Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Slika roke, ki pritrjuje sliko z magnetom na magnetno površino.

Magnetna površina, kako jo ustvariti?

Slika roke, ki pritrjuje sliko z magnetom na magnetno površino.

Ste razmišljali o dodajanju magnetne površine v svoj delovni prostor? Ne glede na to, ali gre za pisarno ali učilnico, lahko magnetna površina v vašem prostoru resnično spremeni vaš način dela. 

Toda kako veste, kateri izdelek izbrati, če imate na voljo toliko izdelkov? Odgovor je odvisen od vaših potreb in od tega, kateri izdelek vam najbolj ustreza

Da bi vam olajšali izbiro, smo v ta blog vključili vse izdelke, ki bi vas lahko zanimali.

Nadaljujte z branjem in preverite, katera možnost je najboljša za ureditev magnetnih površin.

Ustvari magnetno površino z magnetno barvo

Prvi magnetni izdelek, o katerem bomo govorili, je Magnetna barva. 

S tem izdelkom lahko ustvarite magnetno površino v poljubni velikosti. Vsebuje 50% magnetita, pri čemer vsako pakiranja vključuje dovolj količine potrebne za nanos 3 plasti za izbrano velikost.

To pomeni, da bo imela vaša stena srednjo magnetno moč. Če želite, lahko to seveda povečate z dodajanjem dodatnih slojev magnetne barve . Oglejte si naš video tukaj, ki natančno prikazuje, kakšna je zmožnost magnetne barve.

Ta barva je tudi izjemno stroškovno učinkovit izdelek, kar pomeni, da lahko že z manjšim zneskom ustvarite kakovostno magnetno površino.

Ko so vaše magnetne površine pripravljene, zakaj je ne bi prebarvali z barvo po želji ali namestili digitalni tisk ter dodali ozadje po vaši izbiri ter pridobili čudovito površino, ki vam bo zagotovila tudi magnetno funkcionalnost.

Osebe na sestanku z uporabo magnetne površine.

Ustvarite magnetno površino z super magnetno barvo

Potrebujete nekaj močnejšega od običajne magnetne barve? Odločite za Super Magnetno barvo

Ta izdelek je kot nalašč za vsakogar, ki želi močnejšo magnetno površino, a vseeno želi magnetno barvo. Super Magnetna barva moramo površino prebarvati v 4 slojih in ne le 3 in super magnetna barva lahko drži z enim magnetom 5 strani A4 80 g / m². 

Podobno kot Smart magnetna barva lahko tudi super magnetno barvo na steni prebarvate s poljubno barvo in imate popolnoma delujočo magnetno površino.  

Ustvarite magnetno površino z magnetnimi tapetami

Iščete magnetni izdelek, ki je enostaven za namestitev in hiter za uporabo? Izberite Smart Magnetno tapeto

Vaša magnetna stena bo imela zaključek v beli barvi. To pomeni, da jo lahko preprosto prebarvate z barvo po lastni izbiri. Lahko jo hitro in enostavno namestite na katero koli steno in bo pripravljena za uporabo kot magnetna površina v samo 48 urah.

Potrebujete magnetni izdelek, ki bo na hitro dodal funkcionalnost vaši površini? Izberite Smart Magnetno tapeto. 

Ustvarite magnetno površino z magnetnim premazom oziroma ometom

Če želite še močnejšo magnetno površino, predlagamo smart magnetni premaz. 

Magnetni premaz je dvoslojni visoko zmogljiv komercialni omet, ki vam omogoča, da katero koli steno spremenite v gladko in visoko zmogljivo magnetno površino.

Ta izdelek ima 67% vsebnost magnetita. To pomeni, da gre za zelo močan magnetni izdelek. Primeren je za komercialno uporabo, zlasti za tiste, ki želijo na steno obesiti težje predmete, kot so okvirji za slike.

Ena najboljših stvari, po kateri Smart Magnetni premaz  izstopa od ostalih magnetnih premazov, je ta, da je predmešan. To vam prihrani veliko časa med nanosom. 

Ker ima Magnetni premaz temno siv zaključek, ga lahko prebarvate z barvo po vaši izbiri ali celo dodate izdelek iz našega programa za piši briši, kot je Piši briši barva ali Piši briši tapeta. 

Magnetni omet je odlična izbira za nekoga, ki želi da njegova magnetna površina zadrži veliko teže.

Zdaj ste prebrali možnosti naših magnetnih izdelkov, čas je, da se odločite sami. Barva, tapete ali omet. Danes izberite pravi izdelek zase!

Imate vprašanja v zvezi z našimi izdelki? Pokličite nas na telefonsko številko: 041 720 953

Ženska pritrjuje sliko z okvirjem na magnetno steno.
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO