Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Piši briši barva nanesena na steni z vrati.

Piši briši: primerjava piši briši table s piši briši barvo

Pisši bri štena med vrati in poštnim nabiralnikom

Ste že kdaj pomislili, da bi na svoje delovno mesto ali v učilnico dodali piši briši površino? Morda že imate piši briši table, vendar niste prepričani, ali je to prava stvar za vas?

Dandanes lahko izbirate med številnimi različnimi možnostmi piši briši površin, zato se morda ne želite držati tradicionalnih piši briši tabel. Kako pa veste, kateri izdelek je najboljši za vašo piši briši površino?

V tej objavi bomo primerjali tradicionalne piši briši table s Piši briši barvo . To je rešitev za piši briši površino, ki vam omogoča, da svoje površine spremenite v zapisljive površine, vendar je za vas boljša od tradicionalne piši briši table, ali ne?

Nadaljujte z branjem in se prepričajte.

Kako lahko ustvarite piši briši površino?

Najprej piši briši table. Tradicionalne piši briši table običajno zahtevajo, da jih namesti strokovnjak. Namestiti ji mora ravno in se hkrati prepričati, da jo je trdno pritrdil na steno. Ti koraki se lahko slišijo zelo preprosti vendar vedno ni tako razen če jih namešča strokovnjak.

Piši briši barvo je neverjetno enostavno namestiti. Vsakdo lahko to naredi. Preprosto nanesite najprej temeljni premaz na površino v dveh slojih, nato počakajte 12 ur in nanesite 1 sloj piši briši barve. Tudi za namestitev vam ne bo treba skrbeti, preprosto si oglejte naš podrobni vodnik po nanosu, ki je na voljo na naši spletni strani. Priložen bo tudi v tiskani različici ob nakupu.

Kako želite da bodo vaše površine izgledale?

Ena najpomembnejših stvari, ki jo boste morali upoštevati kadar razmišljate o implementaciji piši briši površine je, kakšen bo končni izgled. To je ena glavnih razlik med tradicionalnimi piši briši tablami in piši briši barvo.

Piši briši table pokrivajo le določeno površino. To pomeni, da ste omejeni z prostorom. Običajno imajo okvir, ki ni videti prijetno na pogled, še posebej če jih želite imeti več kot le eno.

Piši briši barvo lahko brez težav vključite v vašo delovno okolje. Enostavno lahko ustvarite piši briši površine ki niso na prvi pogled niti videti kot piši briši površine saj se enostavno zlijejo v vaše okolje oziroma prostor. S piši briši barvo niste omejeni le na stene ampak lahko ustvarite piši briši površino na vratih, mizah, omarah in še drugih različnih elementih. Ta barva je prilagodljiva in jo je mogoče prilagoditi površini, ki jo želite pokriti.

V kakšnih barvah lahko imate svojo piši briši površino?

Ni nujno, da so piši briši površine vedno bele. Z nekaterimi izdelki lahko piši briši površine ustvarite v kateri koli barvi, če želite.

Medtem ko je večina večjih tradicionalnih piši briši tabel na voljo samo v beli barvi, je piši briši tablo mogoče dobiti v drugačni barvi. Vendar so to pogosto manjše table in običajno niso tako kakovostne.

Po drugi strani pa je na voljo piši briši barva bela in prozorna. Katera imajo možnost, da jo prebarvate v katero koli barvo (razen bele) in imate piši briši površino v želeni barvi.

Kako dobre so?

Prav tako bi se morali vprašati, za kaj potrebujete piši briši površine? Kako pogosto jih boste uporabljali

Eno od vprašanj, s katerimi se ljudje srečujejo pri piši briši izdelkih je kako dobro se brišejo markerji in koliko zapisa ostane po brisanju. 

Slabše se brišejo markerji pri tradicionalnih tablah in pogosto, ko ljudje ne morejo odstraniti teh zapisov, morajo kupiti novo tablo. Čeprav na tradicionalnih piši briši tablah ni možno lepo brisati zapise jih lahko kljub temu ohranjamo čiste in kakovostne z uporabo visokokakovostnih dodatke za piši briši table, kot so ti tukaj .

S piši briši barvo boste imeli veliko kakovostnejšo piši briši površino in prejeli boste 10-letno garancijo. S tem izdelkom uporabite tudi naše visokokakovostne dodatke. Za popolno in lepo piši briši površino uporabite Smart piši briši tapeto.

Kliknite tukaj in si ogledate našo objavo, v kateri primerjamo piši briši barve in piši briši tapete.

Želite nekaj najboljših nasvetov, ki vam bodo pomagali kliknite tukaj .

2 comments

  1. Thanks for your blog, nice to read. Do not stop.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO