Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Slika magnetne bele tapete izrezke pritrjuje z magneti.

Bela magnetna tapeta: kaj morate vedeti

Oseba pritrjuje z magnetom liste na magnetno tapeto

Ali razmišljate, da bi dodali magnetno površino v svoj delovni prostor, pisarno ali učilnico? Poskusite belo magnetno tapeto, kot je Smart magnetna tapeta.  

Magnetna tapeta je visoko zmogljiva magnetna tapeta, katera vam omogoča, da katero koli steno spremenite v gladko magnetno površino. Vsaka stena ali soba lahko postane sodobno delovno območje, v katerem ne bo nereda, se vam zdi zanimivo? Potem takem pred samo izbiro preverite kaj bi morali vedeti o magnetni tapeti.

Kakšne velikosti so magnetne tapete?

Smart magnetne tapete so zvitki v rolah velikosti do 10 kvadratnih metrov. Preprosto izberete svojo količino na strani izdelka in jo dodate v košarico. Zaradi magnetne funkcionalnosti tapete tehta le-ta 14,5 kg brz škatle.

Kako uporabiti magnetne tapete?

Naslednja stvar, ki jo morate vedeti je, kako uporabiti magnetne tapete.

Ena od prednosti tega izdelka je, hitra namestitev. Svetovali bi vam, da magnetno tapeto namestite vodoravno, da se izognete kakršnemu koli spajanju na sredini stene, kjer se bo največ pisalo. Namestite jo lahko enako kot katero koli drugo tapeto.

To magnetno tapeto lahko hitro namestite na katero koli gladko površino. To je izdelek dobre kakovosti, zasnovan za delovne prostore, kjer se pričakuje dnevna uporaba in visoka zmogljivost.

Ker je to magnetno tapeto mogoče namestiti izredno hitro, vaši delovni procesi ne bodo trpeli. Ne samo to, svojo magnetno steno boste lahko začeli uporabljati že v 48 urah po namestitvi.

Zaradi tega je Magnetna tapeta primerna kjer se pričakuje hitro namestitev in v kratkem času primerno za uporabo.

Za več informacij preberite navodila po korakih .

Na voljo v beli barvi

Ena prvih stvari, ki jo boste verjetno morali razmisliti, je kako bo vaša magnetna stena izgledala v pisarni. Bo v sivi barvi kot so običajne magnetne stene? Odgovor je ne. Tapeta Smart Magnetna je v beli barvi.

To pomeni, da se bo ta magnetna tapeta brezhibno prilegala vaši pisarni. Tapeta je predhodno barvana s temeljno barvo. To pomeni, da če želite magnetno površino v drugi barvi, jo preprosto pobarvajte.

Slika roke kako pritrjuje barvne liste z magnetom na magnetno tapeto

Kako uporabljati magnetne tapete

Magnetne tapte so kot nalašč za vsako pisarno ali učilnico. Zakaj ne bi imeli team building z vašimi sodelavci in s pomočjo magnetne stene? Ali pa analizirajte kampanje, tako da na steno nalepite analitične podatke in ugotovite, kateri elementi so bili uspešnejši od drugih.

Lahko razmišljate, načrtujete, oblikujete spletne strani, izbira je vaša. Obstaja nešteto načinov, kako izkoristiti svojo magnetno površino. Še zadnja opomba. Poskrbite, da z magnetno steno uporabljate samo neodimske ali redkozemeljske magnete.

Imeli boste visoko kakovostno magnetno površino

Glavni razlog, da izberete magnetni tapeto, je ta, da želite magnetno funkcionalnost. Torej, to je ena glavnih stvari, ki jih je treba upoštevati pri izbiri izdelka.

magnetnimi tapetami bo vaša stena delovala bolje kot katera koli magnetna tabla in hkrati se vam ne bo treba obremenjevati z velikostjo.

Ta izdelek je kot nalašč za kateri koli delovni prostor ali šolo. Posodobite sejne sobe, pisarne, učilnice, konferenčne sobe in še veliko več. Imeli boste idealen kraj za brainstorming za nove ideje in načrte. Izbira je vaša.

Magnetno tapeta ni piši briši tapeta, lahko pa dodate tudi to funkcionalnost

Kot je razvidno iz naslova, Magnetna tapeta ta tapeta nima piši briši funkcije.

Funkcijo piši briši pa lahko magnetni tapeti dodate v samo enem koraku.

Preprosto premažite magnetno tapeto s Piši briši barvo in dobite magnetno in piši briši površino.

Ali če vam je ljubša svetlejša ali druga barva, lahko izbrano barvo dodajte na magnetno tapeto in nato zaključite z nanosom Piši briši barve v transparentni različici . Izbira je vaša.

Ženska piše po magnetni tapeti, prebarvani v oranžno barvo in prekriti s transparentno piši briši barvo

Ali pa se odločite za Magnetno in piši briši tapeto z dvojno funkcionalnost. Prav tako si lahko ogledate našo trojno funkcionalnostjo tapeto tukaj . 

Imate vprašanja v zvezi z našimi izdelki? Pokličite nas na 041 720 953.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO