Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Roka pritrjuje sliko z magnetom na magnetno površino.

Magnetne tapete: kaj morate vedeti

Roka pritrjuje sliko z magnetom na magnetno površino.

Ali razmišljate da bi v svoj delovni prostor namestili magnetno? Poskusite z magnetno tapeto, in sicer s Smart magnetno tapeto.

Magnetne tapete so visoko zmogljive magnetne tapete, ki vam omogočajo, da katero koli steno spremenite v gladko magnetno površino. Vsaka stena ali soba lahko postane sodobna delovno območje, v katerem ne bo nereda, se vam zdi zanimivo? Pred izbiro preverite nekaj stvari, ki jih boste želeli vedeti o tej beli magnetni tapeti.

Kakšne velikosti so magnetne tapete?

Smart magnetne tapete so v zvitkih dolžine do 8,25 metrov. Preprosto izberete svojo velikost na strani izdelka in jo dodate na blagajno. Zaradi magnetne funkcije tapete tehtajo do okoli 14,5 kg, brez embalaže. 

Kako namestiti magnetno tapeto?

Naslednja stvar, ki jo morate vedeti, je, kako namestiti magnetno tapeto.

Ena od prednosti tega izdelka je, da ga je možno namestiti izredno hitro. Svetovali bi vam tudi, da piši briši magnetno tapeto namestite vodoravno in se s tem izognete kakršnemu koli spajanju na sredini stene, kjer se bo največ pisalo. Namestite jo lahko enako kot katero koli drugo tapeto.

To magnetno tapeto lahko hitro namestite na katero koli gladko površino. Izdelek je dobre kakovosti, zasnovan za delovne prostore, kjer se pričakuje visoka uporaba in kvaliteta.

Ker je to magnetno tapeto mogoče namestiti tako hitro, boste imeli minimalni poseg v delovni proces. Ne samo to, svojo piši briši magnetno površino boste lahko uporabili v samo 48 urah.

Zaradi tega so magnetne tapete hitre za namestitev in v kratkem času pripravljena za uporabo.

Za več informacij preberite ta vodnik po korakih.

Na voljo je v beli barvi

Ena prvih stvari, ki si jih boste vprašali je, kako se bo vaša magnetna tapeta prilegala prostoru v pisarni. Bo imela siv zaključek kot toliko drugih magnetnih izdelkov? Odgovor je ne. Tapeta Smart magnetna je v beli barvi.

To pomeni, da se bo ta magnetna tapeta brezhibno prilegala vaši pisarni. Tapeta je tudi predhodno pripravljena na barvanje. To pomeni, da če želite magnetno površino v drugi barvi, jo preprosto pobarvajte.

Roka pritrjuje z magnetom barvne liste na magnetno površino.

Kako uporabljati magnetne tapete?

Magnetne tapete so kot nalašč za vsako pisarno ali učilnico. Zakaj ne bi imeli team building s pomočjo magnetne površine? Ali pa preglejte kampanje, tako da na steno pripnete analitične podatke in ugotovite, kateri elementi so bili uspešnejši od drugih.

Lahko razmišljate, načrtujete, oblikujete spletne strani, izbira je vaša. Obstaja nešteto načinov, kako izkoristiti svojo magnetno in piši briši površino. Še zadnja opomba. Poskrbite, da z magnetnimi tapetami uporabljate samo neodim ali redkozemeljske magnete.

Imeli boste visoko kakovostno magnetno površino

Glavni razlog, da izberete magnetni izdelek, je ta, da želite magnetno funkcionalnost. Torej, to je ena glavnih stvari, ki jih je treba upoštevati pri izbiri izdelka.

magnetnimi tapetami bo vaša stena delovala bolje kot katera koli magnetna tabla in ne bo vam treba skrbeti zaradi velikosti.

Ta izdelek je kot nalašč za kateri koli delovni prostor ali šolo. Posodobite sejne sobe, pisarne, učilnice, celo konferenčne sobe in še veliko več. Imeli boste idealen kraj za brainstorming, nove ideje in projektne načrte. Izbira je vaša.

Magnetna tapeta ni piši briši tapeta, lahko pa dodate to funkcionalnost

Kot je razvidno iz naslova, Magnetna tapeta nima funkcije piši briši.

Funkcijo piši briši pa lahko magnetni tapeti dodate v samo enem koraku.

Preprosto prebarvajte magnetno tapeto s Piši briši barvo in dobite magnetno in piši briši površino.

Ali če vam je ljubše, zakaj ne bi izbrali druge barve? Izbrano barvo dodajte na magnetno površino tapete in nato zaključite z nanosom Piši briši transparentne barve . Izbira je vaša.

Ženska piše po piši briši in magnetni steni v oranžni barvi.

Ali pa se odločite za Magnetno piši briši tapeto z dvojno funkcionalnostjo. Prav tako si lahko ogledate našo trojno funkcionalnostno tapeto tukaj . 

Imate vprašanja v zvezi z našimi izdelki? Pokličite nas na: 041 720 953

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO