Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Moški in ženska med sestankom pišeta po piši briši steni.

Kako se piši briši stene razlikujejo od klasičnih piši briši tabel

Torej želite imeti svojo lastno piši briši površino v svoji pisarni ali učnem prostoru, kako pa to storiti? Ali izberete tradicionalno piši briši tablo ali pa se odločite za piši briši površino na steni?

Toda kaj naredi piši briši stene drugačne od tradicionalnih piši briši tabel? Ali nimajo enake funkcionalnosti?

V resnici se obe površini popolnoma razlikujeta. Dejansko lahko izbirate med številnimi različnimi izdelki pri ustvarjanju piši briši površine.

Nadaljujte z branjem in preverite katere razlike so med piši briši tablami in piši briši  površinami ter kako jih lahko ustvarite. Najdite najboljši izdelek za svojo sejno sobo, domačo pisarno, učilnico ali kateri koli delovni kotiček. Vaša piši briši površina, vaša pot. 

Piši briši stene so lahko tako velike kot majhne, ​​kakor želite

Ko gre za velikost, obstajata dve različni možnosti za piši briši in sicer tradicionalna tabla ali poljubna piši briši površina. Glede na velikost vašega prostora, morda razmišljate o veliki piši briši površini ali majhni in želite najti izdelek, ki najbolj ustreza vašim potrebam. 

Piši briši table so na voljo v izbranih velikostih, kar pomeni, da ste omejeni glede na prostor ki ga želite uporabljati za pisanje.

Če bi radi ustvarili večjo piši briši površino, bi morali na steno obesiti več piši briši tabel, kar ne bi bilo videti lepo in hkrati bi bilo tudi cenovne neugodno.

Ta strukturirana velikost koristi uporabnikom, ki želijo imeti le piši briši funkcijo za določeno velikost v svoji pisarni ali učnem prostoru.

Lahko pa se odločite, da boste imeli celotno steno piši briši.

Na voljo je veliko izdelkov, s katerimi lahko v vašem prostoru ustvarite piši briši površino. O dveh, o katerih bomo razpravljali v tej objavi, sta piši briši barva in piši briši tapeta. S katerim koli od teh izdelkov lahko celotno steno spremenite v piši briši površino.

Oba izdelka namestimo neposredno na površino, zato vam ne bo treba skrbeti zaradi okvirjev ali zavzetih dodatnih prostorov. Piši briši površine so lahko velike ali majhne, ​​kakor želite.

Piši briši površino je enostavno ustvariti

Pri ustvarjanju piši briši površine boste morda želeli vedeti tudi, kako dolgo traja namestitev posameznega izdelka. Glede na to, koliko hitro želite začeti uporabljati vašo novo piši briši površino, vam lahko pomagamo določiti, kateri izdelek je najboljši za vas. 

Piši briši table lahko imajo dolgotrajen postopek, običajno se zahteva poklicni monter, ki tablo trdno pritrdi ravno na steno. Zaradi tega boste na steni pogosto imeli luknje ali sledi vijakov, če bi kdaj odstranili izdelek.

V kolikor želite hitro namestitev in uporabo piši briši površine, izberite Smart piši briši tapeto in ustvarite popolno piši briši steno. Pripravljena je za uporabo takoj, ko se vinilno lepilo ali smart vinilno lepilo posuši (običajno 24 ur), tako da lahko že naslednji dan uživate v vseh prednostih.

Popisana piši briši stena v pisarni

Vzdrževanje piši briši površine je lahko lažje kot vzdrževanje običajne piši briši table

Kako se vsak izdelek s piši briši površino obnese skozi čas? Ali piši briši površine zdržijo tako dolgo, kot običajna piši briši tabla?

No, naše piši briši površine zdržijo dlje.

Če želite ohraniti tradicionalno piši briši tablo, se morate izogibati puščanju sledi na tabli dlje kot 24 ur. Redno jo čistite z visokokakovostnim sprejem za piši briši tablo, kot je ta tukaj.

Z našimi piši briši površinami lahko stvari postanejo lažje.

Smart piši briši tapeta ima garancijo za obstoj senc od prejšnjih nanosov. To pomeni, da vam ne bo treba skrbeti, da bodo markerji ostali na steni. Ko jo obrišete, bo piši briši površina videti kot nova.

Piši briši površino lahko imate v poljubni barvi !

Morda želite piši briši površino v drugačni barvi kot je bela, katero opcijo bi izbrati?

Nekatere tradicionalne piši briši table na trgu so v različnih barvah, vendar so običajno bolj omejene in običajno niso namenjene poslovnem segmentu. To pomeni, da ste lahko zelo omejeni. 

Smart piši briši barvo v prozorni barvi, lahko pobarvate, po vaši izbiri – ali celo nanesete na tisk ali tapeto. To pomeni, da imate lahko piši briši površine v poljubni barvi

Kaj mislite? Katera izbira je prava za vas? Preden sprejmete končno odločitev, upoštevajte velikost piši briši območja, barvo in odsev.

Imate vprašanja v zvezi z našimi izdelki? Pokličite nas na: 041 720 953

2 comments

  1. Metka Kranjc

    Mi imamo jo doma. Super je! Zelo smo zadovoljni.
    Lep pozdrav, Metka Kranjc

    1. Odlično, hvala lepa za komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO