Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Katera je najmočnejša magnetna barva.

Katera je najmočnejša magnetna barva?

Torej na svoje površine želite dodati magnetno funkcionalnost.

To je super. Magnetne površine so odličen način za načrtovanje, obveščanje in izvajanje izobraževanj. Lahko si izmislite nove in inovativne načine dela in učenja.

Ampak, kako ustvarite svojo magnetno površino? Izbirate lahko med toliko izdelki.

Ste se ob toliko izdelkih z magnetno funkcionalnostjo, ki so na voljo na trgu, kdaj vprašali, katera je najmočnejša?  

Ta objava vam bo pomagala odgovoriti na to vprašanje, saj bomo primerjali izdelke z magnetno barvo v naši ponudbi in vam natančno pokazali, katera je najmočnejša.

Kako močna je Smart magnetna barva?  

Smart magnetna barva vsebuje 50% magnetita, kar pomeni, da je magnetni izdelek srednje moči. Z enim magnetom lahko drži do 4 liste papirja A4 velikosti 80 g / m2.

Če količino slojev povečate s treh na šest, se bo število strani, ki jih je mogoče zadržati, povečalo. V tem primeru lahko z enim magnetom drži do 8 strani papirja velikosti 80 g / m2 in tudi težje predmete.

Smart magnetna barva je stroškovno učinkovita rešitev z 10-letno garancijo. Je sive barve in se lahko po vrhu prevleče s Smart piši briši barvo belo ali transparentno za več funkcionalno površino.

Kako močna je super magnetna barva?

Super magnetna barva vsebuje 60% magnetita, kar pomeni, da ima močno magnetno sprejemljivost. Super magnetna barva lahko drži 5 listov 80 g / m2 papirja A4.

Ta izdelek se nanese v štirih slojih in je močnejši od običajne magnetne barve, ker je izdelan iz surovine višjega kakovostnega razreda. Barva je po konsistenci podobna ometu, zato je temu izdelku mogoče dodati več vsebnosti magnetita v primerjavi s Smart magnetno barvo.

Super magnetno barvo lahko prevlečete s Smart piši briši barvo v beli ali prozorni barvi ali s katero koli barvo naših stenskih barv.

Magnetne stene lahko prebarvate s poljubno barvo

Želite še močnejšo površino? Poskusite z magnetnim premazom  

Če želite na svoji magnetni površini držati zelo težke predmete, predlagamo, da se raje odločite za Smart magnetni premaz .

Ta izdelek vsebuje 67% magnetita in je najmočnejši magnetno sprejemljiv izdelek v naši ponudbi. Je komercialni omet, ki je vnaprej mešan, lahko izboljša nekvalitetne površine in predvsem doda magnetno funkcionalnost vaši površini.

Ta izdelek je mogoče nanesti kot kateri koli standardno steno, vendar imamo navodila za nanašanje po korakih, ki si jih lahko ogledate tukaj.

Magnetni omet lahko prevlečete s katerim koli izdelkom iz našega programa Piši briši .

Torej, tu ste. Popoln vodnik za moč naših magnetnih barv. Zdaj lahko samozavestno ustvarite magnetne površine, ki bodo prilagojene vašim osebnim potrebam. 

Tukaj lahko vidite, kako narediti svoje magnetne površine večnamenske .

Tukaj odkrijte, kako se magnetna ozadja razlikujejo od magnetnih tabel .

Izdelke Smarter Surfaces uporabljajo in jim zaupajo vrhunske blagovne znamke, kot so Google, Virgin Media in Coca-Cola.

Imate vprašanja v zvezi z našimi izdelki? Pokličite nas na ustrezno spodnjo številko: 041 720 953.

Piši briši in magnetna stena
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO