Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Projiciranje na konferenci na steno barvano s barvo za projektor.

5 prednosti uporabe Smart barve za projektor

Projiciranje na konferenci na steno barvano s barvo za projektor.

Ali zapravljate bogastvo za drago projekcijsko platno in opremo? Smart Surfaces imajo rešitev za vas – Smart barva za projektor. Z našim najnovejšim izdelkom Smart barva za projektor še nikoli ni bilo tako poceni in učinkovito predstaviti predstavitev ali uživati ​​v filmu z družino in prijatelji na vaši vsakdanji steni.

Zbrali smo tisto, za kar mislimo, da je največja prednost uporabe barve za projektorje, da se lahko odločite!

Poceni

Ena pločevinka barve za projektor lahko prekrije do 6,5 kvadratnih metrov s prekrivnostjo v dveh slojih. V nasprotju s standardnimi platni za projektorje, ki so dragi in jih je treba redno menjavati, je Smart barva za projektor enkratni, stroškovno učinkovit nakup.

Neskončno velik zaslon

Pretvorite katero koli gladko steno v površino za projiciranje s projektorjem katere koli velikosti, tako da ne boste več omejeni z velikostjo in  prostorom. Ne glede na to, ali želite ustvariti majhno površino ali prekriti celotno steno, lahko izberete želeno velikost; izberite en komplet barve za projektor ali več kompletov Smart barve za projektor. In ne boste izgubili ločljivosti, ker Smart barva za projektor olajša projiciranje svetlih in ostrih slik.

Estetika

Je tam in je ni. Ne glede na to, ali uporabljate svoj klasični ali HD projektor, Smart barva za projektor je na koncu nevidna. Z lahkoto se zlije v belo pobarvano steno in izgleda tako kot običajna barva. Če v svojem prostoru iščete moderno, svežo in neurejeno steno, je to popolna rešitev za vas.

Preprosta namestitev

Potrebna sta le dva sloja Smart barve za projektor, da se boste lahko gledali s projektorjem na vaši površini. Ni vam treba biti profesionalni pleskar ali dekorater, ker lahko vsakdo nanese našo barvo za projektor na površino.

Lahko si preberete tudi naše top štiri uporabe za Smart barve za projektor tukaj.

Ali preberete primerjavo med platni za projektor in Smart barvo za projektor tukaj.

Oglejte si naše barve za projektorje tukaj

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO