Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Copy-of-Whiteboard-paint-clear-office-yellow-door

Nenavadne piši briši površine z uporabo naše barve

No, ne skrbite. Danes govorimo o izdelku, ki lahko brez težav doda piši briši površino v katero koli okolje: Smart transparentna piši briši barva.

Spodaj preberete o tem kakšne piši briši površine po meri lahko ustvarite danes.

Piši briši površine v kateri koli barvi.

Če ustvarjate piši briši površino ne pomeni, da mora biti bela.

S transparentno barvo piši briši lahko prekrijete površino katere koli barve, razen bele, da ustvarite resnično prilagodljivo piši briši površino.

To pomeni, da lahko obdržite svoje stene takšne kakršne so in tako omogočite, da se piši briši površine enostavno integrirajo v obstoječe okolje.

Digitalna agencija Big PixelCreative se je odločila, da obdrži barvo svojih sten in uporabo Smart transparentne piši briši barve, da ustvarijo edinstvene temno sive piši briši stene. Zdaj lahko na temnih piši briši stenah uporabljajo svetleče označevalne table za resnično originalno piši briši površino.

287dfa96-7209-4e69-b828-827840dfaf1f-large

Piši briši površine za digitalni tisk

Transparentna barva piši briši ni le za prekrivanje pobarvanih sten. Zakaj ne bi kombinirali najljubši digitalni tisk in Smart transparentno piši briši barvo za resnično prilagojeno piši briši površino?

Ni se vam treba ustaviti pri tem.

Če izberete Smart magnetno osnovo za digitalni tisk, imate lahko površino, ki izgleda odlično, je magnetna in je lahko prekrita s Smart transparentno piši briši barvo.

Oglejte si podjetje za gradbene materiale Breedon. Med prevzemom podjetja so se odločili, da sprožijo kampanjo “Samo vprašaj”. S tem v zvezi so natisnili nov logotip podjetja na Smart magnetno osnovo za digitalni tisk in jo kombinirali s Smart transparentno piši briši barvo.

9d299d58-7e5a-4e3c-b915-52f0a670dab8-original

Nato so zaposlene spodbujali, naj napišejo ali navedejo vsa vprašanja in pomisleke, ki so jih imeli med postopkom prevzema.

To je vzpodbujalo jasno in odprto komunikacijo v obdobju sprememb.

Izvedite več o Smart transparentni piši briši barvi tukaj. Odkrijte, katere izdelke lahko kombinirate za dvojno in celo trojno funkcionalnost tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO