Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Piši briši vs kredna barva primerjava.

Piši briši barva ali Kredna barva – Katero izbrati

Prvi korak je odločitev, da svoj prostor spremenite v inovativno delovno okolje. Druga je odločitev kakšno steno za pisanje želimo.

S tako široko ponudbo izdelkov je težko vedeti, kateri izdelek vam bo najbolj ustrezal. Ali želite sodobnejšo steno za pisanje ali morda z retro steno?

V spodnjem prispevku vam bomo ponudili vse, kar morate vedeti o izbiri piši briši in kredne barve.

Primerjava kredna barva vs piši briši barva

Uporaba in velikost 

Piši briši barva vam daje več svobode kot običajne table, saj ni omejitev glede velikosti, omejitev je le velikost vaše stene. 

Lahko ustvarite zapisljivo piši briši površino v beli barvi, ki se zlije v vašo pisarno, ko je ne uporabljate. To pomeni, da lahko dodate zapisljivo površino z majhnim vplivom na videz vašega delovnega prostora.

S kredno barvo  stene ne spadajo več v zastarele prostore. Zdaj jih pogosto vidimo v sodobnih pisarnah, restavracijah in številnih drugih podjetjih. Ta izdelek je tako vsestranski, da ga lahko uporabljate kjer koli in ustreza vsem potrebam. Mat črna barva izstopa, kadar ni v uporabi, zaradi česar je nova osrednja točka vašega prostora.

Uporaba piši briši barve na steni vam daje neomejen potencial za velikost vaše zapisljive površine. Nekatere stranke so z našo barvo preoblikovale celotne prostore in ustvarile neskončen prostor za ustvarjanje.

Risanje tortnega diagrama v roza barvi na piši briši steno

Uporaba

Če z našimi izdelki prebarvamo steno, pomeni da vrtanje ni potrebno. Izdelek je nanešen neposredno na steno po vaši izbiri. Ta postopek lahko izvedete sami ali s pomočjo strokovnjaka. 

Ko ste prebarvali steno s temeljno barvo, nanesite piši briši barvo. Svetujemo uporabo novega valjčka za temeljno in piši briši barvo. Pri piši briši barvi priporočamo, da med nanosom vsaj desetkrat preidete celotno površini z valjčkom, da zagotovite optimalne rezultate. Barvo je treba nanesti s penastim valjčkom. Potrebno je nanesti dva sloja barve (kar bo trajalo približno 2 uri sušenja med nanosi). Postopek  Korak po koraku lahko na našem spletnem mestu najdete video  za pomoč pri nanosu. Ta stran daje tudi več navdiha o tem, kako uporabljati naše izdelke. 

Čiščenje površine 

Skrb za vašo površino je pomembna ne glede na to, ali gre za piši briši barvo ali kredno barvo, da lahko najbolje izkoristite svojo površino. 

Vsak dan očistite vašo površino s piši briši čistilom v razpršilu, da se izognete morebitnim pojavom senc in umazanije na vaši površini. Če nenamerno uporabite trajni marker na steni, ne skrbite. Naš sprej za odstranjevanje permanentnega črnila ga bo takoj odstranil.  

Vašo piši briši površino lahko enostavno očistite s krpo iz mikrovlaken . Pri čiščenju kredne površine s suho krpo je običajno, da ostanejo kredni ostanki. Da bi to preprečili, navlažite krpo, da odstranite prašne ostanke.

Brisanje piši briši površine s krpo iz mikrovlaken

Lokacija

Postavitev in osvetlitev vašega prostora sta pomembna pri odločanju med piši briši in kredno površino. 

Če je prostor, v katerega nameravate nanesti zapisljivo površino majhna, razmislite o namestitvi piši briši površine. Svetla barva bo prostor popestrila in ne bo videti manjša. Če želite ohraniti trenutno barvo delovnega prostora , lahko piši briši površino pobarvate preko obstoječe barve.

Kredna stena je odličen dodatek kavarni ali restavraciji, ki ji daje bolj pristen in rustikalen občutek. Svojo kredno površino lahko uporabite kot dekorativni kos z različnimi risbami ali kot edinstven prikaz menija.

Kredno steno lahko doma uporabite tudi za otroke, če želite ustvarjati z njimi ali kot opomnik v kuhinji, ki ga lahko uporabljajo vsi.  

Bleščanje

Kot smo že omenili, je lokacija pomembna pri odločanju med piši briši in kredno površino. V kolikor je prostor z veliko svetlobe uporabite namesto piši briši barve raje piši briši tapeto z nizkim sijajem, da zmanjšate bleščanje. Nizek sijaj bo odpravil bleščanje, ki ga povzroča sonce ali katera koli druga močna svetloba, kot je projektor. 

Kredna barva je lahko vaša najboljša možnost, če soba dobi veliko naravne svetlobe. Ker je barva na tabli črna, ne bo odsevala svetlobe tako kot piši briši barva.

Pisanje s kredo po kredni barvi

Alergije

Kredne table so znane po tem, da imajo veliko ostankov krede. Kljub temu, da lahko ta prah odstranite z vlažno krpo morate, če imate astmo ali ste nagnjeni k alergijskim reakcijam, upoštevati kredne površine kot alternativno površino, na katero lahko pišete.

Če imate staro tablo, ki jo želite obnoviti, preprosto očistite površino in uporabite Smart samolepilno folijo za piši briši površino, da tablo nadgradite na piši briši funkcionalnostjo.

Pisanje po mizi prekriti s piši briši folijo

Imate vprašanja v zvezi z našimi izdelki? Preprosto nam pišite na [email protected] ali pokličite in se pogovorite z enim od naših strokovnjakov, ki vam bo z veseljem pomagal.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO