Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

O podjetju Smarter Surfaces

2009

Začetek naše raziskovalne in razvojne poti inovativnih površinskih rešitev.

2011

Ustanovitev podjetja.

2012

Začetek trženja pametne barve za stene, naše prve piši briši barve.

2015

Preimenovanje blagovne znamke iz Smart WallPaint v SmarterSurfaces, da bi zadostili naraščajoči paleti izdelkov, ki zdaj vključuje funkcije piši briši, magnetne plošče in projiciranja.

2016

SmarterSurfaces začenja platformo partnerskega portala za podporo distributerjem in zasebnim partnerjem.

2017

Razvit in lansiran povečan obseg magnetnih, piši briši, projekcijskih ter samolepilnih folij in tapet.

2018

Distribucijska mreža vzpostavljena v 20 državah.

2019

Podpora naši neposredni prodaji prek 10 spletnih strani v petih jezikih.

2020

Pridobitev nagrade za izvoznika leta. Izvedena je bila pomembna strateška investicija v informacijsko tehnologijo in infrastrukturo e-trgovine za izboljšanje izkušenj strank in mednarodne digitalne prisotnosti.

Naš Namen

Naš namen je ustvariti inovativne, povezovalne, privlačne, sodobne delovne in učne prostore z dodajanjem novih funkcionalnosti.

Naša Zgodovina

Med delom v gradbeni industriji je stranka prosila Ronana, našega ustanovitelja, da celotno sejno sobo prekrije s piši briši tablo. Ronan je hitro ugotovil, da ta rešitev ne bo ustrezna glede na izgled in razpoke na stenah. Ronan je imel boljšo idejo. Kaj če bi lahko izkoristili vso površino in brezhibno pisali na celotno steno? Porodila se je ideja za SmarterSurfaces.

V naslednjih nekaj letih je Ronan razvijal novo tehnologijo piši briši barv. To je s časoma privedlo do ustanovitve in lansiranja Smart WallPaint, naše prve piši briši barve, leta 2012. Novica se je hitro razširila in izdelek je postal uspešen na trgu. Podjetja, šole in univerze po vsem svetu so začele uporabljati in izkoriščati prednosti piši briši barv. Celotne pisarne, sejne sobe, hodniki, mize, in vrata so se preoblikovali v skupne delovne prostore.

Rast Podjetja

SmarterSurfaces je trenutno vodilni svetovni proizvajalec resnično inovativnih komercialnih stenskih oblog, filmov, barv in ometov.
Z najširšim naborom razpoložljivih magnetnih, projekcijskih in piši briši rešitev, smo pridobili prepoznavnost zaradi sposobnosti oblikovanja in ustvarjanja inovativnih izdelkov z našimi stalnimi raziskavami in razvojem.
SmarterSurfaces ima globalno prisotnost, ki trenutno zajema več kot 20 držav na petih celinah. Blagovna znamka SmarterSurfaces ™, ki jo uporabljajo stranke, kot so Microsoft, Google, Tesco, Coca-Cola, Univerza v Sydneyju, Univerza v Connecticutu, Andrew WinchDesigns, ECE Architecture, Hilson Moran in mnogi drugi, je globalno prepoznavna in spoštovana.

Vodstvena Ekipa

HiRez041-scaled

Ronan Clarke – ustanovitelj SmarterSurfaces

Ronan je preizkušen podjetnik, ki ima izkušnje z gradbenimi in nepremičninskimi naložbami doma in v tujini. Med letoma 1998 in 2008 je Ronan ustanovil in uspešno vodil večmilijonsko gradbeno podjetje, ki je zaposlovalo petdeset zaposlenih.
Leta 2011 je Ronan ustanovil Smart WallPaint. Ronanov podjetniški talent je bil prepoznan s podelitvijo nagrade za poslovno kategorijo David Manley za leto 2013 in nagrado PwCDocklandsInnovationAwards za leto 2013.
Leta 2015 se je Smart WallPaint preimenoval v SmarterSurfaces, da s tem odraža naraščajočo paleto izdelkov.

HiRez013

John Byrne – finančni kontrolor

John je pooblaščeni računovodja, ki se je izobraževal pri vodilni mednarodni računovodski družbi Mazars.
John je izkušen finančni direktor z dokazanim uspehom na področju razvoja poslovanja in upravljanja odnosov, ki ima 25 let izkušenj v številnih industrijskih sektorjih, vključno s prometom, maloprodajo, proizvodnjo in izvozom. Uspešno upravlja z več kot 30 milijonov evrov prometa in več kot 50 zaposlenimi.

HiRez004

Audiola Lumnica – vodja oskrbovalne verige in poslovnih procesov

Audiola – vodja oskrbovalne verige in poslovnih procesov – je diplomirala iz poslovnih študij in je usposobljena na področju dobavne verige in vitkega upravljanja.
Svoj storitveno usmerjen pristop je uporabila pri njeni vlogi vodenja oddelka oskrbovalne verige in poslovnih procesov. Njeno delo je predvsem usmerjeno na učinkovito izvajanje vseh operativnih, logističnih in dobavnih dejavnosti, hkrati pa na zagotavljanje, vzdrževanje in razvoj odnosov s strankami in odnosov z dobavitelji.

Nabor Izdelkov

S sedežem v Dublinu na Irskem izdelujemo celotno paleto izdelkov v Veliki Britaniji, na Irskem in v celinski Evropi. Prebrskajte naš širok nabor izdelkov in si oglejte, kako lahko transformirate svoj delovni prostor:

Ikona piši briši

Piši briši rešitve

Z našo paleto piši briši barv, piši briši folij in piši briši tapet ustvarite piši briši površino v kateri koli barvi in z zaključnim premazom po želji.

magnet Ikona

Magnetne rešitve

Iz naše celotne palete magnetnih izdelkov ustvarite magnetno površino s številnimi magnetnimi jakostmi, vključno z magnetnimi tapetami, magnetnimi barvami in magnetnim ometom.

projector ikona

Rešitve za projiciranje

Ustvarite visoko zmogljivo rešitev za projiciranje s tapeto za projiciranje, projekcijsko samolepilno folijo ali katerokoli od treh barv za projektor.

plus ikona

Izdelki vse-v-enem

Ustvarite večnamensko površino z enim samim izdelkom. Uporabite naše večnamenske rešitve z dvojno in trojno funkcionalnostjo ali naše samolepilne folije. Prav tako lahko kombinirate magnetne izdelke, izdelke za projekcije in/ali piši briši, da ustvarite površino, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

Prodajne Poti

Naše poslanstvo pri SmarterSurfaces je izboljšati delovno in učno okolje. Na trg vstopamo skozi številne poti, ki nam omogočajo globalno prisotnost: 

  • Globalna distribucijska in prodajna mreža
  • Lastna blagovna znamka
  • Večjezična spletna mesta za e-poslovanje

Distribucija in lastna blagovna znamka

Kupce in trge dosegamo z našo rastočo distribucijsko mrežo. Skušamo sodelovati z odličnimi lokalnimi distributerji, ki iščejo priložnost, da svoji bazi strank in lokalnemu trgu pripeljejo inovativno paleto izdelkov. Distribucijska mreža SmarterSurface temelji na dolgoročnem partnerskem pristopu. Naš poudarek je na razvijanju naših novih in vzdrževanju obstoječih partnerstev, za razvoj njihovih trgov skozi sodelovanje in podporo.

Ponujamo tudi možnost prodaje pod zasebno blagovno znamko za partnerje, ki so se že uveljavili na svojem trgu in bi radi razširili svojo ponudbo in potrošniško bazo.

Več o prednostih, kako postati SmarterSurfaces distributer najdete tukaj.

Večjezične e-trgovine

Z več spletnimi mesti v 5 jezikih dosegamo podjetja in izobraževalne organizacije po vsem svetu. Kupce podpiramo z inovativnimi rešitvami, ki njihovim ekipam in organizacijam prinašajo dodano vrednost in koristi.

S prvovrstno podporo, nasveti in storitvami je naš cilj našim neposrednim strankam zagotoviti zaupanja vredne nasvete in usmeritve glede najboljših rešitev, ki ustrezajo njihovim potrebam.

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO