Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Naslovna slika blog primerjava piši briši kredna barva in piši briši tapeta.

Piši briši tabla VS Piši briši barva VS Piši briši tapeta

Naslovna slika bloga primerjava med piši briši tablo, barvo in tapeto.

V našem blogu smo že primerjali piši briši tablo in piši briši barvo ter piši briši barvo in piši briši tapeto. Danes gremo korak naprej in primerjamo vse tri izdelke hkrati. Preučili bomo lastnosti, kot so velikost, uporaba, izgled in vzdrževanje izdelka.

Cilj te objave je, da se lažje odločite, kateri izdelek bo najboljša izbira za vašo površino.

Velikost

Velikost območja, ki ga želite pokriti, lahko v veliki meri vpliva na to, kateri izdelek je lahko najboljša izbira za vas.

Naši izdelki za piši briši površine vam omogočajo, da ustvarite neomejeno območje piši briši.

Table so običajno omejene. Naši izdelki so namenjeni preoblikovanju celotne stene ali sobe v privlačen prostor. Če želite le manjše delovno območje, so morda bolj primerne tradicionalne table.

Smart piši briši barva je na voljo v različnih velikostih, ki so idealne za pokrivanje vsega, od majhne površine do celotne sobe. Velikosti kompletov je trenutno na voljo pakiranjih v 2m2, 6m2, 12m2, 18m2in 34m2.

Smart piši briši tapeta je na voljo v zvitkih velikosti 10 m². Vsak zvitek meri 1,22 x 8,25 m in za večje površine je mogoče kupiti več zvitkov.

Tradicionalne table so običajno na voljo v majhnih velikostih in če bi želeli prekriti celo steno, bi morali uporabiti več tabel, ki ne bi izgledale čudovito niti ne bi bilo stroškovno učinkovito.

Uporaba

Če lahko barvate, lahko območje piši briši naslikate z našo piši briši barvo! Smart piši briši barva se nanese v samo petih preprostih korakih. Pobarvano površino lahko nato uporabimo sedem dni po nanosu, zaradi sušenja in strjevanja. Tukaj si oglejte video za nanos Smart piši briši barve.

Za bolj enostaven in hitrejši nanos izberite Smart piši briši tapeto. Ta bo pripravljena za uporabo takoj, ko se lepilo posuši – običajno v 24 urah, kar pomeni, da lahko površino začnete uporabljati ​​že naslednji dan. 

Običajni načini namestitve tradicionalnih piši briši tabel, predvsem malo večjih je takšen, da morajo tablo montirati ravno in prepričati se morajo da je trdno montirana na steno.

Takšna tabla je pritrjena z vijaki na steno dokler je ne odstranimo in še takrat nam na površini ostanejo luknje od zidnih vložkov.

Sestanek z uporabo piši briši površin

Namestitev

Smart piši briši barva za steno, ki je enkrat nanešena, ima na površini sijajni zaključek. Lahko jo brez težav nanesete v kateri koli prostor, saj se kadar ni v uporabi, malo razlikuje od običajne bele barve.

Tapeta piši briši ima zaključek v visokem sijaju. Tako kot Smart piši briši barva se nanese neposredno na steno, kar pomeni, da ustvarja gladko površino. Prav tako ni videti okorno kot običajna tabla, temveč lahko prostor naredi večji. Če iščete različico z nizkim sijajem, si oglejte Smart 2 v 1 piši briši tapeta za projektor – nizek sijaj.

Tradicionalne table so običajno prevlečene s kovinsko / mavčno obrobo. Lahko so videti gromozanske in običajno vsebujejo tablo in močan okvir. To je v nekaterih primerih lahko tudi nevarno predvsem iz vidika varnosti, zlasti na lokacijah, kot so učilnice v šolah, saj lahko tabla pade s stene.

Barva

Smart piši briši barva je za razliko od običajnih piši briši tabel in naših piši briši tapet na voljo v beli in prozornih barvi. Prozorna barva oziroma transparentna različica pomeni, da jo lahko nanesete na katero koli barvo na steni (razen bele). Nanese se lahko celo na digitalni tisk. Tako lahko ustvarite piši briši površino v kateri koli barvi in ​​poljubni velikosti.

Smart piši briši tapeta je trenutno na voljo le v beli barvi.

Na trgu je na voljo kar nekaj tradicionalnih piši briši tabel, ki so na voljo v različnih barvah. Vendar so te table običajno zelo majhne, ​​običajno največ 2m x 2m .

Vzdrževanje

Tako Smart piši briši barva kot Smart piši briši tapeta lahko vzdržujete enostavno z uporabo visokokakovostnih markerjev in čistil za piši briši. Ponujamo vrsto le-teh, skupaj z različnimi razpršilci, ki vam pomagajo kar najbolje izkoristiti površino. Oglejte si te izdelke tukaj.

Da bi ohranili piši briši površino, bi morali redno odstranjevati zapise na površini  in jih pustiti napisane po možnosti največ 24 ur. Piši briši površino boste morali redno čistiti z visokokakovostnim sprejem za piši briši površine, vendar je to morda težje pri trdovratnih madežih.

Piši briši transparentna barva na zemljevidu ter v sklopu vodenja sestanka.

Okolje

Smart piši briši barva je v primerjavi z običajnimi barvami izdelek z nizko vsebnostjo HOS (VOC), kar pomeni, da ne vsebuje topil in ne škoduje okolju.

Smart piši briši tapeta, nima HOS (VOC) in zato v okolje ne vnaša toksinov. To pomeni, da jo je mogoče enostavno uporabiti in nanesti tudi v bližini ljudi.

Tradicionalne piši briši table niso biološko razgradljive, kar pomeni, da se ne razgradijo. Ko jih odstranimo s stene, jih pošljemo na odlagališča in jih ni mogoče reciklirati. Na splošno negativno vplivajo na okolje.

Zdravje in varnost

Pri odločanju, kateri izdelek najbolje ustreza vašim potrebam, je treba upoštevati tudi zdravje in varnost.

Tradicionalne table se lahko namestijo na steno ali vozijo od učilnice do učilnice. Žal lahko pri njih obstaja več varnostnih tveganj. Če tabla ni pravilno nameščena, lahko pride do poškodb v kolikor bi padla. Če se govorimo o premični piši briši tabli, lahko pride do trkov oseb v le-to.

Ker se Smart piši briši barva in Smart piši briši tapeta nanašata neposredno na steno, ni bojazni, da bi se zgodile podobne nesreče

Želite vedeti, kako nanesti transparentno piši briši barvo? Kliknite tukaj .

Dve osebi pišetae po piši briši steni v modri barvi.
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO