Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Naslovna slika katere markerje naj bi uporabljali.

Katere markerje naj uporabljamo na piši briši površini?

Naslovna slika katere markerje naj bi uporabljali.

Eno od vprašanj, ki nam jo pogosto zastavljajo glede piši briši površin, je kako se izogniti sencam oziroma slabo pobrisani površini? Osredotočili se bomo torej na slabo pobrisane površine v tem prispevku: katere markerje za piši briši tablo bi morali izbrati za pisanje? Ne glede na to, ali pišemo po piši briši površini, ki smo jo izvedli z barvo, tapeto ali folijo.

Izberite kakovostne markerje za piši briši blagovnih znamk

Priporočamo vam, da izberete samo kakovostne markerje za piši briši površine blagovnih znamk. Dobro znane blagovne znamke visoke kakovosti, so Bic, Edding, Artline in Stedler, so zanesljive.

Medtem ko lahko prihranite denar z nakupom cenejših markerjev (z neprepoznavnimi blagovnimi znamkami), dolgoročno ne boste prihranili denarja. Denar, ki ga boste prihranili pri cenejših markerjih, boste zagotovo porabili za čiščenje piši briši površin, kot so čistil v razpršil in mokri robčki za čiščenje piši briši površin.

Slika markerjev ter piši briši čistila in robčkov.

Izogibajte se sencam oziroma slabo odstranjenim zapisom

Najboljši pristop bi bil, da se na vsak način izognemo slabo očiščenim površinam, namesto da bi se morali spoprijeti z njimi.

Kako ohraniti piši briši površino belo

Ko začnete uporabljati piši briši površino, jo prvi mesec očistite na koncu vsak dan. (To velja zlasti za našo večkrat nagrajeno Smart piši briši barvo za stene . Zakaj? Po nanosu se ta specialna barva ali premaz prvi mesec še strjuje)

Za dnevno čiščenje, pa uporabite vsakdanja čistila za piši briši površine kot je Smart piši briši čistilo v razpršilo ali drugo čistilo priznanega proizvajalca. Za intenzivnejšo uporabo in za dobro mesečno čiščenje uporabite močnejše čistilo , kot je Odstranjevalec permanentnega črnila. Pomembno je omeniti, da odstranjevalca permanentnega črnila ne smete uporabljati kot vsakodnevno čistilo, saj lahko poškoduje površino pri dolgotrajni vsakodnevni uporabi.

Uporabljajte mehke krpe za čiščenje, kot je Čistilna krpa iz mikrovlaken ali druge kvalitetne krpe iz mikrovlaken. Ne uporabljajte krp iz materialov, ki bi lahko opraskali vašo površino.

Brez lepilnega traku!

Ne uporabljajte Selotejpa oziroma lepilnega traku ali drugih lepilnih materialov na piši briši površini. Ko jih odstranite, lahko s seboj odstranijo nekaj piši briši površine. Če ne ponovno ne prebarvate tega dela, tega območja ne bo mogoče obrisati. Nekateri uporabniki morda nehote pišejo po njem, nato pa se boste pri pisanju z markerjem zataknili na ta del katerega ne boste mogli odstraniti.

Raven sijaja

Še zadnji namig. Teoretično bolj sijoča kot je ​​površina table, lažje bi se moralo brisati in čistiti. Obstaja sicer kompromis med stopnjami sijaja in brisanjem.

Nekateri ljudje imajo radi moderno, sijajno površino. Drugi raje mat površino. To je res stvar osebne izbire.

Nič več slabo izbrisanih površin!

Kupite markerje najboljše kakovosti, poleg tega pa še vsakodnevno razpršilo za čiščenje in močno sredstvo za čiščenje trdovratnih madežev. Oglejte si našo dodatno opremo za piši briši površine in uporabniški komplet za magnetno piši briši površino.

Če upoštevate te preproste nasvete, se lahko izognete slabo izbrisanim piši briši površinam. Gre predvsem za preventivo!

Imate vprašanja v zvezi z našimi izdelki? Pokličite nas na:  041 720 953

Ali preberite naslednji naš prispevek spodaj.

Ugotovite, kje boste dobili kit za piši briši površino tukaj . 

Vas zanima, kako podjetja uporabljajo izdelke Smart površin? Odkrijte  tukaj .

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO