Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Zelena barva za zaslon postavitev v studiju

Zakaj bi se morali vedno odločiti za profesionalno barvo za zaslon namesto običajno barvo?

Profesionalna digitalna camera z zelenim ozadjem v studiju.

Naložba v visokokakovostno barvo za zaslon bo izboljšala kakovost vaše vsebine in olajšala postopek urejanja. Berite naprej naš blog, če želite izvedeti več.

Ko razmišljate, ali bi vložili v profesionalno barvo za zeleni zaslon – morda vas bo zamikalo, da bi uporabili navadno barvo za stene, ki vam že leta stoji doma, vendar vam to ne priporočamo. Vedno je vredno mogoče malo več investirati v začetku, da boste kasneje dosegli najboljše rezultate pri snemanju. Če strošek glavni dejavnik dobro premislite saj je lahko na koncu liter zelene barve za zaslon na koncu dosti cenejši.

Ker zelena barva za zaslon služi edinstvenemu namenu s specializirano formulo, obstaja bistvena razlika med profesionalnimi in običajnimi barvami v smislu kakovosti in rezultatov.

Vsaka zelena barva za zaslon ne bo ustrezna

Kot vse primarne in sekundarne barve je tudi zelena v številnih različnih odtenkih. Vsi odtenki običajnih barv niso zasnovane za učinek zelenega zaslona. Specializirane barve so oblikovane v barvah, namenjenih ustvarjanju ozadij zaslona za snemanje, kot sta chroma key in digi green. Zato video navdušence spodbujamo, da se izogibajo barvam zelenih zaslonov, ki bi jih naredili sami.

Različne formule pomenijo različne rezultate

Večina običajnih barv, kupljenih v trgovinah, se začnejo z belo barvo – nato pa se glede na izbrano barvo zmešajo dodatne barve, da se doseže želeni rezultat. Po navadi bodo proizvajalci barv mešali osnovne barve, da bodo ustvarili različne odtenke. Za profesionalno zeleno barvo za zaslon pa se že od samega začetka uporablja zeleni pigment, zato je formula veliko bolj nasičena. Kot rezultat, profesionalne barve za zaslon opravijo svoj namen veliko bolje kot katera koli mešanica, ki jo naredite sami.

Zelena barva za zaslon ustvari mat videz vašega ozadja

Profesionalne barve, kot je naša Smart zelena barva za zaslon, ponujajo gladek mat zaključek, ki ga običajne barve, kupljene v trgovini, ne ustvarijo. Ta mat zaključek poveča odboj svetlobe in tako ustvari optimalno raven svetlobe v vašem studiu ali snemalni sobi. V kolikor bi sami prebarvali z običajno barvo bi vam lahko pustilo rezultate nizke kakovosti v smislu svetlosti in končne obdelave.

Izboljšana raven svetlobe in nasičenost

Raven svetlobe, ki je na voljo, je večja pri uporabi profesionalne barve. Ta nudi optimalno svetlost in zagotavlja, da je vsebina, ki jo ustvarite, najboljše možne kakovosti. Profesionalna barva je prav tako posebej oblikovana za zagotavljanje zelene barve z močnimi stopnjami nasičenosti, da se zagotovi najboljša kakovost med vsako uporabo. Visoka nasičenost bo zagotovila, da bo celotno območje vašega ozadja ostalo enakomerno osvetljeno brez neželenih senc ali temnih madežev.

Bistvo je, da če želite ustvariti učinek zelenega zaslona, ​​ki izboljša vašo profesionalno ali domačo vsebino – se morate odločiti za specializiran izdelek za zeleno barvo. Izbira barve, ki bi jo naredili sami, se morda na začetku zdi učinkovitejša – a resnica je, da vam bo naložba v profesionalen izdelek dolgoročno prihranila čas, denar in prostor.

Ali imate dodatna vprašanja glede zeleno barvo za zaslon ali drugih izdelkov? Pokličite nas na 041 720 953.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO