Smart magnetni premaz oziroma omet v uporabi nanašanje.
Magnetni premaz
168,00  (z DDV 204,96 ) Dodaj v košarico

Magnetni premaz

168,00  (z DDV 204,96 )

Smart magnetni premaz je najučinkovitejši komercialni magnetni premaz, ki katerokoli steno spremeni v gladko in magnetno steno. Preoblikoval bo vašo površino v izjemno visoko zmogljivo magnetno steno za delo ter večjo produktivnost.

To je naš najmočnejši magnetni izdelek, ki vsebuje neverjetnih 75% magnetita. Z enim magnetom lahko drži več kot osem strani in ohranja magnetno učinkovitost tudi, če je prekrit z debelimi materiali. Zaradi neverjetne magnetne učinkovitosti je ta izdelek primeren, kadar je potrebna večja zmogljivost.

Magnetni premaz je vnaprej mešan. Nanesite tako, kot katerikoli standardni premaz. Ko se posuši, prekrijte z barvo, digitalnim tiskom ali stensko oblogo po vaši izbiri.

Niste prepričani o pravem izdelku za vaš projekt? Pošljite nam fotografijo svojega prostora ali nas kontaktirajte. Mi vam lahko pomagamo z idejami in priporočamo možnosti izdelkov, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam. Niste prepričani o namestitvi? Za vas tukaj kot pomoč in svetovanje po korakih.

 • 10-letna garancija za izdelek
 • Z enim magnetom drži osem ali več strani A4
 • Enostavna uporaba – nanos v dveh slojih na enostaven način in pomoč v obliki video navodil
 • Enostavna namestitev
 • Pripravljeno za uporabo ali beljenje v 24 urah
 • Okolju prijazno: nizka vsebnost HOS (VOC), brez topil in brez izocianatov Izdelek je primeren za poslovne prostore
 • Odlično izboljšanje tudi slabših površin
 • Ne moti WIFI ali drugih signalov
 • Možnost količinskega popusta

Opis

Tehnične specifikacije za Smart magnetni premaz

Pokritost / prostornina / teža:

 • 6m²   / 3,8l  / 10kg
 • Barva izdelka: črna
 • Tip površine izdelka: mat
 • Magnetna vsebina: 75% magnetit
 • Intenzivnost vonja: brez vonja
 • Vsebnost HOS (VOC): manj kot 13g/l, brez topil in brez izocianatov
 • Primerne površine: stene, omet, beton, les ali katera koli gladka površina
Ikona navodila
ikona kaj vse je v paketu.

Vsebina kompleta

1 X magnetni premaz (6m²)

Uporaba Smart magnetnega premaza

Za najboljše rezultate priporočamo, da nanesete skupaj 2 sloja (vse je vključeno v embalaži in predhodno zmešano). Dodatni sloji so potrebni le, če želite doseči ekstremne nivoje magnetnega efekta.

Pred nanašanjem magnetnega premaza je treba uporabiti temeljno barvo na vodni osnovi za zatesnitev predvidene površine, v kolikor je le ta vpojna. Priporočamo uporabo naše Smart temeljne barveki je bila preizkušena v kombinaciji s tem izdelkom. Če je površina predhodno pobarvana, temeljni premaz ni potreben.

Nanesite prvi sloj magnetnega premaza v skladu z navodili. Počakajte, da je prvi sloj suh na dotik, preden nanesete drugi sloj. Po nanosu drugega sloja pustite, da se površina suši vsaj 12 ur, preden jo prekrijete z nanosom končne barve, digitalnega tiska ali tapete. Celotna in bolj podrobna navodila za uporabo so na voljo kot pomoč pri nanašanju našega Smart magnetnega premaza.

Lahko si ogledate naš video uporaba magnetnega premaza, da vidite, kako pravilno uporabiti izdelek.

Imate kakšno vprašanje? Ponosni smo na našo odlično podporo strankam. Preprosto stopite v stik z nami tukaj.

Ikona navodila.
Ikona kaj je v paketu.

Zakaj izbrati Smart magnetni premaz?

Posodobite svoj delovni prostor in s Smart magnetnim premazom za zid preoblikujte celotne pisarne, sejne sobe, učilnice in vse druge prostore za delo. Naše rešitve so namenjene povečanju ustvarjalnosti in produktivnosti vaše ekipe, osebja ali študentov.

Smart magnetni premaz za zid je ena najučinkovitejših rešitev za magnetne stene na trgu. Je visokokakovostna alternativa težkim magnetnim ploščam in je do 6-krat močnejša od konkurenčnih izdelkov. Za magnetni premaz jamčimo 10 let, naše jamstvo kakovosti pa potrjujejo neodvisni certifikati.

Smart magnetni premaz za zid je inovativen izdelek, ki vam omogoča neomejen prostor za ustvarjanje in delo. Celotne stene lahko hitro in enostavno spremenite v magnetizirane površine, kar dodaja večjo funkcionalnost.

Naš magnetni premaz za zid je lahko prekrit s Smart piši briši barvo ali večnamensko piši briši in magnetno površino. Če želite ustvariti magnetno piši briši površino, imate opcijo prekrivanja z belo ali transparentno piši briši barvo.

Za najboljše rezultate z našimi magnetnimi izdelki priporočamo uporabo naših Smart Neo magnetov. Uporabite svojo novo magnetno površino za načrtovanje, razporejanje, brainstorming, informiranje, projektno vodenje, oglaševanje, timsko delo in še veliko več.

Magnetni premaz za zid podjetja Smarter Surfaces je okolju prijazna rešitev, ki vztrajno vodi pred konkurenco. V primerjavi s konkurenco je ta izdelek v prednosti glede nizke vsebnosti HOS (VOC), topil in izocianata. Vsi naši izdelki so brez izocianata. To pomeni, da je nanašanje v prisotnosti ljudi nemoteče in ne bo povzročalo slabega počutja.

Če ne potrebujete močnejše rešitve,  se lahko odločite za našo Smart magnetno barvo, ki lahko drži do 4 strani A4 z enim samim magnetom.

Če želite najprej preizkusiti njegovo zmogljivost, lahko zahtevate vzorec Smart magnetnega premaza.

Količinski popusti, izvajalci, prodaja in izobraževanje

Poleg tega, da prekašamo konkurenco s kakovostjo in odličnim delovanjem naših izdelkov, na katere priznavamo 10-letno garancijo, za nakup večje količine izdelkov ponujamo tudi količinski popust.

Večjo površino, kot bi radi preoblikovali, več lahko prihranite, saj ponujamo popuste pri nakupih v velikem obsegu. Če želite izvedeti več, se obrnite na nas.

Če iščete prodajne popuste kot naročnik, izvajalec ali pedagog, se pridružite našim profesionalnim programom, da izkoristite popuste, brezplačno dostavo, ekskluzivne ponudbe in še veliko več.

Kliknite tukaj za registracijo v naš profesionalni in prodajni program.

Kliknite tukaj za registracijo v naš program za izobraževalne ustanove.