Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

Magnetni omet z piši briši barvo v pisarni za komercialno uporabo

Posodobite prostore za učitelje z magnetnimi piši briši površinami

Funkcionalne površine so odličen dodatek vsakemu učnemu okolju. Spodbujajo interaktivno in sodelovalno učenje, študentom pa omogočajo tudi boljšo vizualizacijo gradiva. Funkcionalne površine so tako kot v učilnici lahko zelo koristne tudi v prostorih za šolsko osebje. Spodaj si preberite o tem, kako vam lahko dodajanje magnetne piši briši površine skupnim poslovnim prostorom pomaga bolj učinkovito organizirati in voditi poslovni dan.

Optimizirajte razporejanje 

S tako veliko prostora in opreme je težko slediti, kdo v danem trenutku uporablja šolsko telovadnico ali TV v določenem trenutku.

Namesto da bi natisnili urnik, kateri uslužbenec bo ob določenem času uporabljal kateri resurs, zakaj ga ne bi preprosto zapisali na magnetni piši briši steni?

Na ta način, če je treba spremeniti urnik, lahko to enostavno storite.

Osebje osnovne šole St. John’s si je želelo, da bi bolje organiziralo svoje delo, zato so se odločili, da bodo v svoji sobi ustvarili magnetno piši briši površino.

Da bi to naredili, so kombinirali Smart magnetno barvo in Smart piši briši barvo. Zdaj lahko organizirajo in upravljajo s svojim delom na najučinkovitejši način.

a9e4f27d-b44c-449e-b5ea-3d20feda79d7-original

Znebite se vaše oglasne table in jo nadomestite z magnetno piši briši površino

Ste naveličani obvestil na tleh, namesto kjer bi morala biti? Večina oglasnih desk v sobi za osebje je napolnjenih z žebljički, ki težko držijo vaše dokumente. Zakaj torej ne bi poskusili magnetno piši briši površino?

Lahko ste prepričani, da bodo z močjo magnetov vaša obvestila vedno ostala tam, kjer želite.

Imate morda novo informacijo, ki jo želite deliti s kolegi? Ne izgubljajte časa s tipkanjem in tiskanjem. Namesto tega preprosto zapišite novo informacijo na steno in jo obrišite, ko ni več pomembna.

Magnetne piši briši stene vam omogočajo enostavno prikazovanje obvestil. Tako bi vsaj moralo biti.

Pomembne informacije na razvidnem mestu

V večini šol so učenci, ki imajo zdravstvene težave ali alergije.

Da bi zagotovili ustrezne pogoje in varnost teh študentov, je pomembno, da se vso osebje zaveda, kdo so ti študentje in kaj potrebujejo.

Z magnetno piši briši površino lahko v sobi za osebje prilepite slike študentov in zabeležite pomembne podrobnosti. To so lahko alergije ali stanje študentov in kaj storiti ter koga poklicati v nujnih primerih.

Ne pozabite na zdravje in varnost zaposlenih. Vsi naši piši briši izdelki imajo nizko koncentracijo HOS (VOC) in ne bodo podlaga za nabiranje prahu, kot so oglasne deske, tako da bo zrak v vašem prostoru bolj čist.

Magnetic-whiteboard-board-room-office-planning-barbara-emily (1)
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO