Smart barva za projektor v uporabi z uporabniškim kompletom na sliki.
Smart barva za projektor
131,00  z obračunanim DDV 159,82  Dodaj v košarico

Smart barva za projektor

131,00  z obračunanim DDV 159,82 

Smart barva za steno projektor vam omogoča, da katerokoli gladko površino pretvorite v projekcijsko platno katerekoli velikosti ali oblike. Je poceni in kakovostna alternativa projekcijskim platnom. Lahko se uporablja z različnimi projektorji, vključno s standardnimi, interaktivnimi, 3D in 4K projektorji.

Rešite se nepotrebnih projekcijskih platen z našo stensko barvo projektor. Prihranite čas za pripravo, da se lahko osredotočite na delo in ohranjanje produktivnosti.

Niste prepričani o pravem izdelku za vaš projekt? Pošljite nam fotografijo svojega prostora ali nas kontaktirajte. Mi vam lahko pomagamo z idejami in priporočamo različne možnosti izdelkov, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam. Niste prepričani o namestitvi? Za vas smo tukaj kot pomoč in svetovanje po korakih.

 • 5-letna garancija za izdelek
 • Primerno za komercialno rabo
 • Odpravlja »hotspots«
 • Komplet vsebuje pripomočke za namestitev
 • Enostavna uporaba – nanos v dveh slojih s preprostim vodnikom za uporabo
 • Pripravljena za uporabo v samo 24 urah
 • Okolju prijazna: nizka vsebnost HOS (VOC), brez topil in brez izocianatov
 • Vsebnost HOS (VOC): manj kot 13g/l
 • Certificiranje: neodvisno poročilo o učinkovitosti projekcije – CREST
 • Možnost količinskega popusta

Opis

Tehnične specifikacije za barvo za steno projektor

Pokritost:

 • 6m²
 • Prostornina / teža:
 • 6m² – 750ml / 1,1kg
 • Barva izdelka: bela
 • Tip površine izdelka: mat
 • Vrednost odmika: 1,0 pri vidnem kotu 140 stopinj
 • Osvetlitev: uporaba pri običajni osvetlitvi prostora
 • Učinkovitost: visoka neprosojnost vam omogoča najsvetlejše in najostrejše slike v visoki ločljivosti
 • Intenzivnost vonja: zelo nizka
 • Vsebnost HOS (VOC):  manj kot 13g/l
 • Neodvisno poročilo o učinkovitosti projekcije – CREST
 • Temeljna barva: Barvo na vodni osnovi je trebauporabiti pred nanašanjem Smartbarve za steno projektor na katerokoli golo ali neobdelano površino

Primerne površine: lahko se nanese na katero koli gladko površino, kot so stene, omet, beton, les, kovina, itd.

Ikona navodila
ikona kaj vse je v paketu.

Vsebina kompleta

6m² komplet vsebuje:

 • 1 X Smart barva za steno projektor
 • 1 X ročaj za valj
 • 1 X vložek za valj

Če želite dodati temeljno barvo, kliknite tukaj.

Uporaba Smart barve za steno projektor

Uporaba naše Smart barve za steno projektor ne zahteva profesionalnega osebja. Vsakdo lahko nanese to barvo za steno projektor.

Zagotoviti morate, da so vse površine, ki jih je treba prekriti, čiste, suhe in neokrušene.

Pred nanašanjem stenske barve projektor na katerokoli golo ali neobdelano površino, je potrebno uporabiti temeljno barvo na vodni osnovi. Priporočamo uporabo naše Smart bele temeljne barve, ki je preizkušena kot podlaga za našo stensko barvo projektor.

Gladko obrusite površine in nato preprosto nanesite temeljnobarvo (če jo uporabite), pustite, da se posuši, nato nanesite dva sloja naše stenske barve projektor, tako da se prvi sloj posuši pred nanosom drugega (približno 2 uri). Po nanosu stenske barve projektor počakajte 24 ur, preden uporabite površino. Celotna navodila za uporabo so na voljo kot pomoč pri nanašanju naše stenske barve projektor.

Prosimo, upoštevajte: gladkost stene lahko vpliva na delovanje izdelka, zato je pomembno, da površino predhodno obrusite.

Imate kakšno vprašanje? Ponosni smo na našo odlično podporo strankam. Preprosto stopite v stik z namitukaj.

Ikona navodila.
Ikona kaj je v paketu.

Zakaj izbrati Smart barvo za steno projektor?

Barva za steno projektor podjetja SmarterSurfaces je cenovno ugodna rešitev, ki zagotavlja visoko zmogljivost, hkrati pa je učinkovita pri odpravljanju »hotspotting« efekta.

Smart barva za steno projektor vam omogoča, da ustvarite površino za projiciranje brez omejitev glede velikosti, ki je boljša od običajnih zaslonov. Ustvarite projekcijsko površino, ki je vedno pripravljena za uporabo in se zlije v ozadje, kadar njena funkcionalnost ni potrebna.

S hitro in enostavno uporabo spremenite in posodobite stene, pisarne in učilnice ter tako odpravite potrebo po velikih zaslonih za projiciranje. Stenska barva projektor je idealna kadar potrebujete funkcionalnost platna za projektor, a želite ohraniti učinkovit in eleganten videz delovnega prostora.

Smart barva za steno projektor je cenovno ugodna visokokakovostna rešitev, ki vam ponuja neomejen prostor za projiciranje in načrtovanje. Idealna je za uporabo v pisarnah za predstavitve ali v učilnicah z interaktivnimi projektorji.

Pametna barva za steno projektor ni piši briši površina. Če iščete funkcionalnost piši briši in projiciranja, si oglejte našo Smarttapeta piši briši – nizek sijaj.

Stenska barva projektor podjetja SmarterSurfaces je okolju prijazna rešitev, ki vztrajno vodi pred konkurenco glede nizke ravni HOS (VOC). Vsi naše stenske obloge so brez izocianata. To pomeni, da je nanašanje v prisotnosti ljudi nemoteče in ne bo povzročalo slabega počutja.

Prepričani smo, da bodo naši izdelki za projektor izboljšali vaše delo in ustvarjanje. Za barvo za steno projektor jamčimo 5 let, naše jamstvo kakovosti pa podpirajo neodvisni certifikati.  Če želite najprej preizkusiti njeno zmogljivost, lahko zahtevate vzorec barve za steno projektor.

Iščete našo najbolj kakovostno barvo za projiciranje? Če želite bolj kakovostno rešitev, ki odbija svetlobo, si oglejte našo Smartprofesionalno barvo za projekcijske površine . Če želite ustvariti domači kino, je naša Smart barva za projektor – kontrastna prava rešitev za vas.

Količinski popusti, izvajalci, prodaja in izobraževanje

Poleg tega, da prekašamo konkurenco s kakovostjo in odličnim delovanjem naših izdelkov, na katere priznavamo 5-letno garancijo, za nakup večje količine izdelkov ponujamo tudi količinski popust.

Večjo površino, kot bi radi preoblikovali, več lahko prihranite, saj ponujamo popuste pri nakupih v velikem obsegu. Če želite izvedeti več, se obrnite na nas.

Če iščete prodajne popuste kot naročnik, izvajalec ali pedagog, se pridružite našim profesionalnim programom, da izkoristite popuste, brezplačno dostavo, ekskluzivne ponudbe in še veliko več.

Kliknite tukaj za registracijo v naš profesionalni in prodajni program.

Kliknite tukaj za registracijo v naš program za izobraževalne ustanove.