odmika 0,1 pri vidnem kotu 120 stopinj
€149

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO