Košarica

Brezplačna dostava nad 89€

piši briši barva bela v pisarni za uporabo koledarja

Najboljši nasveti uporabe piši briši tapet

Preoblikovanje delovnega prostora v področje povečane produktivnosti in ustvarjalnosti je z našimi inovativnimi izdelki lažje, kot si mislite. Spodaj preberite nekaj najboljših nasvetov in trikov za uporabo naših piši briši izdelkov.

Organiziranost 

Dodajanje piši briši površine v pisarno pomeni manj nereda, kar vam omogoča optimizacijo delovnega prostora. 

Niso povsod potrebni svežnji papirjev in grafikonov, temveč samo napišite svoje ideje in načrte neposredno na steno in jih pobrišite ko jin ne potrebujete več.  Piši briši površina vas bo tudi motivirala, da vstanete in ves dan pišete po steni, saj lahko ure in ure sedenja za mizo zmanjšajo učinkovitost vašega dela. Vsakemu članu ekipe dajte marker, da bo lahko dodal svoj prispevek na steno, to bo vsem povečalo ustvarjalnost!

blog-1

Prilagodite svoje stene  

Celotna stena za pisanje je lahko izziv, kadar obstaja potreba za uporabo v različne namene. Če morate ločiti dele površine, priporočamo uporabo piši briši markerjev za jasno razmejevanje različnih delov piši briši površine.

Razdelitev piši briši površine na ločene segmente glede namena, kot na primer brainstorming, je zelo koristno. Sodelavce lahko motivira, da so bolj osredotočeni na svoje misli. Prav tako je dobro, da del piši briši površin rezervirate za zapisovanje naključnih idej čez dan. 

Za ločevanje teh površin uporabite trajni marker ali barvni lepilni trak. Naš Sprej za odstranjevanje trajnega črnila bo po potrebi odstranil mejnike segmentov na piši briši površini.

Delegiranje                         

Pomembno je, da delovno obremenitev enakomerno porazdelite med svojo ekipo in tako zagotovite, da nihče ne bo preobremenjen.
Na začetku vsakega tedna na piši briši steni določite naloge in roke za prihodnji teden. To vam omogoča, da odgovornosti jasno in učinkovito prenesete na svojo ekipo. Uporabite markerje različnih barv za ločevanje skupin in posodobitev.

blog-pic-1

Pišite neomejeno

Vajeni boste pisanja na list papirja pred seboj, a ne pozabite, da imate zdaj celo steno! Poskrbite, da je vaše pisanje jasno in čitljivo, da ga tudi vaši sodelavci lahko preberejo.

Ne bojte se pisati z velikimi črkami (nihče ne bo mislil, da pretiravate) in podčrtajte ključne besede, da bodo točke bolj čitljive in lažje razumljive. Pomembnejše točke lahko napišete tudi v različnih barvah, da bodo bolj izstopale.   

Vnesite barvo v delovni prostor 

Z dodajanjem naših piši briši izdelkov v pisarno pridobite prazno platno za ustvarjanje. Naši kompleti markerjev bodo dodali barvo vaši novi piši briši površini. 

Mi na piši briši površinah uporabljamo različno obarvane zapiske, da določimo različna poslovna področja ali naloge v projektu.  Za razporejanje različnih kategorij nalog ali sestankov pa uporabite različne barvne oznake. To bo vaš načrt naredilo ne samo bolj estetsko prijetnega, temveč bolj organiziranega in enostavnejšega za branje na prvi pogled.

wboard-blog-1

Risbice 

Kljub splošnemu prepričanju, da je risanje tekom dela, sestanka ali predavanja moteče, so raziskave pokazale, da je lahko dejansko koristno. Ta študija je pokazala, da so tisti, ki so risali lažje obdržali informacije kot tisti, ki to niso počeli.

Nanašanje Samolepilne transparentne folije na mizah v vaši pisarni omogoča zaposlenim, da prosto rišejo čez dan.
Če niste navajeni risatiin potrebujete spodbudo, si oglejte edinstvene Mr. Doodle risbe na tej spletni strani.

Fotografirajte svoje ideje 

Nimajo vsi ideje med sestankom ali jih ne izražajo. Piši briši stene vam bodo koristile, saj lahko vsi zapisujejo ideje med sestankom ali rednim delom. Če želite zagotoviti, da se vse ideje delijo, konec dneva ali med ključnimi trenutki sestankov in brainstorming-a fotografirajte steno. Naložite te fotografije na disk v skupni rabi, da si ga bodo vsi v pisarni ogledali in se po potrebi znova obrnili nanje.

wboard-pic-1

Vzdrževanje 

Ključnega pomena je, da skrbite za piši briši stene in uporabljate ustrezne izdelke, da ohranite površine v odličnem stanju. 

Uporaba visokokakovostnih markerjev bo poskrbela, da bo piši briši površina vedno izgledala kot nova. Ogledate si lahko tudi naše komplete za uporabnike, ki vključujejo vse bistvene izdelke, potrebne za čiščenje in pravilno uporabo vaše površine. 

Redno čiščenje piši briši površine bo odpravilo možnost pojavljanja madežev in umazanije. Za odstranjevanje trdovratnih madežev in trajnega črnila uporabite naš Sprej za odstranjevanje trajnega črnila. Za vsakodnevno čiščenje in redno vzdrževanje pa priporočamo naš Spray za čiščenje piši briši površin

Alternativno lahko sami pripravite čistilo za čiščenje s kisom. Zmešajte enake dele vode in kisa, da ustvarite svojo domačo raztopino za čiščenje piši briši površin. Imate kakšna vprašanja v zvezi z našimi izdelki? Preprosto nam pišite na [email protected], ali pokličite in se pogovorite z enim od naših strokovnjakov, ki vam bo z veseljem pomagal z nasveti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA DOSTAVA V SLOVENIJI
ENOSTAVNE REKLAMACIJE V 14 DNEH
GARANCIJE ZA PROIZVODE
VAREN NAKUP IN PLAČILO