Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Smarter Surfaces Antimikrobna piši briši barva s prikazom kako deluje

Smart protimikrobna piši briši barva – Kaj doseže naš novi izdelek

Sika uporabe stene s Smart protimikrobno piši briši barvo.

V podjetju SmarterSurfaces smo trdo garali, da bi našli način, kako lahko vsi znova, varno,medsebojno sodelujejo. Naša rešitev? Pametna protimikrobna piši briši barva. Ta barva, ki uničuje bakterije, je idealna za uporabo v bolnišnicah, šolah ali pisarnah.  V tej objavi bomo razčlenili tehnične značilnosti našega novega izdelka, da vam bolj natančno razložimo namen in način delovanja.

Kaj je Smart protimikrobna piši briši barva?

Smart protimikrobna piši briši barva je prvo certificirano sredstvo proti bakterijam za piši briši na svetu. Naša visoko zmogljiva (99,99% učinkovita) barva ustvarja sterilno površino piši briši table, ki podpira socialno oddaljeno sodelovanje s preprečevanjem okužb in širjenja različnih bakterij – vključno z MRSA, MSSA in Salmonelo. 

To pomeni, da se površine na katere se nanaša naša protimikrobna barva, lahko uporabljajo brez skrbi in strahu pred širjenjem bakterij med deležniki.

Kako učinkovita je Smart protimikrobna piši briši barva?

Naša visoko učinkovita protimikrobna tehnologija je 99,99% učinkovita proti preizkušenim bakterijam in je registrirana za uporabo skladno z direktivo EU o biocidnih izdelkih. Ta visokokakovostna antibakterijska piši briši barva je zasnovana za delovno intenzivna področja, kjer sta zdravje in varnost zaposlenih ključna skrb.  V nasprotju s tradicionalnimi piši briši površinami je ta zasnovana kot samo-vzdrževalna površina, ki zahteva malo vzdrževanja zaradi antibakterijskega sredstva v barvi. Ta površina ne bo zahtevala enako pogostega čiščenja kot druge površine v vašem delovnem prostoru.

Dekle z masko uporablja protimikrobno piši briši barvo

Kako deluje Smart protimikrobna piši briši barva?

Naša Smart protimikrobna piši briši barva deluje natanko tako kot običajna piši briši barva, vendar z dodatno obrambno linijo. Antibakterijsko sredstvo, ki je v našem izdelku, ubija mikroorganizme ter ustavi njihovo rast in širjenje. Naša protimikrobna barva ima trojno delovanje: 

  1. Ovira celični metabolizem bakterij in glivic
  2. Zavira delitev celic
  3. Ovira transport skozi celične membrane 

Ta barva je posebej zasnovana za boj proti vrstam bakterij, ki bi jih verjetno našli na površini, ki se uporablja kot piši briši tabla. Tako boste lahko v svojem delovnem prostoru, šoli ali bolnišnici ustvarili higienskopiši briši površino z zavedanjem, da zmanjšujete epidemiološko tveganje za vašo ekipo.

Certificiranje

Smart protimikrobna piši briši barva ima 10-letno garancijo. Naše jamstvo za kakovost je podprto z neodvisnimi certifikati za bakterije, ogenj, LEED, M1 in udobje zraka v zaprtih prostorih. Naša Smart protimikrobna piši briši barva ima kakovostno površino, ki bo ostala odporna na madeže in odseve.  Antibakterijska piši briši barva za stene podjetja SmarterSurfaces je okolju prijazna rešitev, ki vztrajno vodi pred konkurenco glede nizke ravni HOS (VOC) (manj kot 12g/l). Vse naše stenske obloge so brez izocianata. To pomeni, da je nanašanje v prisotnosti ljudi nemoteče in ne bo povzročalo slabega počutja.

Protimikrobna piši briši barva test certifikat

Namestitev

Nanos naše nove barve je enak nanosu naše piši briši barve in ne zahteva profesionalne pomoči.

Pred nanašanjem želenega števila slojev morate pripraviti in zgladiti površino. Površina bo suha na dotik po 5 urah in bo pripravljena za uporabo v 4 dneh. Zmogljivost brisanja piši briši površine se bo v prvih 30 dneh pravilne uporabe in vzdrževanja še izboljševala. 

Površino protimikrobne piši briši stene lahko tudi dodatno izboljšate, tako da dodate magnetno funkcionalnost. Pomembno je, da na površini uporabljate visokokakovostne markerje, magnete, krpe in čistila, da zagotovite optimalno delovanje. Ponujamo vam vrsto pripomočkov na naši spletni strani.

Smart protimikrobna  piši briši barva v uporabi med nanašanjem.

Imate kakšna vprašanja v zvezi z našimi izdelki? Preprosto nam pišite na [email protected] , ali rezervirajte klic in se pogovorite z enim od naših strokovnjakov, ki vam bo z veseljem pomagal z nasveti.


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO