Profesionalna barva za steno projektor.
Smart profesionalna barva za projekcijske površine
209,00  z obračunanim DDV 254,98  Dodaj v košarico

Smart profesionalna barva za projekcijske površine

209,00  z obračunanim DDV 254,98 

V naši ponudbi je Smart profesionalna barva za steno projektor najboljša projekcijska barva za splošno uporabo. Ne samo, da presega tradicionalne zaslone za projektorje, temveč je poceni, enostavna za uporabo in nima omejitev glede velikosti ali oblike.

Smart profesionalna barva za steno projektor je na voljo v obliki kompleta. Je najboljša rešitev za vsakogar, ki želi visokokakovostno projiciranje na sestankih, predavanjih ali predstavitvah s potrjeno vrednostjo odmika 1,1 pri 140 stopinjah. Smart profesionalna barva za steno projektor je primerna tudi za zunanjo uporabo, kot so predvajanje filmov na prostem in projiciranje na zunanjih stenah stavb.

Namenjena je uporabi z vsemi interaktivnimi, HD, 4K, standardnimi projektorji ter projektorji kratkega in zelo kratkega dometa.

Niste prepričani o pravem izdelku za vaš projekt? Pošljite nam fotografijo svojega prostora ali nas kontaktirajte. Mi vam lahko pomagamo z idejami in priporočamo različne možnosti izdelkov, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam. Niste prepričani o namestitvi? Za vas smo tukaj kot pomoč in svetovanje po korakih.

 • 5-letna garancija za izdelek
 • Primerno za komercialno rabo
 • Odpravlja »hotspots«
 • Komplet vsebuje pripomočke za namestitev in temeljno barvo
 • Enostavna uporaba – nanos v dveh slojih s preprostimi navodili za uporabo
 • Pripravljena za uporabo v samo 24 urah
 • Okolju prijazna: nizka vsebnost HOS (VOC), brez topil in brez izocianatov
 • Neodvisni certifikat za projekcijsko učinkovitost – CREST
 • Možnost količinskega popusta

Opis

Tehnične specifikacije za Smart profesionalno barvo za steno projektor

Pokritost / prostornina / teža:

 • 6m² / 950ml / 1,33kg
 • Barva izdelka: bela
 • Tip površine izdelka: mat
 • Vrednost odmika: 1,1 pri vidnem kotu 140 stopinj
 • Osvetlitev: uporaba pri zmanjšani osvetlitvi prostora
 • Učinkovitost: visoka neprosojnost vam omogoča najsvetlejše in najostrejše slike v visoki ločljivosti s širšim kotom in več odsevane svetlobe
 • Intenzivnost vonja: zelo nizka
 • Vsebnost HOS (VOC): manj kot 13g/l
 • Certificiranje: neodvisno poročilo o učinkovitosti projekcije – CREST
 • Temeljna barva: Pred nanašanjem profesionalne stenske barve projektor na katerokoli površino, je trebauporabiti temeljno barvo na vodni osnovi, ki je vključena v kompletu
 • Certificiranje: za projekcijsko učinkovitost
 • Primerne površine: lahko se nanese na katerekoli gladke notranje ali zunanje površine, kot so stene, omet, beton, les ali kovina.
Ikona navodila
ikona kaj vse je v paketu.

Vsebina kompleta

 • 1 X profesionalna barva za steno projektor (6m²)
 • 1 X Smart bela temeljna barva (6m²)
 • 1 X ročaj za valj
 • 2 X vložek za valj
 • 1 X navodila za uporabo

Uporaba Smart profesionalne barve za steno projektor

Uporaba naše Smart profesionalne stenske barve projektor ne zahteva profesionalnega osebja. Vsakdo lahko nanese to stensko barvo projektor.

Zagotoviti morate, da so vse površine, ki jih je treba prekriti čiste, suhe in brez prahu.

Pred nanašanjem profesionalne barve za steno projektor na katerokoli površino, je potrebno uporabiti temeljno barvo na vodni osnovi. Priporočamo uporabo naše Smart bele temeljne barve, ki je del kompleta in je preizkušena kot podlaga za našo barvo za steno projektor.

Preprosto pripravite površino, nanesite temeljnobarvo in pustite, da se posuši. Nato nanesite dva sloja naše profesionalne stenske barve projektor, tako da počakate da se prvi sloj posuši pred nanosom drugega (približno 1-2 uri). Po nanosu stenske barve projektor počakajte 24 ur preden uporabite površino. Celotna navodila za uporabo so na voljo kot pomoč pri nanašanju naše profesionalne stenske barve projektor.

Prosimo upoštevajte: gladkost stene lahko vpliva na delovanje izdelka, zato obvezno uporabite temeljno barvo, ki je v kompletu in obrusite površino pred prvim nanašanjem kot tudi med sloji. To vam bo zagotovilo najboljšo projekcijsko steno na trgu.

Imate kakšno vprašanje? Ponosni smo na našo odlično podporo strankam. Preprosto stopite v stik z namitukaj.

Ikona navodila.
Ikona kaj je v paketu.

Zakaj izbrati Smart profesionalno barvo za steno projektor?

Smart profesionalna barva za steno projektor spremeni katerokoli gladko površino v visokozmogljiv zaslon za projiciranje. V naši ponudbi je to najboljša barva za projiciranje na steno za splošno uporabo. Omogoča projiciranje svetlih in ostrih slik v visoki ločljivosti in je bila zasnovana in preizkušena za zagotavljanje največje kakovosti projiciranja. V nasprotju z običajnimi površinami vam ne bo treba skrbeti glede »hotspotting«.

S hitro in enostavno implementacijo odpravite potrebo po velikih zaslonih za projiciranje. Stenska barva projektor je idealna kadar potrebujete funkcionalnost zaslona za projiciranje, a želite ohraniti učinkovit in eleganten videz delovnega prostora.

Smart profesionalna barva za steno projektor vam omogoča, da ustvarite površino za projiciranje brez omejitev glede velikosti, ki je boljša od običajnih zaslonov. Ustvarite projekcijsko površino, ki je vedno pripravljena za uporabo in se zlije v ozadje, kadar funkcionalnost ni potrebna.

Zaradi vrednosti odmika 1,1 pod kotom 140 stopinj lahko Smart profesionalno barvo za steno projektor uporabljamo za prikazovanje visokokakovostnih predstavitev. Ta povečana vrednost odmika pomeni, da odbija več svetlobe kot naša običajnaSmart barva za projektor za projicirano sliko še višje kakovosti.

Ta profesionalna stenska barva projektor odbija veliko količino svetlobe (7,8 mW) in se lahko uporablja z vsemi interaktivnimi, HD in standardnimi projektorji. Primerna je za uporabo pri normalni osvetlitvi prostora.

Smart profesionalna barva za steno projektor ni piši briši površina. Če iščete funkcionalnost piši briši in projiciranja, si oglejte našo Smarttapeta piši briši – nizek sijaj.

Stenska barva projektor SmarterSurfaces je okolju prijazna rešitev, ki vztrajno vodi pred konkurenco glede nizke ravni HOS (VOC). Vse naše stenske obloge so brez izocianata. To pomeni, da je nanašanje v prisotnosti ljudi nemoteče in ne bo povzročalo slabega počutja.

Prepričani smo, da bodo naši projekcijski izdelki izboljšali vaše delo in ustvarjanje. Za stensko barvo projektor jamčimo 5 let, naše jamstvo kakovosti pa podpirajo neodvisni certifikati.  Če želite najprej preizkusiti njeno zmogljivost, lahko zahtevate vzorec profesionalne barve za steno projektor.

Iščete cenovno bolj ugodno rešitev? Oglejte si našo Smart barvo za steno projektor. Če želite ustvariti domači kino, je naša Smart kontrastno barvo za steno projektor prava rešitev za vas.

Količinski popusti, izvajalci, prodaja in izobraževanje

Poleg tega, da prekašamo konkurenco s kakovostjo in odličnim delovanjem naših izdelkov, na katere priznavamo 5-letno garancijo, za nakup večje količine izdelkov ponujamo tudi količinski popust.

Večjo površino, kot bi radi preoblikovali, več lahko prihranite, saj ponujamo popuste pri nakupih v velikem obsegu. Če želite izvedeti več, se obrnite na nas.

Če iščete prodajne popuste kot naročnik, izvajalec ali pedagog, se pridružite našim profesionalnim programom, da izkoristite popuste, brezplačno dostavo, ekskluzivne ponudbe in še veliko več.

Kliknite tukaj za registracijo v naš profesionalni in prodajni program.

Kliknite tukaj za registracijo v naš program za izobraževalne ustanove.