Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Korporacijska družbena odgovornost

Korporacijska družbena odgovornost

CSR Programme

Program družbene odgovornosti podjetja Smarter Surfaces (CSR) je namenjen spodbujanju pozitivnih sprememb v okolju delovnega mesta. Delamo na način, ki je trajnosten, etičen in ima minimalen vpliv na okolje. Naše vrednote usmerjajo vse naše odločitve.

Verjamemo v to, da se obnašamo kot odgovorno globalno podjetje. Želimo prispevati k svetovni skupnosti in prinesti pozitivne spremembe v družbo.

Podjetje Smarter Surfaces je zelo naklonjeno organizacijam, ki so zavezane svetu, v katerem so nagrajene napredne ideje, pogum in zavzetost. Zavezani smo temu, da vsak mesec podpremo eno neprofitno organizacijo, tako da ji podarimo izdelke podjetja Smarter Surfaces. Naš odbor za družbeno odgovornost se sestaja mesečno, da pregleda vse prejete zahteve za podporo in se odloči, kateri dobrodelni ustanovi ali nevladni organizaciji bodo poslani naši izdelki. Poleg tega izbrano organizacijo promoviramo tudi na naši spletni strani in na družabnih omrežjih, če z veseljem delijo pričevanje, študijo primera ali fotografije z nami.

Radi dobivamo povratne informacije iz programa CSR, saj je čudovito slišati, kako ljudje uporabljajo Smarter Surfaces izdelke v dobro drugih.

Organizacije, ki so imele koristi od našega programa CSR

CSRYour Own Place

V organizaciji Your Own Place imajo zelo radi svojo piši briši steno. Your Own Place je dobrodelna organizacija, ki najde kreativne rešitve za preprečevanje brezdomstva mladih. Povedali so nam, kako je eden od uporabnikov pripomnil: “rad pišem na steno, saj se mi zdi, da lahko kršim pravila”. Obiskovalec njihove pisarne je potrdil, da “je uporaba piši briši stene razlog, da je bil tečaj zabaven in privlačen”.

Envision

V organizaciji Envision so zelo hvaležni za izdelke, ki so jih prejeli skozi naš CSR program. Rekli so nam: “Povedati ljudem, da lahko pišejo na steno, je zelo zabavno – še posebej opazovati njihove reakcije, ko opazujete skoraj otroški nasmeh na obrazu. Zahvaljujemo se vam za neverjetno donacijo – to je naredilo ogromno spremembo v naši organizaciji”. Envision je vodilna mladinska dobrodelna organizacija, ki pomaga mladim iz različnih okolij, da sodelujejo pri reševanju izzivov v svojih skupnostih.

The Deaf Society

Organizacija The Deaf Society si prizadeva doseči in spodbujati pravice in enakost gluhih na Irskem. Odločili smo se, da jih obiščemo in posnamemo video o tem, kako uporabljajo Smarter Surfaces izdelke. Njihov učitelj grafičnega oblikovanja je dejal: “Pametna stena mi omogoča, da zlahka določim, kam na sliki gleda razred, in mi hkrati omogoča tudi zapisovanje”.

Kliknite tukaj za ogled videa.

Teach Design

Jon Taylor

“Usposabljajte motivirane učitelje, zagotavljajte privlačen CPD (nenehno strokovno izpolnjevanje) in vodite spremembe v izobraževanju za oblikovanje in inženiring”. Vseh 12 Teach Design šol je svoje površine spremenilo v inovativna področja za produktivnost.

V šoli Benfield v Newcastlu so dejali: “Čez luno smo zaradi sprememb in napredovanja, ki so se zgodile skozi uporabo izdelkov Smarter Surfaces. Načrtujemo, da celo šolo prekrijemo z Smarter Surfaces barvami”.

Tudi v šoli Highgate v Londonu radi uporabljajo naše izdelke in pravijo: “Učenci so bili takoj navdušeni nad tem novim pojavom. To nam je zares omogočilo, da kar najbolje izkoristimo potencial naših učilnic. Smarter Surfaces izdelki so se izkazali za koristne tudi na področju osebja našega oddelka, saj so se na stenah pojavili seznami opravil in obvestila”.

Save the Children

“Želim vas obvestiti, da je osebje tukaj zelo dobro izkoristilo vaše izdelke in je zelo zadovoljno z rezultati.” Vodja projektov.

The Brain Tumour Charity

“Uporabljamo ga kot vizualno orodje, ki obiskovalce obvešča o tem kar počnemo. Veliko lažje je imeti celo steno za delo in naša ekipa to zelo dobro izkorišča. Pisarno naredi veliko toplejšo, pomaga pokazati kako s posameznimi koraki dosegamo cilje, in to spodbuja osebje”.

Preberite tukaj objavo v našem blogu o tem, kako so izdelki Smarter Surfaces pomagali dobrodelni ustanovi The Brain Tumor Charity (poslanstvo, ki nam je še posebej blizu).

Če menite, da bi vaša organizacija lahko imela koristi od nekaterih izdelkov Smarter Surfaces, nam pišite [email protected] in nam povejte, kako bi jih uporabili.

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO